środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pogrążania się Kaczyńskiego ciąg dalszy

tak tylko pytam... :) Jeżeli w końcu się zdecydujesz to napisz mi coś o tej szkole bo planuję podjąc naukę. :)pozdrawiam :0

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pogrążania się Kaczyńskiego ciąg dalszy

Angelica, kilka kwestii:

1) Jakis kompleks do facetow?

2) Brak poczucia humoru?

3) Nie odreagowuj swoich zlosci na jakiegos faceta ktory cie skrzywdzil na wszystkich facetach swiata. Najpierw posty typu "gdzie sa mezczyzni..." w ktorych wypowiadasz sie aktywnie a potem narzekasz, ze faceci sa jak faceci. A jak ci juz wszyscy faceci swiata w ogole podpadli (bo sa facetami), to zmien orientacje i szukaj sobie innej kobiety.

4) NA PRAWDE: na tym forum bylo 15000 tematow o tym, jaki internet w Lomzy! Forum 4lomza zawiera w sobie wyszukiwarke. Wyszukaj tam slowo internet a gwarantuje Ci, ze znajdziesz mase tematow, ktorym zawdzieczasz wlasnie tak chlodne i cyniczne odpowiedzi. Zapewniam Cie, kolezanko forumowa, ze meczace to jest na rowni z nieustannie powstajacymi tematami o ŁKS.

szewcx: mało panienek znasz najwyraźniej hahaha

Zbych

Popatrzcie najpierw na fakty zanim wysnujecie jakąkolwiek hipotezę...

1. Jezdnia suchutka, co widać na fotkach.
2. Ślady chamowania dłuuuugie i PROSTE!, zero próby wyminięcia - może świadczyć o małym doświadczeniu kierowcy i wysokiej prędkości.
3. Uderzenie PRAWYM! bokiem pojazdu, czyli tą stroną z której weszła staruszka.

Już te trzy fakty świadczyć mogą o tym że:
1. Kierowca już z daleka dostrzegł starszą panią (czas reakcji + dłuugie ślady hamowania = spory dystans do pokonania).
2. Sucha jezdnia + długie ślady hamowania = duża prędkość.
3. Nieduża odległość prawych śladów od prawego krawężnika (a uderzenie nastąpiło właśnie prawą stroną) plus do tego spora odległość z jakiej kierowca zaczął hamować świadczą o tym że starsza pani poruszała się powoli (wiek ?)

Gdyby kierowca jechał wolniej to odległość z jakiej zauważył wolno wchodzącą na jezdnię lub też idącą jeszcze wolniej ale już na jezdni starszą panią, pozwoliłaby mu na spokojne zatrzymanie się przed, bądź też ostatecznie na wyminięcie.

Powoli nasuwa mi się takie twierdzenie że niektórzy kierowcy w BMW tracą rozum, oczywiście o ile wcześniej go mieli...

... i tylko żal starszej pani...

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

ja tez nie lubie niedzieli, a jeszcze w takiej łomży jest ona szczegolnie dluga i nudna, za to poniedzialki mam wolne :D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org