wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
UE, NAFTA ? Podstawowa różnica.

W IST płacisz 50 złotych miesięcznie, i otryzmujesz za to transfer ok. 128kb/s. Zmienia się on w zależności od ilości osób korzystającej aktualnie z sieci. Jeżeli ktoś ma szczęscie, to wyciągnie nawet 1 mb/s. Umowa jest na 18 miesięcy, a potem jest możliwośc jej rozwiązania.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: UE, NAFTA ? Podstawowa różnica.

Już ją sobie wyobrażam gdzieś w okolicy ulicy Zjazd przy jakimś parkingu z polem namiotowo campingowym /np. za stadionem/.

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

jak teraz jechales to moze bylo juz ciemno i nie zauwazyles. a zreszta tez nie pamietam co tam jest

Bratniak

Słyszałem, że nie zebrali dotąd odpowiedniej sumy na ten bruk z nazwiskami.

Wszystko bardzo pieknie, i ładnie ale jak nie stac miasta na wyciecie krzaków, a by chcieli budowac diseyland, a i tak jak cos powstanie to zewnatrz mało kto przyjedzie. wywalenie pieniedzy w błoto nic wiecej.
Jedyno co mozna zrobic to wyciecie krzakow, wywiezienie dzikich wysypisk smieci, nic wiecej bo u nas to kazdy plany ma wielkie a kapitał mierny.

I bardzo dobrze. Może się skończą wyścigi na naszych ulicach, czyli będzie bezpieczniej.

w tak malym miescie i tak wszyscy wiedza gdzie stoja te radary wiec malowanie ich na jakikolwiek kolor mija sie z celem. poza tym nie widze nic zlego w wystawianiu mandatow osobom lamiacym przepisy ruchu drogowego.
pozdrawiam

Myślę, że przyczyn tego zjawiska jest wiele. Według mnie do jednych z głównych zaliczyć można: bardzo liberalne podejście społeczeństwa do osób 'kaleczących język'; zbyt niski wskaźnik czytelnictwa, mam tu na myśli literaturę i poezję, w czasopismach, których jest coraz więcej i na stronach WWW nie zawsze jest 'wszystko poprawnie'. Poza tym myślę, że jednak technika, która w swoim zamierzeniu, celu, ma pomagać i ułatwiać życie, wiele osób w tym zakresie właśnie uwstecznia. Mam tu na myśli: sms'y, rozmowy na czatach, komunikatorach, itp... Wiele osób nie używa znaków diakrytycznych - bo tak jest dla nich prościej, nie używa interpunkcji, nie potrafi poprawnie zbudować zdania, itp... inni, się temu przyglądają, mało tego, że nie zwrócą uwagi (by się nie ośmieszać lub też wywoływać agresji - chociażby słownej) to jeszcze sami 'kopiują' te złe nawyki...

Pozdrawiam.

poszukaj na toys 4 boys

Zbych

Dużo kwiatów, hm jest to coś co chyba sprawia przyjemność każdej kobiecie.

wlasnie sie dopatrzylem literowki : "zbezczescic" -> "zbeszczescic"

Haha, Trolleknet i kierMek: Wlasnie znalazlem wczoraj fotki z "Wscieklych Gaci 2007" :D trzeba bedzie podobna impreze zrobic za jakis czas :))

Janie, a firme Bogmark pamietasz? Tez gdzies wsiakla.

fakt: "Cuda, cuda oglaszaja ;)"

hahaha

Jakos nie widze, zeby emigranci wracali :P

;)
Ankieta dokładnie pyta: Której z drużyn, włoscy kibice najchętniej by uniknęli przy losowaniu grup. Onet poinformował o tym parę godzin temu. Teraz wyniki odwróciły się o 180 stopni i z najchętniej widzianej w grupie, staliśmy się najmniej chętnie widzianą drużyną, co zawdzięczamy dziesiątkom tysięcy Polaków siedzących w tej chwili przed komputerami;]

figlarka: dzie"f"czynka to ktoś taki jak Ty, spójrz się w lustro a zobaczysz

zenia: dziękuję, życie na szczęście sobie ułożyłem i mam bardzo dobrze

Mati22: nie podskakuj bo wiesz co Cię spotka ;)

markac: nie Twoja sprawa

głodny się zrobiłem..........

...thx...rzeczywiście Polscy internauci się zmobilizowali...

dwa tematy niżej znajdziesz odpowiezi...

Zbych

Jak w temacie. Do której czynna jest dzisiaj (niedziela) kwiaciarnia na Sienkiewicza???

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org