Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kamiński pisze do Tuska |
paznokcie robilam ostatnio w akademi fryzur jestem bardzo zadowolona i polecam DiDi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kamiński pisze do Tuska |
Durny? To po co się udzielasz?
|
|
ty jesteś przygłupem skoro myślisz że ludzie którzy chcą ten pierdolnik zlikwidować nie są przygotowani na wyjątkowe sytuacje i nie zakładają różnych scenariuszy...
|
|
Dziękuję za podpowiedź. Poczytam. A co ze spółką cywilną?
|
|
www.google.pl - twoim przyjacielem
|
|
a jaka oni stronke prowadza? moglby ktos podac?
|
|
Ale denny temat, podniecać się że ktoś będzie miał to czy tamto, a po Wrocławiu jeździ Bugatti Veiron i co z tego...
|
|
Ja sie malowałam u kosmetyczki na Małachowskiego, zrobiła mi świetny makijaż i tylko za 40 zł
|
|
Janek spoko gdzieś tam pisałeś że Tobie nie pomogli na zakaznim ,co miałeś sraczkę zajadliwą , jedz świeze i nie gryż się w jęzor . Antidotum na Twoj jad nie ma nawer w Rogenicacz A pierdolnika szukaj sobie w ......... . Janek spoko spoko .
|
|
bazyl14, ale kolega się denerwuje jak ktoś ma inne zdanie:)))nawet sraczke mi zarzuca:))) Ze zdenerwowania literki myliłeś i trochę błędów w pisowni popełniłeś, ale wybaczam...
|
|
JaniemamteżnicdoCiebiealemnie........... szyfr
|
|
Dzięki za wybaczenie , ale o inności zdania zastanów się.
|
|
Na Ks. Anny koło biura Avonu jest sklep ze wszystkimi ozdobami do paznokci i tam właśnie zapytaj się o ten kurs. Ja tam byłam i się dopytywałam i taki kurs kosztuje 500 zł ale w tym dostajesz zestaw starterowy gdzie znajdują się materiały na zrobienie paznokci akrylowych i żelowych 16 klientkom.
|
|
Co do spółki cywilnej łatwo jest ja założyc itd ale jest jeden zasadniczy minus tzn odpowiedzialność za zobowiązania spółki. Wspólnicy sp. cywilnej odpowiadają całym swoim majątkiem czyli majątek spółki plus majątek prywatny to co posiadasz (ruchomości i nieruchomości), w spółce jawnej w pierwszej kolejności egzekwowany jest majątek spółki, dopiero pózniej gdy zaspokojenie wierzyciela nie jest możliwe z majątku spółki wierzyciel może egzekować swoją należność z majątku prywatnego wspólników jest to tkzw. odpowiedzialnośc subsydiarna.
|
|
Bardzo dobrze robi paznokcie dziewczyna w Galerii Paznokcia z tyłu CTO koło blaszaka.
|
|
w łomży to pod gruszą za 300 zł to bedziesz maił dobrze
|
|
wojewoda ma furę i chyba mu się nie spieszy razcej. Po drugie to jest wojewoda ale chyba bialostocki a nie podlaski
|
|
Dunek. odezwij się do mnie. Mam propozycję dla ciebie.
|
|
W czterech porach roku jest wi-fi.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |