Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Via Baltica - jeszcze drogę wywalczymy |
Najpiękniejsze dziewczyny są w Agrobiznesie ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Via Baltica - jeszcze drogę wywalczymy |
może kiedyś zbudują. nie bądźmy takiej złej myśli.
|
|
czasem chyba ma prawo być awaria nie ?
|
|
Niezła rewia była. Co prawda mój chłopak był daleko, ale liczy się start. Liczy się wytrwałość. Damian trzymaj się !!!!!!
|
|
musi być zgrabna :) :) :) i usmiechnieta :) :) :)
|
|
naprawdę nie mają co robić z kasą... :)
|
|
Piotrze tylko nie w sobotę! Ja pracuję, ale przyłączyć się bym chciał!. specor
|
|
Bardzo dobry pomysł
|
|
sam bym chętnie się zapisał, tylko trochę to daleko. Może zorganizujmy cos w Łomży. Hala pewnie by się znalazła. Zrobilibysmy grupę silnie ćwiczącą.
|
|
:) - czekam na info
|
|
|
mhn dziwne pytanie nawet starszy facet moze okazac sie dzieckiem a mlodszy doroslym facetem. wszystko zalezy od charakteru i usposobania...
|
|
no tak ta nieszczesna reforma edukacji.Tak sie sklada ze jestem z rocznika 86 czyli tzw "krolik doswiadczalny".Za rok wg noych zasad powinnam zdawac mature.Nauczyciele sie boja bo nie wiedza jak to bedzie.Matura za rok a ja normalnie po nocach nie moge spac bo materialu duzo a czasu malo. Niektorzy twierdza ze wcale nie powinnismy byc zdziwieni jak bedziemy pisac stara mature. Po cho***ktos wprowadzil reforme,zrobil szum i podal sie do dymisji,ale niestety taka Polsa i taka rzeczywistosc...Napisze tyle ze mam tego wszystkiego dosc bo nikt nic nie wie i wszystko ciagle sie zmienia. Zeby zdac matyure na poziomie podstawowym trzebamiec 30 % punktow wydaje sie malo. Owszem widzial ktos sylabusy??o zgrozo. O poziomie rozszerzonym nawet nie moge myslec bo jestem w klasie ogolnej Dlaczego? bo w moim" kochanym "liceum nie ma klasy humanistycznej. z reszta jest tylko w I LO i w V LO.Nawet nie mam mozliwosci rozwijac sie humajnistycznie...A matura jest przepustka na studia? Ktora uczelnia przyjmie mnie z podstawowa matura?Zadna i to wiem . Uczyc sie musze ale to co mam w szkole to jest nic na poziom rozszerzony. Minister Handke powinien miec wyrzuty sumienia. Nie wiem jak on moze po nocach spac... --- PGG
|
|
ojej Zajac sam n ie ma takiego problemu. W miescie nie ma knajpy bez dymu papierosowego i piwa:PP gdzie sie nie pojdzie blokersi itp podpisuje sie pod tym ze sie nudze...
|
|
Bardxzo mi sie podoba to co napisales.... Zycze znalezienia prawdziwego nieba tu na ziemi a potem jush wszczesliwosci wiecznej:)))
|
|
Autor: Wszechpolak (---.koba.pl) Data: 01-05-04 03:18 "Unia Europejska to banda złodziejska!!! Zapraszam dziś wszystkich na manifestację antyunijną do Warszawy organizowaną przez Młodzież Wszechpolską i Ligę Polskich Rodzin!!!" Trzeba bylo dolaczyc do antyglobalistow... tylko ze Ci anty- okazali sie nazbyt spokojni, i pokazali " klase", a ONI (czyt MW, LPR) przeciez chca byc WIDOCZNI - rozumiem, mam nadzieje, ze policja na ulicach Warszawy jeszcze sie przyda:P Dziekuje za Zyczenia TZ, tego rowniez nam wszystkim zycze... bagrmosen
|
|
Czy będzie lepiej pewnie zależy nie tylko od nas. Ale chociaż małe okazje sie przytrafią, aby nam wszystkim choć trochę było lepiej. Polak potrafi, dać mu tylko możliwości. Tak czy inaczej od dziś wszyscy jesteśmy na nowj drodze życia - niebieskiej, Kefas to nawet podwójnie. Powodzenia.
|
|
Europejska rozmowa na GG <B>michal</B> (11:30) no i co tam <B>michal</B> (11:30) jak tam UNIa europejska wszedles? <B>michal</B> (11:30) czy nie bardzo <B>Tomek</B> (11:31) a h*j z nio <b>michal</B> (11:31) heheeu <B>Tomek</B> (11:31) nic sie niezmienilo <B>michal</B> (11:31) a co sie mialo zmienic ? samochody nie beda lataly po niebie <B>Tomek</B> (11:31) h**a mam rozmiarow takich samych <B>Tomek</B> (11:31) wiec wszystko po staremu <B>michal</B> (11:31) no tak .. :)
|
|
do dabz Jak jestes taki cwaniak to wes teraz sproboj sie pouczyc w liceum a tym bardziej w technikum jak ja. 18 przedmiotów i jak sie wraca do domu to nie wiadomo za co sie zabrac. Uważam ze wczesniej bylo owiele latwiej!!!!
|
|
Małgosia odrazu widać że masz Policjanta w rodzinie tak tej policji bronisz.
