Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PPSL WSPÓLNOTA SAMORZĄDOWA - ALTERNATYWĄ DLA ZŁYCH RZĄDÓW ŁOMŻĄ |
Tez bym to tak zinterpretowal. Sars
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PPSL WSPÓLNOTA SAMORZĄDOWA - ALTERNATYWĄ DLA ZŁYCH RZĄDÓW ŁOMŻĄ |
"Bez religi też można być CZŁOWIEKIEM!" Nie zgrywaj poszkodowanego bo wlasnie tacy jak ty sprawiaja ze katolicyzm jest dyskryminowany. Jedni walnieci skrajnie nawiedzeni, drudzy walnieci -skrajnie wylaicyzowani. Obie grupy sie zwalczaja, bo tak postepuja fanatycy. A po srodku ludzie jak ja: katolicy/nie katolicy, ktorzy maja dosc wzajemnego obrzucania sie g...nem przez obie strony i maja w d... te cala wojne i wzajemna agresje, ktorej Paplik jestes czescia. Codziennie wchodze na forum i do wyzygania juz idzie jak sie non stop czyta to wzajemne psioczenie i obwinianie sie na wzajem o odprawianie czarow na "cywiliozowanym" swiecie. Mam juz dosc zidiocialych porownan i sugestii, ze niby laik/ateista/nichilista=cywilizowany i oswiecony, a katolik/chrzescijanin=zacofanie. Te chore i agresywne ataki kreowane z czystej niecheci i nietolerancji to po prostiu powtorka inkwizycji w odwrotnym kierunki niz w sredniowieczu. Jezeli nazywasz katolikami zdewocialych ludzi ktorzy zieja nienawiscia pomimo chodzenia do kosciola i osoby na opak rozumiejace 10 przykazan, to gratuluje trafnosci. To tak jakbys wszystkich homoseksualistow nazywal gwalcicielami czy pedofilami a wszystkie kobiety ku...wami. "Być ateistą to żaden wstyd. Wprost przeciwnie: wyprostowana postawa, która pozwala spoglądać dalej, powinna być powodem do dumy. Katolicy nie mają nic do stracenia oprócz swych zakazów. Do zdobycia mają cały świat." Przypatrzmy sie, jakie swoje krzywdzace zakazy katolicy traca: 1) Nie bedziesz mial bogow cudzych przede mna. 2) Nie bedziesz bral imienia Pana Boga swego nadaremnie. ---- powyzsze pomijam, bo nie wierzysz, ale: 3) Pamietaj abys dzien swiety swiecil: rozumiem, ze bylbys szczesliwy, pracujac 7 dni w tygodniu? Po co swieta i po co raz w tygodniu dni wolne? 4) Czcij ojca swego i matke swoja: -kolejna krzywdzaca zasada chorych katolikow: szanowanie rodzicow, no kto to slyszal? 5) Nie zabijaj. -No tak, nastepna bezsensowna zasada chorych i zacofanych katolikow. No przeciez swiaty bedzie piekniejszy jak sobie bede mogl od czasu do czasu odstrzelic jakiegos idiote. 6) Nie cudzoloz. Rozumiem, ze szczesliwy bedziesz wiedzac, ze ktos ci bzyka zonke nie? 7) Nie kradnij! No tak, w imie szczytnych celow nie domagajmy sie poszanowania cudzych wartosci 8) NIe mow falszywego swiadectwa przeciw blizniemu swemu: No dlaczego bgy nie? swiat bedzie pelen szczescia gdy wszyscy beda sie oklamywac! 9) Nie pozadaj zony blizniego swego. Kolejne zlo. Badz dobrym czlowiekiem, podziel sie swoim skarbem! 10) Ani zadnej rzeczy ktora jego jest. Chce twoj samochod, oddawaj! No ale to ja jestem zacofancem wyznajac te zasady prawda ? Ty masz w koncu otwarty umysl o swiatowe nieomylne zrodlo madrosci. Aha, pamietaj tez, ze to ze sie ktos okresla katolikiem -nie znaczy wcale ze nim jest. O tym decyduje jego postawa. Bycie ochrzczonym nie jest rownoznaczne z byciem katolikiem. Ale powodzenia. Zniesmy jarzmo katolicyzmu. Powstala proznia automatycznie napelni sie islamem. Wtedy bedziesz szczesliwszy. Przyzwyczajaj swoja kobiete, matke i inne kobiety w rodzinie do noszenia szmaty na twarzy. Moze za wczasu asekuracyjnie poddaj je obrzezaniu. Trzeba sie w koncu szykowac na nowy ład :> I wish I could be Perfectly free Wish I was a creep Wish I made you bleed http://bit.ly/d80xic
|
|
hehe ponad 76 %, że zajmie 4 miejsce :)
|
|
ja z chęcią bym jego przygarnął.jakby co,zostaw wiad dla mnie
|
|
84,15%
|
|
Ja byłem wczoraj , w Jednaczewiaku, było fajnie tylko z błota nie mogę się wyskrobać. Koszty 0,70 plus żarło. To około 100 pl zł.
|
|
nie jest wcale tak drogo a to jest za blokiem 119 taka hala troszke obskurna nie za wielka z duzymi oknami ;)
|
|
bazyl, a ty kiedy zaczniesz życie nocne?:) ciebie to końmi z domu nie wyciągnie:)))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |