Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mordy w kubeł |
Dodałbym do tego jeszcze nie obrażanie innych.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mordy w kubeł |
Ja już byłem na tym dzisiaj :))) Przyszłem z kumplem, a tu się okazało, że to nastepnego dnia. Po drodze spotkałem dwóch gości ze szkoły, którzy też na to szli. Chyba u mnie w szkole był jakiś lewy plakat albo jeden powiedział, że we wtorek, a reszta już nei sprawdzała. Sam nie wiem.
|
|
ale macie problemy , umówmy sie że Łomza to nie Kraków a BAB to nie RMF, bo to Bardzo Amatorskie Brzmienie ale na Łomże jest ok, Koniec tematu
|
|
MrS - juz wiem ze chociaz sie podpisujesz pingwinkiem to zakonnicą nie jestes... _______________________________________- bagrmosen
|
|
Ja jestem za. Za Ostrołęką jest gość co organizuje takie imprezy, przywozi sprzęt, ustala z uczestnikami scenariusz zabawy ale nie pożycza "trochę pistoletów". Jeżeli byłoby chętnych ok. 10 osób to mogę tego pana odwiedzić i porozmawiać z nim. Koszt zabawy to ok. 50pln od osoby (w cenie wypozyczenie sprzętu, umundurowania i ileś tam sztuk kulek) Kulki można oczywiście dokupić.
|
|
...wracaj do zdrowia stary, a trochę kasy z odszkodowania przeznacz na jakiś chwalebny cel w podziękowaniu za życie...pozdrów matkę amerykę
|
|
Jeśli chcielibyście porozmawiać z 20 Z GÓRKI na konferencji, to poniżej zamieszczam jego zdjęcie, żebyscie mogli go rozpoznać! Zbych
|
|
Witam Dzisiaj do wygrania w lotto 7 mln. Co byście zrobili z taką kasą? Czy wyjechalibyście z Łomży, w co byście zainwestowali? A może jakiś szalony pomysł na wydanie tych pieniędzy? Idę zagrać. Może coś trafię - oby tylko nie kulą w płot.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |