Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kompromitacja Polski na EURO2012? |
Ja używam KNOPPIX Linux, ale tylko jako system ratunkowy, oraz do komunikacji ze światem z "obcych" komputerów. Na moim laptopie - LG F1 EXPRESS DUAL (Intell Core Duo) niestety poległ. Na szczęście LG udostępnia sterowniki także do Win XP. DiDi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kompromitacja Polski na EURO2012? |
Knopix'a instalowałem jako jednego z pierwszych linuxów. Szkoda, że od 5.1 generalnie nic się z nim nie robi. Była wersja 5.2 na CeBit 2007 i cisza. A szkoda...Dobre distro...
|
|
samoobrona -to z Lepperem musicie gadac
|
|
nie tylko na samochod czy motor mozna takowa ustrzelic mialem kiedys sytuacje ze laska chciala mi sie oddac za nokie 8210 wtedy stala w komisach po 200zl prawie jak w burdelu ale ona za pieniadze sie nie puszcza... Zal mi takich dziewczyn ale same prosza sie o takie traktowanie a jak kogos stac na droga "zabawke" i ma na to ochote nikt za przejazdzke na motorze nie kaze sie wypinac one robia to same... Motor raczej kupuje sie dla tej przyjemnosci z jazdy jaka daje a musze przyznac ze wrazenia sa niesamowite (przynajmniej na poczatku no chyba, ze ktos stale przesuwa sobie ta granice ryzyka i wylacznie na niej balansuje).
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |