Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Nigdy nie będziemy krajem cudu gospodarczego" |
Szkoda,bo jak by nie było to jakaś rozrywka dla dzieciaków,ale dziękuję za odpowiedź
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Nigdy nie będziemy krajem cudu gospodarczego" |
Cena zależy także od okresu na jaki podpiszesz umowę, a dodatkowo w przypadku kablówek, czy wcisną ci jak naszerszy pakiet TV, wtedy coś opuszczą. Dlatego trudno powiedzieć, czy w Vectra jest tania, patrząc na same ceny i nie wiedząc, jaka to umowa internet + kablówka i jaki pakiet? W IST za 512kb miesięcznie biorą 35zł więc to jedna z wyższych stawek w Łomży, skoro, jak piszecie Vectra ma 26zł/miesiąc. Kolejna prędkość w IST to teoretyczne do 8Mb/s, ale standard to ok. 1Mb/s i zamawiaja za to 59zł, czyli też nie cienko. No może TP jeszcze zamawia więcej, ale oni nigdy nie byli tani. Co, do predkości to różnie bywa, w godzinach poza szczytem wszystko chodzi szybko ok, a jak siedzą ludzie różnie bywa. Pewnie można liczyć na cuda, ale jakoś nie bardzo wierzę, by w IST wzorem Vectry zwiększyli prędkość wszystkie prędkości np. z256kb na 512kb, i z 512kb na 1Mb pozostajwiając tą samą cenę. Do takich spraw, trzeba ulepszać sprzęt, wtedy można podwoić prędkości w całej sięci. rudy błazen z druhem
|
|
uwielbiam xD wlasciwie to nie wiem czemu, moze to idzie za slowem "break up" ;)
|
|
allegro
|
|
WIESZ MOJE NASTAWIENIE TO JEDNO A TO ŻE MAM TAM COŚ DO ZAŁATWIENIA TO DRUGIE NP JEŻELI MUSISZ ZAPŁACIĆ MANDAT ZA ZŁE PARKOWANIE TO NIE ZNACZY ŻE LUBISZ POLICJĘ ALBO STRAŻ MIEJSKĄ z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
A JA SŁYSZAŁEM ZE U WSZYSTKICH KOBIET STWIERZA NADRZERKE HAHA CIEKAWE BO PEWNIE JAK BY BADAŁ PRZEZ PRZYPADEK - GŁUPOTĘ JAKIEGOŚ FACETA TO U NIEGO PEWNIE TEŻ BY SIE ZNALAZŁA NADRZERKA HAHA
|
|
Zdecydowanie sklep Biedronka !!
|
|
Dokladnie radze omijac z daleka
|
|
dzieki Ptysiu80Ptysiu80 napisał(a):
|
|
zodiak to zawsze otwarty:))) gościu ma na kasę niebagatelny pęd...
|
|
Jasiu mój język jest odpowiedni a w sytuacjach intymnych nawet więcj niż odpowiedni. Ale tego twoje serce mogło by nie wytrzymać i byłbyś Jan_BezSerca
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |