Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Belgia islamizuje się na własne życzenie |
Ej Bartes ten WarRock to darmowe jest czy jakis patch jes do tego jak w c.s non steam?? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Belgia islamizuje się na własne życzenie |
Gromosław a smakował ci Bigos i Grochówka w Pasjonacie bo mi nie. Ogólnie jestem niezadowolony z tego Sylwka. Spodziewałem się czegoś więcej.
|
|
a pomyslales o tym ze moze nie bylo jej stac by gdzies isc, ewentualnie nie miala z kim go spedzic? a moze siedziala w pracy? podkreslasz to w kazdym temacie, myslisz ze ktos oprocz ciebie bedzie sie z tego smial?
|
|
Ja byłam z mężem w Rysiu. Spędziliśmy tam niezapomnianego Sylwestra. To było na sali z Dj. Na początku skasowali 10 PLN za szatnię. No ale nie było źle, bo za to dali kapelusz i okulary z nosem :D Zaraz po tym można było napić się ciepłej HoopColi. Rekompensata po napoju to Raffaello. Pierwszy ciepły posiłek wjechał 20:40 - a i tak nie był ciepły, bo pewnie czekali od początku imprezy (19:00), żeby podać. Jak podali to na stole nie było już przystawek - tzn. kaszanki krojonej w plasterki, dwa całe jajka przecięte na pół, a to wszystko na 10 par. Na drugie danie ciepłe było to co na pierwsze - tylko zamiast ziemniaków sypanych były kluski. Na trzecie ciepłe danie też była tzw. ptasia grypa - tym razem uda. Na czwarte - NAJLEPSZE - tym nas zaskoczyli, bo w domu tego nie ma!! Żurek z mortadelą! Pyszota :D Piątego nie doczekaliśmy, bo zdecydowaliśmy pójść do domu coś zjeść. A do smaku przygrywał Dj w czerwonej koszuli i czerwonych lakierkach. Może to pomocnik Świętego Mikołaja. Grał przeboje lat '92/'93. Płyty miał chyba z Biedronki z grzebaka. A to wszystko za jedyne 300 PLN od pary. Polecam gorąco. Wspomnienia na cały rok.
|
|
Oj lalka, świetnie to opisałaś... dużo "dobrego" słyszalam swego czasu o rysiu i jak widze nic sie nie zmieniło!! Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |