Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Hodowla elit. Białe karty historii |
suuuupppperrrr
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Hodowla elit. Białe karty historii |
o nie. Moim zdaniem tej szkoly nie mozna zamknac. Trzeba raczej poszukac jakis metod na dofinansowanie jej, pomoc zeby sobie radzila. Spedzilam w tej szkole ostatnie 4 lata. I jesli ktos powie, ze ucza sie tam same tluki i nie warto jej utrzymywac to niech sie do kata schowa! Ja ja ukonczylam z tak dobrym wynikiem, ze zostalam przyjeta na UMK na filo angielska. Druga sprawa to to, ze moge sie zalozyc iz po zaknieciu szkoly budynek zostanie oddany w rece jakiejs uczelni bialostockiej. Zawsze tylko o to chodzi, odkad sie tam uczylam to chciano zamknac Drzewna w tym wlasnie celu. Oczywiscie wprost nie mowiono o otworzeniu filii jakiegos uniwerku ale wiadomo o co biegalo. Co roku w okresie pazdziernik-grudzien chodzily takie zamiary i zawsze sobie radzilismy, wierze, ze i tym razem tak bedzie :] A Pan Prezydent i V-ce Preydent niech sie zastanowia co robia. Jak tak dalej bedzie to sie zaczne zastanawiac czy nie zostac tu, w Toruniu.
|
|
mozesz twoja cyfroweczke zaniesc do zakladu fotograficznego Syrenka na dworcu pks Tam facet wysyla aparaty do bialegostoku i moga wykonac dla ciebie wycene naprawy jezeli bedzie dla ciebie za drogo to mozesz odebrac sprzet spowrotem a jak cena bedzie ci odpowiadac to naprawiasz i dodatkowo masz od tej firmy gwarancje na naprawe tak wiec chyba warto sam przetestowalem
|
|
Opera :D "zatrzymaj wykonywanie skryptów na tej stronie" i żaden *******(tutaj wpisz adekwatne określenie) nie będzie się cieszył że cię wrobi w numer prawie stary jak internet ;)
|
|
tak w ogóle to zajrzyjcie tu www.autowizja.pl i może teraz sie domyslicie skąd chłopaki maja takie fajne furaki :) pzdr
|
|
0,7a+r albo 1,2 a Jarek
|
|
Hej. Byłem dzisiaj na tym meczu... ogólnie fajne widowisko:) no niestety.. od II kwarty w dużym stopniu jednostronne... wygrało doświadczenie i warunki fizycznie(głównie wzrost). Miało to decydujące znaczenie, zarówno w ataku jak i w obronie. Dla chłopaków z "Dziewiatki" jest to jedyna forma ogrania sie z bardziej doświadczonymi zawodnikami, bo jak wyżej zostało wymienione, średnia wieku to 15-17 lat, a najważniejszym celem sa rozgrywki juniorów i awans do Mistrzostw Polski. Gratulacje dla "Technika", ale jednocześnie niech nie wpadaja w zachwyt, z powodu tej wygranej:) Według mnie na wyróżnienie zasługują: Jarek Mielnicki i Piotr Ksepka(Technik), chłopak z numerem 18 postury naszego Małysza:) i zawodnik z numerem 15(Dziewiątka). Wynik meczu to 101:61 pzdr:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |