czwartek, 10 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Lot był wojskowy, nie cywilny

Wg mnie właściciel to wieśniak... kiedyś próbował pobić moich kolegów... niewiem za co.... na szczęście się mu nie udało :-) Napewno pamięta tą sytuację.... i niech pamięta do końca życia :-)

Tyle w tym temacie..... pozatym co tu napisałem to cała reszta mnie "grzeje"....

BTW: za co go spoliczkowałaś jak mogę wiedzieć ????

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Lot był wojskowy, nie cywilny

A moze ktos sie orientuje jak mozna zmienic kategorie wojskowa z D na A,bo podobno mozna?

Zurcio tak to wszystko nam powiedzieli.. wiec nie bylo zadnego ukrywania, wiem takze ze egzamin zdaje sie w Ełku. Mowili też o praktykach no i egzaminie państwowym. U mnie duzo dojdzie zaliczone oraz praktyki, ponieważ mam indeks i zaliczenie wielu przedmiotów z innej szkoły, wiec jesli cos sie pokrywa oni poprostu przepisuja mi ocene z danego przedmiotu. A co do panstwowego mam zamiar spróbowac, bo co jak co państwowe papierki najlepsze :)

byłem 2 razy i predko nie pójdę-syf,złodziejstwo,dresy.jak kolesiowi katane ukradli to własciciel tak mi odpowiedział-a co mnie to ku... interesuje,zero przejecia oczywiscie był naj........

To klub dla buraków którym siano wystaje z butów nie polecam go nikomu!!

Zbych

Witam poszukuje pomysłu na otwarcie lokolu o powierzchni 300 m2 przy al Legionów na wysokosci jednostki wojskowej Licze na państwa pomyslowosc i sugestie z gory dziekuje.

zdecydowanie IKEA:)
tylko powierzchnia troszkę za mała:(

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

PŁYWALNIA.

Jarek

Tescooooo

saneone, dla ciebie mogę być i wsiórem...

Do Rambo 777 nie jestem w Łomży w chwili obecnej, więc nie wiem jak było, z wcześniejszych postów odniosłem wrażenie , ze może ślisko było.
Więć napisałem , ze nie sa to okoliczności łagodzące.

O vectrze dużo pisze na forum. Ja posiadam Vectre i płace 39zł za 1 MB a prędkości jak w każdej firmie raz lepiej raz gorzej ;)

a ja popieram SamNiewiemCzegoChce

"W lomzy brakuje sklepu ze sprzetem dla graczy e-sportu.. a nie pojdziesz do jednego, drugiego sklepu i nic nie ma trzeba albo zamawiac albo z allegro..." dokladnie mysle tak samo

W ŁOMŻY SKLEP E-SPORTU TO JEST TO :) POZDRAWIAM

figlarka: rzeczywiście niezła z Ciebie prowokatorka... ciekawe kto kryje się pod tym pseudonimem...

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane.

Dotyczy to także "Kontaktów", czytać w redakcji nie potrafią?

Administratorze obudź się! Do dzieła!
Na forach w innych miastach, angelika1007 i wszyscy próbujący rejestrować się z jej adresu, po kolejnym takim numerze z reklamą dostaliby "wilczy bilet" na takie forum.

oj wydaje mi się, że samo ładne ubranie i markowe perfumy nie starczą ;)

jeszcze jedno:

"Z czymś takim w Naszym mieście się nie spotkałam. . Smród i chamstwo."

czy to znaczy, że w naszym mieście kolesie jednak utrzymują higienę i możesz spokojnie kucać do miecza hahah? bo tylko tak można to zrozumieć w kontekście całej wypowiedzi...

SaneOne wykazałeś się doskonałą spostrzegawczością i umiejętnością czytania ze zrozumieniem. Może nie taki z ciebie imbecyl. Będą z ciebie ludzie. Na lokalnym rynku działałam raczej krótko i nie mogę udzielić konkretnej odpowiedzi ale jeśli masz ochotę na jakiegoś gnata to śmiało, życie należy przecież do odważnych.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org