Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomża i PiS |
Łomża to miasteczko z dzikiego zachodu rządzi szeryf i paru zastępców:) Janek - zostaniesz chyba moim idolem na forum jesteś lepszy od STRANSKY:P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomża i PiS |
To te krowy dalej stoją na tym polu? Wygląda nato, że trzeba to zgłosić w odpowiednim miejscu, bo nasze lokalnewładzesię do niczego nienadają. Mam pytania: - ile tam jest zwierząt? Czy są same krowy, czy też byczki lub cielaczki - od jak dawna właściciel się nimi nie interesuje - czy są w bardzo złym stanie? (wychudzone, pokaleczone) Jesli ktoś mógłby zrobić im zdjęcia i wysłać mi na maila to byłabym bardzo wdzięczna. I wish I could be Perfectly free Wish I was a creep Wish I made you bleed http://bit.ly/d80xic
|
|
Klub seniora dla ludzi po 30? Przecież to młodzi ludzie są, bez przesady ;p
|
|
Cala Łomża !!! Wszedzie poszerzaja drogi, robia po dwa pasma a unas ronda jedno za drugim. Przez co przejechanie przez takie male miasto trwa dwa razy dluzej. Moze to nie wina samych rond lecz kierowcow. Krew mnie zalewa jak patrze na stojacych i czekajacych niewiadomo na co. Czy beda ronda czy nie, to malo zmieni jak ktos nie potrzafi plynnie sie do ruchu wlaczyc.
|
|
Zgadza się, wybór największy w Łomży na Dmowskiego, wszystko na bieżąco.
|
|
Autor: Jan_Serce (---.elomza.pl) najśmieszniejsze że żadna z tych osób tirem nie jeździ, mam też wątpliwości czy osobowym... Zgadłeś, jeżdzę dostawczym czyli żadnym z wymienionych przez ciebie. Samochody ciężąrowe jeździły, jeżdzą i będą jeździć po Łomży czy ci się to podoba czy nie. Nawet jak wybudują obwodnicę część z nich będzie nam dowozić towary i drogi powinny być budowane w sposób umożliwiający im łatwe manewrowanie. Chyba logiczne ???? Czy masz zamiar nosić wszystko od tablicy z napisem Łomża do centrum na plecach.
|
|
Autor: samuraj: 1. Pracuję w firmie prywatnej, nie mam nic wspólnego z firmami budżetowymi. 2. Nie wierzę w zarobki Dyrektorów na poziomie 20 tys złotych miesięcznie, ale rozumiem, że jak piszesz .... masz kolegów wśród niewolników (cytuję Twoje słowa) i Ty wiesz lepiej. 3. Piszesz tak: "grupa "preziów" kolesi pana prezydenta i to oni rządzą w miejskich spółkach a niewolnicy dla nich pracują". A jak powinno być wg Ciebie? Rządzić powinien "TADZIO NOREK" i "KAROL KRAWCZYK" ?? Szeregowi pracownicy firmy powinni z rana wydawać polecenia "preziom" ?? Jeżeli firma przynosi zyski to oznacza dobre nią zarządzanie i nic do tego ma niewolnicza praca załogi. 4. Prezydenta miasta ktoś wybrał na II kadencję. Przyjechałeś na wybory z Danii, czy zajęty jesteś bez reszty wykonywaniem niewolniczej pracy na wygnaniu?? 5. W ogóle (tego słowa nauczyłem się ostatnio od markaca i luśki) to uważam Twój post za bardzo subiektywny. Dlaczego nie piszą na ten temat sami zainteresowani tylko Ty? Post pachnie ogólnym wzburzeniem do elit rządzących przez poszkodowaną brać robotniczą. Proletariat powinien być lepiej nagradzany i szanowany bo może być nieszczęście (wyklęty powstań ludu ziemi.......) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
nasza, policja cię wysłucha...
|
|
juzia89, chcesz to pokaże ci i sex i biznes:)))
|
|
jeden nick? nie rozśmieszaj... Nie obrażasz mnie, próbujesz, bo nie jesteś w stanie... propozycję? puknij się w dekiel, ironia jest ci obca, ale mimo wszystko próbujesz być złośliwa (złośliwy) Jaka jest twoja płeć?
|
|
izusizus, na ortopedii to on może wypełniać dyżur, a przyjmować w przychodni albo prywatnie i o to założycielce wątku zapewne chodziło...
|
|
ja nie muszę rozmawiać, ja tam byłem... i nie zarzucaj jak sama nie znasz żadnych faktów komuś kłamstwa, bo żadnych argumentów jak dotąd nie podałaś...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |