Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zarzucają jej brak obiektywizmu |
dziekowka jesli znow bedzie bjj to sie odezwij jak mozesz na adres KLIMEK278@wp.pl dziex z gory
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zarzucają jej brak obiektywizmu |
po co sie sadzisz?ciezko kulturalnie zapytac?
|
|
hej z tego co wiem to dowoz kosztuje od 3 do 5 zl na terenie lomzy
|
|
ceny niewazne.dlatego iż w chili pizza są w prawdziwych rozmiarach 36 cm....a ide do pizzeri wlomzy to duza pizza jest wielksoci malej..to jest smiesznedlatego wydac lepiej wiecej na prawdziwą xxl pizze www.chilipizza.pl no tak..zamawiam
|
|
Szczerze mowiac, to halfik ,NJ, jan serce i reszta krytykantow sa rowni sobie. O co ta cala dyskusja? Autor tematu pyta sie o zakupy za dolary. Macie cos do odpowiedzenia w tym temacie? kulig - o co chodzi z tymi kontraktami? Slyszalem o tym pare miesiecy temu ale poki co ceny biletow sie nie zmieniaja. Jak to ma sie zmienic?
|
|
Na kazanskiej przyjmuje ten doktor
|
|
chyba Saracyn
|
|
smrut brud ubostwo:D
|
|
hahahahahaha...dobrze napisane....ale czy poprawnie? zreszta dla ciebie to chyba bez roznicy
|
|
Janku ty wiesz swoje ja wiem swoje i mam inne zdanie niz ty i wiem ze nie pisze glupot, wiec odpusc sobie. Szerokiej drogi do Białegostoku, nawet ze sraczka...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |