Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Oświadczenie woli. |
Kupowalem telefon dla siebie w komisie przy ul. Broniewskiego, sprawuje sie bez zarzutów. Nosilem też do naprawy telefon żony, na drugi dzien byl sprawny i tak jest do dzis. Więc moim zdaniem nie należy uogólniać, że ten komis - serwis to "oszuści i partacze". Ja akurat mam dobre zdanie na jego temat. A co do waszych wypowiedzi na temat obsługi sklepu, że nie mają o niczym pojęcia, że są od pługa oderwani itd, to ludzie - troche powagi, bo śmieszni jesteście. Nie istnieją na rynku od dziś, czy od wczoraj, to chyba pojęcie jakies muszą mieć, bo inaczej szybko by wypadli. Kokosz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Oświadczenie woli. |
U nas jest Napisz donos a u nich złóż Donos to plagiat jak te feele
|
|
ja centre kupilem w wulkanizacji za Statoil
|
|
Te całe Daaa Grasso jest wlasnie do duuuuuu..........y...wchodzisz po brudnych schodach,,czujesz zapach jakijs pizzy ktory łaczy sie z zapachem kadizdelek palonych na stolikach bez zadnych podstawek..czekasz na szanowana kelenereczke ktora perfidnie zuje gume-i ani dzien dobry ani pocaluj mnie w d......!!!!!!cchesz usiasc ale nie siadasz bo brudno...pelno okruchow na czewronych kanapach(zajebisty koloerq) Co wiecej...nic nie slyszysz jak ktos do Ciebie mowi--muza daje na maxaa-nomrmlanie niemalze Atomowe-Alibi gdzie same basy/ludzi brak-ogolnie Da Grasso nadaje sie na.......ajjjjj /pizza nie polecam...Ale juz nie dlugo bedziemy miec w miescie nowa pizzerie z tego co mi wiadomo!! po Nowym roku...Pozdraiwiam:)
|
|
Co się tak oburzacie? Dobre wzorce należy powielać ;D Baner mają świetny :) Kokosz
|
|
jaga szmata !!! jebać śledzi!!
|
|
ha już sie zaczyna sezon akumulatorowy. zima idzie
|
|
paplik napisał/a - " "Nie zabijaj, nie kradnij, nie cudzołóż, nie kłam.", nie są to zakazy wyłącznie "katolickie", chyba, że ten głupi: "nie cudzołóż". " czyli zdaniem takich jak ty,przykazanie "nie cudzołóż" jast głupie.....śmieszny jesteś.Teraz zakładamy,że chłopak i dziewczyna uprawiają sobie seks, ot tak dla sportu....bo co tam, ten czy tamten,aby przyjemność.I teraz pytanie: gdzie jest miłość? odpowiedz:brak.Kompletne zatracenie ludzkich wartości, można inaczej powiedzieć-zezwierzęcenie. lecz dokładniej odniosę się do słowa "niecudzołóż". Co dzieje się,jeżeli mąż lub żona będzie miało na tzw."boku" inne dziecko? jak te dziecko musi się czuć,jeżeli jego tata jest tylko dla "swoich dzieci",tylko im poświeca czas.Bądż odwrotnie.Matka samotnie wychowuje (zakładam,ze jest to chłopiec) dziecko,któremu brakuje wzorca jakim jest ojciec. Brak miłości,zdrada, cudzołustwo mogą też prowadzić do alkocholizmu,narkomanii ...itp.I tu mamy kolejny negatywny przykład, uwarzany za "paplik" za coś normalnego. paplik napisał/a- "Poprzez możliwość łatwego "pozbycia" się grzechów przy spowiedzi i za ofiarę wierni demoralizują się. Grzesząc liczą na wykupienie się od piekła" każdy katolik,powinien być świadom,iż nie żałując swych grzechów szczerze, a nawet popełniając je wielokrotnie,nie zostaną mu one zapomniane przez Boga. I żaden ksiądz nie pomoże.Wiec,albo mówisz tu o tzw "pseudokatolikach" albo obrażasz prawdziwie więrzacych.....,skandując hasła jaki to "ateizm" jest super.
|
|
Dziuekuje slicnie:)
|
|
Na bema w sklepie skody, tam na przeciwko garazy wojskowych. Na 100% bedzie.
|
|
|
spokojnie ! :/ Kokosz
|
|