|
|
heniek jeste z Toba ;)))))
|
|
nic
|
|
Ode mnie również dla Uli i Piotra najszczersze życzenia zdrowych, mądrych i pięknych dzieciaczków oraz życia spełnionego w miłości, dobroci i zdrowiu. Zbych. Dyrb
|
|
A JA CIESZĘ SIĘ NA NOWE DOŚWIADCZENIA: PRZYKRE I WESOŁE, DOBRE I FRUSTRUJĄCE- ALE ZAWSZE TO W GROMADZIE! (Bo ja lubię przestrzeń dosłownie i w przenośni, a tej przbyło ogromnie!). robak
|
|
Witam wszystkich łomżyniaków. Zapraszam serdecznie wszystkich do wzięcia udziału w projekcie Seti. Seti to projekt, którego zadaniem jest poszukiwanie istnień pozaziemskich. Powstał po prostu zespół o nazwie: Lomza City in Seti Project Poniższy adres przenosi na pozycję w rankingu polskich zespołów: http://provector.gorzow.pl/~kris/seti/index.php?lnk=plteams&pierwszy=550&ile_na_stronie=25&porownaj= aktualna pozycja to 571 (ale szybko się zmieni gdyż osobiście mój komputer przelicza kilka pakietów dziennie) na razie są dwie osoby, mam nadzieję że będzie nas więcej aby dołączyć do zespołu wystarczy wejść na stronę: http://setiathome2.ssl.berkeley.edu/fcgi-bin/fcgi?cmd=team_show&id=184470 i wybrać JOIN oczywiście trzeba wcześniej uruchomić klienta Seti oraz stworzyć konto należy również pamiętać, że serwer w Berkeley jest bardzo obciążony więc trzeba być czasami cierpliwym i klikać kilka razy na wstecz a potem JOIN itp. klient Seti jest dostępny pod adresem: http://setiathome2.ssl.berkeley.edu/download.html Klient wykorzystuje moc procesora do obliczania próbek pobieranych z serwera z Berkeley (wymagane jest połączenie tylko podczas wysyłania rezultatów i zgrywania próbki co zajmuje 340 KB) klient pracuje w tle i nie obciąża systemu gdyż ma najniższy priorytet wykonywania więc nie ma się co martwić że np. komputer będzie słabiej pracował, to nieprawda więcej informacji o projekcie: www.setiathome2.ssl.berkeley.edu www.setiathome.pl http://provector.gorzow.pl/~kris/seti/index.php - ranking zespołów jeszcze jedna rzecz, podczas dołączania do zespołu potrzebne jest hasło aby je uzyskać najpierw instalujemy klienta Seti, potem tworzymy nowego użytkownika na podstawie swojego adresu poczty np. kowalski@o2.pl, następnie wchodzimy na stronę gdzie można dołączyć do zespołu (http://setiathome2.ssl.berkeley.edu/fcgi-bin/fcgi?cmd=team_show&id=184470) i wybieramy JOIN, następnie pojawi się strona z dwoma okienkami i przyciskiem JOIN GROUP pod mniejszym okienkiem znajduje się link, należy go wybrać i na następnej stronie wpisać swój adres poczty np. kowalski@o2.pl i nacisnąć PRZEŚLIJ KWERENDĘ w tej chwili otrzymamy hasło na nasz adres mail dopiero teraz możemy dołączyć do zespołu wracamy do strony gdzie można dołączyć do zespołu i wybieramy JOIN a następnie wpisujemy swój adres pocztowy i hasło i wybieramy JOIN GROUP Wydaje się to skomplikowane ale tak naprawdę trwa to dosłownie z dwie minuty, chyba że nie chce się wyświetlać któraś ze stron, wtedy stosujemy cofanie się i odswieżanie, do bólu aż się uda, zapewniam że za którymś razem zaskoczy. Zapraszam jeszcze raz serdecznie do wzięcia udziału w projekcie. Lomza City in Seti Project We are looking for life outside Earth. Join to us. Don't waste the time of your computer. Lomza City team. Greeting for everyone and for ... intelligent life ... somewhere ... far away from us .......... bagrmosen
|
|
czy ktos moze zamknac ten temat tym sfustrowanym dzieciakom. Do psychiatry na kozetke rany lizac.
|
|
wejdz na forum na www.streetracing.pl tam sa wszystkie wyniki bagrmosen
|
|
Na ich stronie w Łapach ten sam tekst o operacji na "żywym organiźmie " itd. a nic o postępach (lol)
|
|
he , markac tak działa wirus, co do zwalczania NA nowy sprawdza wysyłane maile pd kątem wirusów, nietylko te odebrane, problem że niekażdy NA używa ;(, pozatym niewiem jakiej skrzynki używasz darmowej czy płatnej, bo ile sięniemyle to na darmowych jest to legalne.
|
|
Kożystaj z czego chcesz... ja ci nie kaze zebys zaraz ustawaial ta www jako straone startowa czy cos w tym stylu. Pozdro
|
|
W dodatku te ręczne radary (suszarki) - to wycofany sprzet głównie z Niemiec bo pomiar tym cudem jest mało precyzyjny (ruchy ręką itp). W Niemczech zakwestionował je sąd (odwołania).
|
|
Nie ty wob9 będziesz decydował o tym, że temat jest zamknięty. Wysłać inetowców do Iraku!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |