Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
praca na morzu |
Ani mężczyźni, ani kobiety nie mają wielkigo wyboru (płci) więc wypada się cieszyć, że jest jak jest i życzyć, żeby te "połówki" zawsze się odnajdywały -to życie stanie się pomimo wszystko całkiem znośne. Pozdrawiam więc wszystkie "połówki". ketjowr
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: praca na morzu |
Jak Wam się kojarzą imiona... Na przykład moje jest perskie i znaczy "czyniący dobrze"... Uważam że bardzo pasuje... Wszystko robię dobrze: zmywam, gotuję, odkurzam i w namiętności czynię dobrze... Niektóre dziewczęce imiona (zwłaszcza Ewa) kojarzą mi się z miłymi sympatycznymi istotami (i to z reguły się sprawdza!)(w kobiecie najbardziej cenię ciepło i kobiecość), a niektóre... cóż... pomińmy wielce znaczącym milczeniem... P.S. Imię Patrycja... ach, pomruczę sobie namiętnie... Zosia zaś zasuwaj do Tadeusza... Dorota zaś zdradzała mnie... Śmierci jej nie życzę jeno delikatny paraliż... Wszak dobry jestem...
|
|
szeptel radiowka najlepsze jest ketjowr
|
|
Z marzen? z marzen to raczej nierealne aby istnial:)) ...zreszta, po co komu taki? - chodzilby dookola i powtarzal jaki ja wspanialy, wymarzony jestem:)))
|
|
Pozwoliłam sobie na przeniesienie tu pytanka z sondy. A więc: Czy św. Mikołaj istnieje?:))) Wyniki sondy mówią same za siebie ( o ile wyniki mogą mówić), tyle że w sondzie brak argumentów na poparcie owych. Moze ktos zabierze głos?:))) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Oczywiście , że istnieje. Najlepiej wie o tym moja 4 letnia córka.
|
|
Masz racje Lukaszu podlaskie.com jest zdumiewajaco podobne do 4lomza.pl. Jest to rzecz naganna. Instytucja w ktorej obraca sie pieniedzmi publicznymi m.in. chyba tez z budzetu miasta Lomzy powinna byc jak zona Cezara. Mysle, ze nowy prezydent wyjasni tez ta sprawe. Lecz chyba trafil swoj na swojego. 4lomza tez oszukuje, tylko na inny sposob. Chodzi o ilosc odslon serwisu. jezeli wejdziesz np. na strone http://www.4lomza.pl/servis/service.php?link=http://www.prezydent.pl i bedziesz ja przegladal to kazda odslona bedzie zaliczana na konto 4lomza co jest ewidentnym oszustwem. Zaliczaniem sobie odslon w serwisie ktory nie jest czescia serwisu 4lomza tylko dlatego, ze sie tam weszlo ze strony 4lomza jest tez ewidentnym oszustwem. Ciekawy jestem czy 4lomza.pl ma zgode Kancelari Prezydenta RP na zmiane wizerunku Oficjalnej strony Prezydenta RP. Jest tak na wiekszosci stron do ktorych sa linki ze stron 4lomza i jak myslisz Lukaszu to jest oszustwo czy nie. Ale jak Kali krasc to tak jest dobrze, ale jak Kalemu ukrasc to juz jest zlodziejstwo.
|
|
Franciszku widzę że nie wiesz a już oceniasz. 1. Otóż skrypt zliczający jest przy logu gemius. Czy widzisz takie logo przy przekierowaniu na stronę prezydenta? Jeśli nie to nie jest to liczone do statystyk. Trochę wiedzy by się przydało, prawda? Statystyka Gemius została przyjęta jest jako podstawowy sposób zliczania ruchu w internecie. 2. Nikt nie ingeruje w stronę Prezydenta. Pojawia się tylko link na naszą stronę. Niektóre strony, które nie chcą być wyświetlane w takiej ramce, blokują tę opcję. Na stronie prezydenckiej tego nie zrobiono. Czyli kolejny raz brakuje Ci wiedzy? Cóż musisz się jeszcze trochę internetu poduczyć.
|
|
To, ze istnieje to pewne. Dowodem na istnienie Sw. Mikolaja jest to ze istnieja renifery. Przeciez renifery nie bylyby na swiecie potrzebne gdyby nie Swiety Mikolaj. To oczywiste. Dowodem na istnienie reniferow sa z kolei prezenty. Przeciez bez reniferow nie dalo by sie ich przewiezc saniami. Dowodm na istnienie san jest snieg - przeciez gdyby nie bylo san snieg bylby zbedny. (itd, itp... ) Zyczac mnostwa prezentow pozdrawiam wszystkie dzieci (w tej liczbie i siebie). Dobranoc, pa, pa... P.S. Trzeba uwazac na tych Swietych Mikolajow - z doswiadczenia jeszcze z dziecinstwa oraz calkiem swiezych wiem nie sa oni wszyscy tacy swieci...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |