poniedziałek, 14 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Groźby wobec posła PiS: "Hofman ... już nie żyjesz

Ja byłem na 3 miesięcznym KSR (Kurs szkolenia rezerw), na który można iść po studiach. Było naprawdę super, polecam:) Najpierw byłem w CSWL w Poznaniu a później w jednostce 3797 w Giżycku. Tak nawiasem to trochę musiałem się nachodzić, żeby mnie wzięli. W WKU twierdzili, że mają tylko 4 miejsca na KSR a jest 96 chętnych.. ja byłem ten 96:) Niedawno dostałem przydział mobilizacyjny... do WKU w Łomży. Pierwszy na wojnie nie zginę ale na froncie nie bardzo będę miał jak się wykazać:) Powiem krótko: IDŹ! Przynajmniej troche świata zobaczysz, powąchasz prochu i poczujesz smaczek wojskowej stołówki:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Groźby wobec posła PiS: "Hofman ... już nie żyjesz

człowiek wazniejszy

a psy za jaja wieszać hehe

W jednym przedszkolu( "mały artysta na wojska polskiego") salmonella, to i w pozostałych będzie . Durnowate sa przepisy Sanepidu i należy ich z tymi przepisami wysłać w kosmos. Po co człowiek płaci podatki na tych debili , to nie mam pojecia.
W przypadku stwierdzonej salmonelli u dziecka mówią, aby tylko ręce i sedes myc i wszystko będzie ok. Rodzinie nawet badań nie zrobią . Więc rodzina chodzi i roznosi salmonellę .
A tyle przez lata szumu było o salmonelli , tyle przepisów trzeba spełniać , a jak cos wystąpi , to zero reakcji . Tabelki i sprawozdania tylko robią.
Nawet jak w mieszkaniu chciałby ktos kawiarnie otworzyc , to badania wody w kranie potrzebne. :)))))) w spozyciu domowników , to nie- woda jest dobra , ale jak biznesik , to juz opłata musi być . Oczywiście woda z miejskich wodociągów.

Jak by mój pies ugryzł kogoś to tak samo w_pier_dol by odemnie dostał !! Niech wszyscy wielcy obroncy zwierzat p_ierdolną się w łep. Z niewinnośc psa bić nie można to normalne, ale jak ugryzł dziecko to co ? pogłaskać go, pochwalić i może dać nagrode ??

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie

"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

jsb2, proponuje (zapowiada) zamknięcie szpitala wojewódzkiego bo zakaźny dla niej jest ważniejszy, weź ty dziecko nie pisz tu więcej i się nie ośmieszaj, nie odniosło się do moich argumentów i danych z pierwszego posta tylko pierdzi coś bez sensu jak by po proszkach było. Ten tekst "czy Jaś słyszał o warunka sanitarno-epidemiologicznych" to w jakim kontekście? Bo raczej w żadnym moim poście nie znajdziesz poparcia z mojej strony przenosin zakaźniaka do głównego szpitala, napisałem że jest to nie realne, czytaj ze zrozumieniem a nie się pewnie plujesz na ten biedny ekran i nie widzisz całego tekstu:))) dla łomżyńskiej medycyny będzie lepiej jak zlikwidują szpital zakaźny, co zwiększy potencjał rozwojowy szp. wojewódzkiego!
oto logiczne myślenie "jsb2":cytat "Od wielu lat nie zatrudniano młodych lekarzy, będzie dziura pokoleniowa, gdy obecni zaczną odchodzić na emeryturę, nie będzie komu leczyć i przy dalszej takiej polityce będzie to szpital powiatowy, a póżniej i na taki nie starczy kadry. " hmmm można mieć wątpliwości czy coś tu pod deklem się nie dzieje, skoro osoba ta wypowiada się o szpitalu wojewódzkim w taki sposób, jednocześnie broniąc zakazniaka.
1JAKą MASZ PłEC? PONAWIAM!
2 ODNIES SIE DO FAKTOW I STATYSTYK KTORE PODALEM!

Potrzebuję nagwałt butów do biegania. chciałbym kupić jakąś dobrą markę (Nike, Adidas) ale nie mam zbyt wiele kasy, tak max, do 150 pln. nie chcę kupować z Allegro, buty to jednak trzeba przymierzyć przed zakupem. znacie jakiś fajny sklep z przecenionymi lub po prostu tanimi markowymi butami? thx

A ja mysle, ze psa nalezalo ukarac, ale wlasciciela chyba nerwy poniosly, jesli tak faktycznie wygladala sytuacja. Prawda taka, ze opisane zachowanie w niczym nie poprawi zachowania psa, co najwyzej jeszcze bardziej zniecheci go do smyczy... Psa trzeba umiec wychowac, a co za tym idzie karac rowniez z glowa. Pies to nie czlowiek, ze powiesz dziecku, ze rano nabroilo, wiec za kare nie wyjdzie z pokoju, pies nie zrozumie. Nalezy go ukarac bezposrednio na miejscu i tak zeby wiedzial o co chodzi. A wleczenie do do samego domu na smyczy i szarpanie, to juz tylko wyladowywanie nerwow i nic dobrego nie zdziala. To tak jakbys dziecku wymierzyl kare za zle zachowanie albo lal go po lbie przez tydzien, bo cie nerwy nosza. Jest roznica nie?

halina, owacje na stojąco !. Popieram i się dołączam.

...a ja myślę że tylko słabiaki migają się od wojska. Co to za facet co w armii nie był ?!. Raz że Kobiety takich nie uważają a i te wspomnienia..... :)

Pewnie grypa, zawsze o tej porze roku dzieją się takie rzeczy, chodzi o bezpieczeństwo maluszków.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org