czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Mordy w kubeł

Dodałbym do tego jeszcze nie obrażanie innych.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Mordy w kubeł

Ja już byłem na tym dzisiaj :)))
Przyszłem z kumplem, a tu się okazało, że to nastepnego dnia.
Po drodze spotkałem dwóch gości ze szkoły, którzy też na to szli.
Chyba u mnie w szkole był jakiś lewy plakat albo jeden powiedział, że we wtorek, a reszta już nei sprawdzała. Sam nie wiem.

ale macie problemy , umówmy sie że Łomza to nie Kraków a BAB to nie RMF, bo to Bardzo Amatorskie Brzmienie ale na Łomże jest ok, Koniec tematu

MrS - juz wiem ze chociaz sie podpisujesz pingwinkiem to zakonnicą nie jestes...

_______________________________________-

bagrmosen

Ja jestem za. Za Ostrołęką jest gość co organizuje takie imprezy, przywozi sprzęt, ustala z uczestnikami scenariusz zabawy ale nie pożycza "trochę pistoletów". Jeżeli byłoby chętnych ok. 10 osób to mogę tego pana odwiedzić i porozmawiać z nim. Koszt zabawy to ok. 50pln od osoby (w cenie wypozyczenie sprzętu, umundurowania i ileś tam sztuk kulek) Kulki można oczywiście dokupić.

...wracaj do zdrowia stary, a trochę kasy z odszkodowania przeznacz na jakiś chwalebny cel w podziękowaniu za życie...pozdrów matkę amerykę

Jeśli chcielibyście porozmawiać z 20 Z GÓRKI na konferencji, to poniżej zamieszczam jego zdjęcie, żebyscie mogli go rozpoznać!

Zbych

Witam
Dzisiaj do wygrania w lotto 7 mln.
Co byście zrobili z taką kasą? Czy wyjechalibyście z Łomży, w co byście zainwestowali? A może jakiś szalony pomysł na wydanie tych pieniędzy?
Idę zagrać. Może coś trafię - oby tylko nie kulą w płot.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org