niedziela, 05 stycznia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zarzucają jej brak obiektywizmu

dziekowka jesli znow bedzie bjj to sie odezwij jak mozesz na adres KLIMEK278@wp.pl dziex z gory

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zarzucają jej brak obiektywizmu

po co sie sadzisz?ciezko kulturalnie zapytac?

hej z tego co wiem to dowoz kosztuje od 3 do 5 zl na terenie lomzy

ceny niewazne.dlatego iż w chili pizza są w prawdziwych rozmiarach 36 cm....a ide do pizzeri wlomzy to duza pizza jest wielksoci malej..to jest smiesznedlatego wydac lepiej wiecej na prawdziwą xxl pizze www.chilipizza.pl no tak..zamawiam

Szczerze mowiac, to halfik ,NJ, jan serce i reszta krytykantow sa rowni sobie. O co ta cala dyskusja? Autor tematu pyta sie o zakupy za dolary. Macie cos do odpowiedzenia w tym temacie?

kulig - o co chodzi z tymi kontraktami? Slyszalem o tym pare miesiecy temu ale poki co ceny biletow sie nie zmieniaja. Jak to ma sie zmienic?

Na kazanskiej przyjmuje ten doktor

chyba Saracyn

smrut brud ubostwo:D

hahahahahaha...dobrze napisane....ale czy poprawnie? zreszta dla ciebie to chyba bez roznicy

Janku ty wiesz swoje ja wiem swoje i mam inne zdanie niz ty i wiem ze nie pisze glupot, wiec odpusc sobie. Szerokiej drogi do Białegostoku, nawet ze sraczka...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org