Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
I znowu sojusz SLD - PiS....? |
Jaś gówno-generał haha, wolne żarty, ciebie i do pilnowania klopa by nie wzieli, boś za mądry! rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: I znowu sojusz SLD - PiS....? |
xDDDDDDD
|
|
heheheheh dobre amf. hehehhe super dyska chyba juz sie zaczela :D :D :D rudy błazen z druhem
|
|
ja to powiem tak-Mauxel Kalu czy jak tam on sie zwie i wszystkie głuoie dziw.k.i . co mu dały,po imieniu ich nie nazwe bo za mało miejsca
|
|
a wlasnie ze zmienil, malo wiesz :)
|
|
ja dzisiaj w 54 siedzę więc zapraszam:P Jarek
|
|
oj chyba nie rozśmieszam, chyba jednak nie:)))
|
|
Tumanie zapytaj kogo chcesz, ubezpieczenie zdrowotne jest obowiązkowe z każdego miejsca pracy!, ja gdmym nie wiedziała to bym nie zabierała głosu, a twoja głupota jest do potęgi entej, sprawdż to i jak masz honor to określ siebie sam
|
|
Czy w okolicach Łomży organizowane są kuligi z końmi i saniami? Jeśli tak to gdzie, z góry dziękuję za informację.
|
|
Jan serce naprawde zirytowałeś mnie tym co napisal 1. to wlasciciel odpowiada za wychowanie psa ! 2. to wlasciciel powinien psu zalozyc kaganiec 3. wlasciciel nigdy w zyciu nie powinien udezyc psa ! jezeli masz co do tego jakieś wątpliwości możesz porozmawiać behawiorysta ! - mam znajomego ktory sie tym zajmoje 4. EOT ! rudy błazen z druhem
|
|
no nic widze ze raczej nie dostane tego adresu bo nikt nie zna a dyskusja rozwija sie nie na temat... jak zwykle :P
|
|
Annamira napisała mądrego posta :) a Ty loveley jeszcze zatesknisz i zaplaczesz za nim ;)
|
|
Chciałem odpisać coś w stylu że skoro rodzice Antychamacośtamcośtam pochodzą z Warszawy to nawet BL Mu się nie należy, ale jak zwykle rozsądny post Kefasa, powstrzymał mnie.... chociaż nie do końca :)
|
|
Autor: Jan_Serce (---.elomza.pl) Jan Serce pisze ... ja nikomu nie chcę ubliżyć, ani nikogo obrazić, ....... a teraz kilka jego cytatów z tego postu "bazyl, to że jesteś tempakiem to fakt na tym forum ......" "jak to coś się zawsze wypowiada ni cholery nie można zrozumieć, jakiś bełkot..." "można mieć wątpliwości czy coś tu pod deklem się nie dzieje, skoro osoba ta wypowiada się " To pewnie są skróty myślowe Jana Serce ................
|
|
Właśnie pocztą pantoflową dowiedziałem się że masa właśnie warszawiaków kupuje działki koło Łomży. Zwłaszcza w kierunku Nowogrodu. A jedni znani 'mi' mają już nawet auto z rejestracją zaczynającą się na BLM. Czyżby to chamstwo zaczynało otaczać Łomżę ? Jeśli tak to napływa ze stolicy.... I czuj tu się bezpiecznie człowieku.... jak nie posty to samochody ludzików z wawy.... :) rudy błazen z druhem
|
|
Gospodarstwo turystyczne Biełka a moze Białka w Giełczynie...
|
|
ale masz problem... po prostu tam idź...
|
|
Malachit to nie pierwszy temat o tym zalozony tutaj. I po prostu wkurzaja mnie juz stwierdzenia typu "co to za facet co w wojsku nie byl", a i ostrzejsze tutaj padaly. Dlatego ciekawi mnie coz to za super umiejetnosci robia w wojsku z kogos faceta. Biorac jeszcze pod uwage, ze w przewazajacej wiekszosci przypadkow, jest to na prawde strata czasu i zbijanie bakow. Wiec przesada byla tu celowa, bo rownie przesadzone sa dla mnie tego typu teksty. Jesli ktos uwaza, ze wojsko mu cos dalo, to bardzo dobrze, niech mu idzie na zdrowie. Obowiazek to jest, owszem. Natomiast sa tez przepisy okreslajace mozliwosci zwolnienia z niego. Ja np. nie uwazam, zebym uczac sie kogos oszukiwal, bo nie po to do szkoly poszedlem, zeby sie od wojska migac. Jedno co moze denerwowac, to ze jak to u nas bywa, przepisy sie zmieniaja jak chca i czasem nic sobie nie mozna zaplanowac z wyprzedzeniem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |