Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Cham czy mecenas kultury |
Przedewszystkim druga nitka Szosy Zambrowskiej będzie powstawac od zera, poza tym drogi w miastach muszą mieć studzienki kanalizacyjne co wiąże się z układaniem kanalizacji, tak więc koszta rosną, natomiast droga na Ostrołękę już istnieje będzie poprostu modernizowana.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Cham czy mecenas kultury |
ok kierMek, tak się składa, że możemy sobie golnąć... tak może niedziela/poniedziałek. Potem wpójdziemy porysować trasy na gps-ach, trzeba jeszcze jakąś ekipę zgadać. loosac... ;> camel... ;> mati ..... :>>>>
|
|
Passat wiekszy w srodku, szczegolnie tylnia kanapa, w A4 ciasnota, w VW duzo miejsca
|
|
kiernek - buhahaha, to bylo dodbre ;o))) "to ja moze podam wyniki....." ;o))
|
|
ile najwięcej osób było na meczu łksu? może ktoś wie?
|
|
a jak byś się zapytał GOOGLE to byś dostał taką odpowiedź: ![]() "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Myślę że oba samochody są ok.Wybierz tego który jest w lepszym stanie technicznym.Osobiście mam pewien uraz do Audi.Jakoś miesiac temu przejeżdzałem przez zambrów i utknałem w korku.Jadąc w zółwim tempie minąłem Audi A4 Tdi które miało spaloną komorę silnika,która gasili strażacy....
|
|
pietia zgadzam sie z toba w 100%
|
|
teściowo. W takim razie większością psychologów dziecięcych też jest coś nie tak, skoro uparcie twierdzą, że nie powinno się oceniać dziecka, tylko jego zachowanie, z czym oczywiście się zgadzam :)
|
|
moze akurat bede w Lomzy :]
|
|
Witam! Ma ktoś może internet w szeptelu (teraz mni sa).Jesli tak to czy macie takli sam problem jak ja.Bardzo często rozłącza mi sie internet chociaż diody na modemie thomson speedtouch 330 wskazują ze nadal jest połączenie, a nie mogę sie połączyć z żadną stronką.Jeśli ktoś ma na to sposób proszę o pomoc.Pozdrawiam
|
|
zespol magda band z pniewa na prawde ladnie spiewaja
|
|
dzięki za podpowiedz. fajnie ze wogole coś napisaleś
|
|
polecam zespół MagdaBend, grali u mnie na weselu i naprawdę było bardzo fajnie!... szczególnie oczepiny, śmiechu warte :D ew. Kartel lub jakiś dj ? jest jeszcze zespół z Kapust :D
|
|
U mnie na weselu grał zespół Divers. Poprostu extra zespół:)
|
|
TheWiseOne jeszcze znajdziesz się w sytuacji że będziesz potrzebował pomocy i ciekawe jak się poczujesz jak ktoś ci powie "licz na siebie albo spierd....." powodzenia
|
|
Jak likwidowali województwo łomżyńskie i śledzie próbowali wyrwać co się da ze szpitala wszyscy stawali w obronie. A co teraz nam przyszło będziemy się tułać po okolicach żeby się leczyć bo rozłożyli szpital od środka DYWERSANCI- nie lekarze. Na pożegnanie powinni pościć przez wąskie dzrzwi i gumą przez plecy. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
podbijam a.b.c polecam naprawde pani L.Lechowicz
|
|
...tak więc drodzy przyszli łomżyńscy kierowcy, musice się uczyć w tych miasteczkach które zwiększają ilość eLek na naszych ulicach. Tym samym dając odwet!. Ale i tak tego nie zrobicie!, a gadać jest komu... Mnie eLki nie przeszkadzają, sam się uczyłem więc mam wyrozumiałość, pomimo że czasem są utrudnienia w ruchu. Ale są rzeczy ważniejsze.... Jarek
|
|
Połowa wpisujących się w tym temacie nie ma o "pewnych sprawach" nawet bladego pojęcia. "Zawiść, zazdrość zamiast starać się mieć więcej". "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
"Autor: gfx (---.lom.vectranet.pl) Data: 24-09-07 16:23 hmm po twoich wypowiedziach moge z pełnym przekonaniem powiedzieć ze zdecydowanie powinienes zmienic nick 'loosac' na 'looser'. za duzo sie nagrales w mgs chyba :) no chyyba ze masz pozyczyc kilka claymoorów... :) --------------------------------------------- 'ja wierze w proste slowa, ktore są lepsze niz perly, zloto i Twoj dom'" Nie no GFX, sadzilem ze jestes ok, ja do ciebie zartem a ty mnie obrazasz... Jarek
|
|
z tej str mozesz sciagnac program do karaoke http://www.muzyczka.pl/.z zakladki programy wybierz Vanbasco Midi Player.
|
|
Polecam Panią Gosię w zakładzie kosmetycznym Amelia w hotelu Gromada (lub Polonez, jak zwał tak zwał). Kobieta zna sie na swojej pracy. Polecam ;)
|
|
tommek: tego dnia akurat zaistniałeś ;)
|
|
Dran zgadzam się z tobą w zupełności ale odbiegłeś od tematu. xbox pyta nas o prywatną inicjatywę a nie inwestycję finansowaną z budżetu miasta. Doradzanie mu w stylu unomata mija się podstawowymi zasadami ekonomi, gdzie najważniejszy jest zysk. Bo jak nie ma zysku to po 2 miesiącach komornik sprzedaje wszystkie klamoty za bezcen.
|
|
Piecia1990: To teraz w szkołach jeszcze uczą języka rosyjskiego?? Long live rock and roll! Martwię się tym, że tak szybko ucieka i na wszystko mi go nie starcza! A młoda oczywiscie jestem i zawsze bedę! :)
|
|
Jak wyżej, prosze o podanie waszych sposobów na zrelaksowanie sie po ciężkim dniu.
|
|
to ta burdelownia jeszcze istnieje? "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
tak, masz rację: ludzi miłych i serdecznych jest mnóstwo! Tylko, że ukrywaja się pod maską, bo to nie pasuje do dzisiejszego świata pokazywanego w tv. Nie ogladam tv, chyba, ze jest akurat coś na czym bardzo mi zależy. Dobrze, że sa książki! Bez nich świat byłby uboższy! :)
|
|
*** *** a gdzie Ty widzisz kopiowanie lub reklame w tym poście Pozdrawiam "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
basen+sauna w zambrowie "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
For: "Autor: figlarka" Wsiadając do fury w nocy, czego się spodziewałaś, że gościu ci pokarze piękne widoki. Co za idiotyzm. Ciesz się, że ci rowa nie pokazał do wylizania. Prawda boli ludzi, których morale spłynęło w kiblu razem z moczem. MARCELUS
|
|
detonator, sadzisz, ze jak masz capslocka wlaczonego to cie wiecej osob uslyszy ? ;) Poczytaj netykiete. Skoro nie lubisz kosciola to po cholere ci tam lazic i zalatwiac? Kto cie zmusza?
|
|
POPIERAM TOMASZ_WU. OPRóCZ ZDROWOTNYCH KORZYśCI MAKSIMUM RELAXU.
|
|
Wszelkie patologie nalezy tepic. Oczywiscie rozsadnymi metodami, przede wszystkim profilaktyka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |