Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Podziały polityczne. |
omfg... przecież tymi fastfoodami to się rzygać chce... a czy nazywasz to KFC, McDonaldem czy kebabem, to już naprawdę nie ma różnicy... ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Podziały polityczne. |
Jak macie dość fastfoodow to załużcie restauracja z kuchnią francuską/włoską lub inną:)
|
|
Dokladnie Dran to prowokacja i to cienka prowokacja,moze mecza ja kompleksy z dziecinstwa!! Post o Rzymiance jaki to syf itp.A ktory "Klub" jest lepszy?Yam caffe? jeszcze wieksza nora na rogu,gdzie jeden klepie drugiego po plecach i pije 1 piwo przez wiekszosc czasu pobytu w owym klubie.Wlasciciel-nie dosc ze burak to i zlodziej-nie raz probowal oszukac przy wydawaniu reszty!!!Ochrona?dobra jak nic sie nie dzieje,a w ew zamieszaniu nie ma kogos znajomego.Krotko mowic to klub dla znajomych-znajomych i klepajacych sie po pleckachi laskach,przychodzacych sie lansowac..:)Oby tak dalej... ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
detonator: a czy byłes kiedyś w kościele? zobacz, że na mszy każdy kościół jest pełen.. a ludzi nikt nie zmusza żeby tam szli fakt, że opłaty "co łaska" np. za ślub to trochę śmieszne ze strony kościoła, ale oni też muszą z czegoś żyć i jakoś nikt np. nie narzeka na inne instytucje że pobierają opłaty dodatkowo piszesz, że chcesz papiery na ślub a tych "pajaców" nie ma, skoro masz takie podejście to po co Ci ślub kościelny? wg Ciebie ma nie być kościołów to po co brać śluby kościelne? ps. rozmawiałeś kiedyś z egzorcystą?
|
|
Nie wiem czy jest dużo kosciołów w Łomży, mało na pewno nie jest. W tym mieście nic nie powstaja i zapewne długo jeszcze nic nie powstanie. Wiec może już niech choć kościoły stoją. Z drugiej strony jak już ktoś chce coś postawić, to zaraz krzyczą że kościół za blisko. A wiadomo że w Łomży gdzie nie stanąć to kościół obok. Mi osobiście One nie przeszkadzają , nie chodzę do Nich nie daję na utrzymanie więc nic mi do nich. Szkoda tylko że w Łomży stawia się tylko kościoły i ... to wszystko co sie stawia. No nie przepraszam ławkę z Bielicką postawiono a to już coś. Przynajmniej Panowie Władza ma gdzie sobie robić zdjęcia.
|
|
Teraz poczułem taki dystans... Ale kobiet o wiek się nie pyta :) Ja mam dopiero 17. Co do czasu nie będziemy się sprzeczać. Każdy ma swoje zdanie, szkoda tylko że na forach, często za odmienne zdania ludzie tak siebie nawzajem nie szanują. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
hmmm sluchawy na uszy + mp3 + CS = relax
|
|
figlarka Ja nie poczulem sie urazony i nie chcialem zrobic tego w stosunku do Ciebie,a jesli to ma byc przestroga dla innych to dobrze,wartoby ja zapamietano!! unomat!! rzeczywiscie nie pasuje ale chyba w Twoim swiecie.to nie jest tylko moje zdanie o tym lokalu.nie wiem czy wlasciciel rzymianki skubnal komus kase ale w yamie to sie zdarzylo-wiem co pisze!!! jednym ten lokal pasuje innym nie,mi natomiast juz nie i wg mnie rzymianaka czy yama to jedno i to samo, ta sama polka.To spoleczenstwo lomzy zrobilo z tego klubu Wileki Klub-ten lokal byl fajny jak jeszcze wlasicieli bylo 2-ch ale to juz dawno i nie prawda!!! ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
No tak, świat jest piękny, tylko to co nam pokazują w telwizorni temu przeczy. No bo jak ma się sprzedać dobra informacja? Dobrze, że mamy książki :) Umberto Eco powiedział: "Kto czyta książki, żyje podwójnie". Moim zdaniem wszyscy są z natury mili i serdeczni, tylko... tylko trzeba dać im szanse :) A tutaj, na forum, każdy może wyrzucić z siebie to co chce, a przy prawdziwym spotkaniu mógłby nie mieć na tyle odwagi. Może z drugiej strony to dobrze ze w internecie... ale mogliby sobie oddzielny temat zalozyc albo przynajmniej się ograniczyć. Ludzi miłych i serdecznych jest mnóstwo!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |