czwartek, 20 marca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
"HAŃBA GŁODU"

bad-boy-wreszcie znalazł się ktoś kto dostrzegł ten seks i biznes:))))))))))

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: "HAŃBA GŁODU"

jubei czy łączy cię coś z jsb2? Bo takie same kretyńskie teksty:))) Co ma ironia do poprawnej Polszczyzny? a no ma, ale nie dla ciebie...

lomza miastem cpn kosciolow biedronek a ostatnio rond

Kto na kogo obstawia ?

Autor: Jan_Serce (---.elomza.pl)
Data: 27-11-07 13:02

jubei czy łączy cię coś z jsb2? Bo takie same kretyńskie teksty:))) Co ma ironia do poprawnej Polszczyzny? a no ma, ale nie dla ciebie...
------------------------

Kretyńskie piszesz...
Zawsze tak piszesz jak ktoś ma inne zdanie niż Twoje? Na mnie twoje uwagi nie robią i tak wrażenia, spływa to po mnie.

Co ma ironia do poprawnej polszczyzny? Może to, że jest pisania zgodnie z kanonami języka polskiego?
Ja nie muszę się silić na pisanie "hameryka" jeśli chcę komuś dokuczyć.

Wytykasz innym brak kultury, której sam nie posiadasz? Nie chce mi się przeszukiwać forum żeby sprawdzać ilu epitetów używasz w każdej swojej wypowiedzi.
Nie będę Cię pytał ile masz lat bo wiem, że obycie osobiste nie idzie w parze z wiekiem.

Nie ma pojęcia kto to jest jsb2 nie rzuciło mi się w oczy.

A swoją drogą, ronda H. Bielickiej są małe (krytyka) tak samo przy Stokrotce (znów..). Uważam, że są to nieudolne próby polepszenia ruchu ulicznego. Tak samo przerabianie skrzyżowań na szersze (Sikorskiego - al. Legionów). Kto jeździe ten wie o co mi chodzi.

---
tylko w hameryce ludzie wiedzą co ma do polszczyzny ironia ;)

bodajze ta chili pizza wczesniej znalazlem ona wsuwalkach czy gdzeis kolo grajewa i strona gdzies byla. teraz jej szukam. mimo ze pisalo do jakich miast mozna przyslac to niepisało nic o lomzy a jednak zrobilem wczesniej telefon i ssie okazalo ze do lomzy tez mozna. a teraz zem pogubil i strony i telefony
zaraz cos sie znajdzie...

Pifpaf

Treść jest ukryta

A może ktoś chce kupic krówki?

:)

GDZIE CHCESZ I KIEDY?? DAJ ZNAC BO NUDZISZ MNIE JUZ

Przed chwilą pojawił się dosłownie na chwilę temat nowej gazety, chciałam sie wypowiedzieć a tu nie ma

Treść jest ukryta

mój temat..
czyżby obawa przed konkurencją?

Zag polecam to zobaczyć !
http://pl.youtube.com/watch?v=-wAEspW-O9g

Pifpaf

Po co to się produkować i udawać takie miłosierdzie pierdząc wkoło o tym na forum, rusz dupę człowieku i uderz do odpowiednich organów a nie dywagujesz nad tym. Może jak sam się za to weźmiesz to się w końcu coś posunie naprzód...

simano ej mam pytanie czy jak mam zielona karte i mam nie odbyta sluzbe wojskowa to czy mnie wezma do wojska czy cos daje zielona karta czy trzeba miec cos wiecej?

rudy błazen z druhem

zadna tresc reklamowa, chodzilo mi jedynie o wasze opinie..

Wszystko sie zgadza tylko szkoda ze uczelnie wyzsze nie dziela gegorafii na 2 odslony, generalnie na humanistyczny kierunek bez sensu zdawac geografie, ktorej tak czy inaczej nie zapunktuja; ja osobiscie bede zdawal geografie matme i wos (wos wybralem dlatego, że jest dla mnie ciekawy i go lubie, za razem przydaje sie w zagadnieniach geografii spoleczno-ekonomicznej) :)

totalne dno! bleee... 1 tam zajrzalem i juz nie zajrze...

Ja w ogóle nie byłem i jakoś mnie ciągnie specjalnie tam ...

dobre prawie jak po polsku

Alibi??? Jak ma sie 13 lat to lokal idealny heee Nie przesadzam.

Pifpaf

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org