Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Znowu pojawia się Łomża |
Właśnie dlatego pytam o kierunek.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Znowu pojawia się Łomża |
I ty bęcwole podpisujesz sie Jan Serce?
|
|
Pajonk, przepraszam... Tomek ;D Idziesz dziś na piwko? Pokażę Ci telefon ;) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
idoto "bez serca", to wlasnie Ciebie powinni drutem kolczastym przozdobic bo tylko tak nagradzac mozna Twoja glupote, a tego debila od psa to trzeba bylpo na buty brac, idiota psem sie "opiekuje" a to on powinien byc na smyczy jako grozny dla spolecznosci
|
|
To mój tysięczny post na tym forum. Kiedyś, dawno temu byłem jednym z siedmiu, pierwszych moderatorów w Wirtualnej Kawiarence na serwerze Wirtualnej Polski. Pięciu Polaków i dwie dziewczyny – Kanadyjka i Amerykanka (z polskimi rodowodami). To były początki internetu w Polsce (hehehe - dobry, XX wiek). Czasy były inne, ale przyjaźń ludzi piszących na forum przetrwała do dziś. Zachowałem z tych czasów pewną mądrość życiową. Kochani, nikt z nas nie ma monopolu na mądrość. Jeżeli różnimy się poglądami, mamy diametralnie różne poglądy na dany temat to ……….. dyskutujmy. Jeżeli nawet poniosą nas emocje…….. warto w porę powiedzieć – przepraszam. Pozdrawiam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |