Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czeczenia ciąg dalszy. |
tani to i do dupy... albo się nie ceni:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czeczenia ciąg dalszy. |
Zaczął się okres zimowy a co za tym idzie czas wymiany opon dla kierowców, moje zdziwienie było wielkie jak wczoraj pojechałem wymienić opony na plac byłego POMu zastałem tam obrazek rodem z filmu "Sami swoi" a mianowicie : okazało sie że nasz lokalny byznesmen o nazwisku Gosk zakupił byłą firme "pointS" obok na tym samym placu znajduje sie również firma "Świat Opon". Widocznie byznesmen nie wie jakie są zasady zdrowej i uczciwej konkurencji i postanowił jak Kargul w filmie "Sami Swoi" postawić płot ale nie taki zwykły postawił dużą naczepe na skraju drogi i dodatkowo obłożył ją starymi oponami dookoła (wygląda to jak barykada wojenna). Po zobaczedniu tej sceny i informacjach które zebrałem na temat genezy jej powstania postanowiłem nie być klientem pseudo byznesmena i nie wymieniac opon w PointS-ie. Najciekawsze w całej sprawie jest fakt że włąściciele Świata Opon i byznesmen Gosk są kolegami a raczej pewnie byli. Proponuje byznesmenon Goskom przynajmiej tym młodszym aby udali sie do jakiejś szkoły zarządzania bo zarzadzanie wg. Kargula i traktowanie tak kolegów to nie jest fer i może odbić sie tylko na Was i na waszych biznesach. A tak na marginesie całą sprawą powinna zająć sie jakaś telewizja bo sytuacja jest śmieszna..... proponuje zajechać i popatrzeć ciekawa lekcja zarzadzania wg. byznesmena Goska. Pifpaf
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |