Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie można już znieważyć lecha k. |
A za co ? ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie można już znieważyć lecha k. |
Na ten wazny cel poświęcę własny pasek :))
|
|
chwilową niepoczytalność?
|
|
'niezapomniane picie w folii:) mmm to mi sie dobrze kojarzy:))a poza tym to landrynki:D a modern talking slucham do dzis:D "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
na co zwracaac uwage napewno na kolpaki musza byc mocne he i niepekac podczas jazdy? wsiadz do tego passata i sam ocenisz..liczy sie komfort a silnik wybierz mniej zzerajacy wache i ekolog. anie zaraz taki zeby zaimponowac kolegom. i odjąc sobie z jedzenia zeby na niego starczylo
|
|
jak znajde...to napisze co wiem;] Zbych
|
|
dziekuje:*
|
|
Dla mnie chore jest wogole to, ze kontrolerzy maja placone glownie od zlapanej osoby, bo to powoduje, ze naginaja sytuacje jak tylko mozna (albo i nie mozna), byle tylko wyciagnac kase. A autobusow wogole nie powinni zatrzymywac do kontroli, nie wiem kto to u nas wymyslil? W normalnym miescie, to kontrolerzy wsiadaja i kontroluja w trakcie jazdy, nikt nie zatrzymuje z tego powodu autobusu na 10 minut. Co do sytuacji typu, ktos zapomnial miesiecznego, to mozna isc z miesiecznym i anulowac kare. Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
19 o 19 w UW. bilet 35 zl
|
|
Zawsze wysyłaj wartościową lub kurierem , szczególnie , że koszty przesyłki pokrywa nabywca.
|
|
O dobry pomysł.
|
|
Nie chcę mi się czekać całego przyszłego tygodnia na realizację zamówienia i wysyłkę. Pawcio, możesz bardziej sprecyzować gdzie to jest na tej zawadzkiej?
|
|
Do konrad1991 i do innych pseudomaniaków samochodowych: koledzy a ja Wam powiem, że są b5 1,9 TDI 130KM - i co wy na to :-), tyle, że po liftingu. no chyba że mi nazwiesz auto B6 :-) - co jest totalnym nieporozumieniem. od 1996-2000 B5 od 2000-2005 B5 FL - no i w tym b5 wystepuje taki silnik o mocy 96 kW - 131KM. Koszt zawieszenia na przód, zamiennik aluminiowy, ale sprawdzony koszt ok 1000 zł - maja np. w AUTOLANDZIE + koszty wymiany. Po za tym o czym napisał zly_czlowiek - radzę zrobić test na podwyzszonych obrotach. Paski maja to do siebie, ze jezeli coś jest nie tak np. Przetarty jakiś przewód podciśnieniowy, uszkodzony jakiż czujnik itp. Po przekroczeniu 3000 obr, załącza się tryb awaryjny. także zwykła jazda po miescie nie wykryje usterki. ZALECAM wybranie się za miasto i troche powkręcać auto na obroty.
|
|
Nie obrażam ani Ciebie ani Twego gołego miecza czy innego scyzoryka ;) ...teraz to się zacznie.... :D
|
|
Somewhere Over The Rainbow: mylisz się. ja nie mam na kompie ani jednej mp3 ani też filmu. Piss off !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |