wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
A może by tak...

Tak, na sile amerykanizujemy spoleczenstwo :)

Polacy skutecznie idiocieją, a pomagaja w tym skuteczne -uwsteczniajace intelektualnie "reformy szkolnictwa", obnizajace systematycznie poziom intelektualny.

"Wiele osób nie używa znaków diakrytycznych - bo tak jest dla nich prościej, nie używa interpunkcji, nie potrafi poprawnie zbudować zdania, itp... inni, się temu przyglądają, mało tego, że nie zwrócą uwagi (by się nie ośmieszać lub też wywoływać agresji - chociażby słownej) to jeszcze sami 'kopiują' te złe nawyki...
"

Z tym sie akurat nie zgodze, spora czesc internautow pamieta czasy, gdy z polskami znakami diakrytycznymi wiazaly sie ogromne problemy. Poza tym, nie uzywanie znakow diakrytycznych nie prowadzi do bledow:

W koncu pisze "bledow" a nie "blenduf" :P

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: A może by tak...

Ja będą tak wszystko zamykać to niedługo zostaną tylko kościoły i modlitwa o zdrowie i pieniądze na życie.

loosac, bwełana to był moloch komunistyczny który w normalnych warunkach rynkowych nie miał prawa istnieć i było to już kilkanaście lat temu. co do wymienionych przez ciebie firm, to były to prywatne przedsięwzięcia, które w wyniku złego zarządzania upadły. I czyja to wina? Białegostoku? PiSu? św Mikołaja? W to miejsce powstało dwa razy tyle firm, bo taka jest tendencja na rynku. A dzięki słabym i upadłym, umacniają się inne.

Eeeee nie jest, ale ma fajne rzeczy w szafie... ;D

Mowisz ze nie wiem o czym pisze.a widziales ten blok jaki odwalony.Ja mieszkam niedaleko wiec sie bede przygladal czy tam sie beda wprowadzac ludzie ktorym lokale te sa naprawde potrzebne.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org