Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Groźby wobec posła PiS: "Hofman ... już nie żyjesz |
Ja byłem na 3 miesięcznym KSR (Kurs szkolenia rezerw), na który można iść po studiach. Było naprawdę super, polecam:) Najpierw byłem w CSWL w Poznaniu a później w jednostce 3797 w Giżycku. Tak nawiasem to trochę musiałem się nachodzić, żeby mnie wzięli. W WKU twierdzili, że mają tylko 4 miejsca na KSR a jest 96 chętnych.. ja byłem ten 96:) Niedawno dostałem przydział mobilizacyjny... do WKU w Łomży. Pierwszy na wojnie nie zginę ale na froncie nie bardzo będę miał jak się wykazać:) Powiem krótko: IDŹ! Przynajmniej troche świata zobaczysz, powąchasz prochu i poczujesz smaczek wojskowej stołówki:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Groźby wobec posła PiS: "Hofman ... już nie żyjesz |
człowiek wazniejszy a psy za jaja wieszać hehe
|
|
W jednym przedszkolu( "mały artysta na wojska polskiego") salmonella, to i w pozostałych będzie . Durnowate sa przepisy Sanepidu i należy ich z tymi przepisami wysłać w kosmos. Po co człowiek płaci podatki na tych debili , to nie mam pojecia. W przypadku stwierdzonej salmonelli u dziecka mówią, aby tylko ręce i sedes myc i wszystko będzie ok. Rodzinie nawet badań nie zrobią . Więc rodzina chodzi i roznosi salmonellę . A tyle przez lata szumu było o salmonelli , tyle przepisów trzeba spełniać , a jak cos wystąpi , to zero reakcji . Tabelki i sprawozdania tylko robią. Nawet jak w mieszkaniu chciałby ktos kawiarnie otworzyc , to badania wody w kranie potrzebne. :)))))) w spozyciu domowników , to nie- woda jest dobra , ale jak biznesik , to juz opłata musi być . Oczywiście woda z miejskich wodociągów.
|
|
Jak by mój pies ugryzł kogoś to tak samo w_pier_dol by odemnie dostał !! Niech wszyscy wielcy obroncy zwierzat p_ierdolną się w łep. Z niewinnośc psa bić nie można to normalne, ale jak ugryzł dziecko to co ? pogłaskać go, pochwalić i może dać nagrode ?? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
jsb2, proponuje (zapowiada) zamknięcie szpitala wojewódzkiego bo zakaźny dla niej jest ważniejszy, weź ty dziecko nie pisz tu więcej i się nie ośmieszaj, nie odniosło się do moich argumentów i danych z pierwszego posta tylko pierdzi coś bez sensu jak by po proszkach było. Ten tekst "czy Jaś słyszał o warunka sanitarno-epidemiologicznych" to w jakim kontekście? Bo raczej w żadnym moim poście nie znajdziesz poparcia z mojej strony przenosin zakaźniaka do głównego szpitala, napisałem że jest to nie realne, czytaj ze zrozumieniem a nie się pewnie plujesz na ten biedny ekran i nie widzisz całego tekstu:))) dla łomżyńskiej medycyny będzie lepiej jak zlikwidują szpital zakaźny, co zwiększy potencjał rozwojowy szp. wojewódzkiego! oto logiczne myślenie "jsb2":cytat "Od wielu lat nie zatrudniano młodych lekarzy, będzie dziura pokoleniowa, gdy obecni zaczną odchodzić na emeryturę, nie będzie komu leczyć i przy dalszej takiej polityce będzie to szpital powiatowy, a póżniej i na taki nie starczy kadry. " hmmm można mieć wątpliwości czy coś tu pod deklem się nie dzieje, skoro osoba ta wypowiada się o szpitalu wojewódzkim w taki sposób, jednocześnie broniąc zakazniaka. 1JAKą MASZ PłEC? PONAWIAM! 2 ODNIES SIE DO FAKTOW I STATYSTYK KTORE PODALEM!
|
|
Potrzebuję nagwałt butów do biegania. chciałbym kupić jakąś dobrą markę (Nike, Adidas) ale nie mam zbyt wiele kasy, tak max, do 150 pln. nie chcę kupować z Allegro, buty to jednak trzeba przymierzyć przed zakupem. znacie jakiś fajny sklep z przecenionymi lub po prostu tanimi markowymi butami? thx
|
|
A ja mysle, ze psa nalezalo ukarac, ale wlasciciela chyba nerwy poniosly, jesli tak faktycznie wygladala sytuacja. Prawda taka, ze opisane zachowanie w niczym nie poprawi zachowania psa, co najwyzej jeszcze bardziej zniecheci go do smyczy... Psa trzeba umiec wychowac, a co za tym idzie karac rowniez z glowa. Pies to nie czlowiek, ze powiesz dziecku, ze rano nabroilo, wiec za kare nie wyjdzie z pokoju, pies nie zrozumie. Nalezy go ukarac bezposrednio na miejscu i tak zeby wiedzial o co chodzi. A wleczenie do do samego domu na smyczy i szarpanie, to juz tylko wyladowywanie nerwow i nic dobrego nie zdziala. To tak jakbys dziecku wymierzyl kare za zle zachowanie albo lal go po lbie przez tydzien, bo cie nerwy nosza. Jest roznica nie?
|
|
halina, owacje na stojąco !. Popieram i się dołączam.
|
|
...a ja myślę że tylko słabiaki migają się od wojska. Co to za facet co w armii nie był ?!. Raz że Kobiety takich nie uważają a i te wspomnienia..... :)
|
|
Pewnie grypa, zawsze o tej porze roku dzieją się takie rzeczy, chodzi o bezpieczeństwo maluszków.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |