sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
czy inwestycje w łomży są sukcesem obecnych władz?

Cześć, Znawcy Tego i Owego!

Już kilka miesięcy kiełkowała we mnie myśl, żeby założyć w Łomży Międzynarodowy Klub Miłośników Winyla.

Do tej pory powiedziałem o tym projekcie kilku(nastu?) kumplom przy piwku i okazało się, że niemal każdy miał, ma albo mieć zamierza winylowe perełki z lat PRL-u. Niektórzy mają jeszcze stare Artury, Fryderyki albo inne cuda techniki sprzed ćwierćwiecza. Nierzadko byliby zainteresowani wymianą płyt albo ich odsprzedażą.

Co Wy na to? Na początek chciałbym sprawdzić, jak dużej potencjalnie grupy zbieraczy i milośników czarnego krążka dotyczy ten temat. Dlatego proszę o maile z informacją, kto i iloma czarnymi krukami dysponuje oraz jakie formy działalności Klubu preferowałby.

MirRobDer WJP

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: czy inwestycje w łomży są sukcesem obecnych władz?

Ja osobiście zaliczyłem kilku w Łomży i jak narazie to najlepsza jest pani Piasecka która przyjmuje na Dmowskiego , tylko tam są takie kolejki że na minimum dwa tygodnie przed trzeba się umawiać. Więc tam nie chodzcie bo wogóle zwontpie.
Ps. Hi hi ona ostatnio urodziła bobasa więc pewnie i tak narazie nie przyjmuje, (szczęście w nieszczęściu, oczywiście dla mnie, bo mam wykręt a nigdzie indziej się nie zaciągne, ponieważ u niej nie boli)

U Leonczak tez ni anic nie boli

...macie nadmiarowy sprzęt strzelecki?

a no bywam bywam nieraz :)))

MULTIMEDIA MULTIMEDIA MULTIMEDIA MULTIMEDIA MULTIMEDIA MULTIMEDIA MULTIMEDIA MULTIMEDIA MULTIMEDIA MULTIMEDIA
Tpsa to lipka ale neostrada jest nawet dobra, NASK nie wiadomo kiedy wejdzie ale radiówka to słaba rzecz, interneo no nawet 4lan to oj ceny takie ze oj oj oj

Takie pytanie ma pojawic sie na konkursie szkolnym organizowanym miedzy innymi przez... policję.

Wpisujcie na tym forum własne propozycje (nie muszą byc kulturalne)!!!

Dziewczyny prosily o kontrastowy temat no to prosze bardzo! Tym razem piszcie co nie podoba Wam sie w chłopakach, jaki jest Waszym zdaniem ideal itd.....

POCZZEKAMY ZOBACZYMY. Czy NASK, czy NEOSTRADA, czy ............... kablówka

Ludzie o czym wy mówicie rajd...wyścig... przecież to parodia :))) Pojechałem popatrzeć z ciekawości myślałem,że organizatrzy podejdą do sprawy serio, a tu zebrało się kilku fanów OLD CARS ze swoimi brykami typu stare poczciwe maluchy , FSO, polonezy... ustawili tory pod maluchy i jaja sobie robią. Z tego co widziałem to było kilka poważnych bryczek które ścigają się nielegalnie i napewno polatali by też legalnie ( LOGICZNE) ale nie na torze, który organizator ustawił sobie dla malucha. Jeden koleś jechał audi coupe (2.8 chyba) i nie mogł sie nawet rozpędzić na starym dworcu bo by zostawił na tych dziórach połowę spoilerów...Jeden koleś zrobił poważną robotę na starym dworcu (poza konkursem) białą toyotką yaris kto widział to nie muszę opowiadać... kupa dymu i duże umiejętności kierowcy pokaz niesamowity zresztą kolega z którejś naszej telewizji nakręcił tą pokazówkę... Panowie era maluchów to mit... już bardziej gokardy są widowiskowe, a co do bezpieczeństwa na niedzielnym'RAJDZIE' to podobno organizatorzy się popisali i na koniec ktoś rozbił główkę ??? pogotowie latało i drogówka ??? pozdrawiam wszystkich SZACUNECZEK DLA KIEROWCY YARISA...kolesie wołali na niego KOSINIAK albo WARIAT jakoś tak...

Lepszy taki Rajd niż żaden.
Komu się nie podoba - niech nie chodzi. Jest kilku ludzi co brali w tym udział, inni kibicowali i im się podobało. Ja teżuważam że LEPSZE TAKIE WYŚCIGI NIŻ NIELEGALNE !!!
Komu się nie podobało - niech zrobi lepsze. Terminów jest mnóstwo !

Inet jest najgorszym dostawcą internetu w Łomży.Częsty brak dostepu do internetu,oraz bardzo wolno otwierające się strony to ich logo.W IST płacisz tyle samo co w INET z tym ze masz kilkakrotnie szybszą przepustowość niż w INET.Zostało mi jeszcze 5 miesięcy umowy z INET.

RACJA !!!
Popieram Zbyszka :)

OK nie chciałem nikogo urazić tylko wielkie wrażenie robi temacik: JUŻ W NIEDZIELĘ LEGALNE WYŚCIGI... zabrzmiało to jak 3 część SZYBKICH I WŚCIEKŁYCH... W sumie była to okazja żeby spotkać się ze znajomymi w piękny niedzielny dzionek... JA (Krzysiek tak?)uważam że na następnej imprezce pokażesz kolesiom jak się jeździ... pozdrawiam wszystkich

Owszem, transfery są wysokie. Ja również mam internet z IST i transfery dochodzą nawet do 200kb/s. Ale w umowie nie ma nic napisane o zablokowanych portach...częstych awariach. A szybka sieć lokalna to była kiedyś, jak nie było jeszcze tyle ludzi w IST to owszem. Ogólnie jestem zadowolony, tylko te porty echhhh

oj widzę , że Twoja propozycja stanęła w miejscu. A może już polubisz Policjantów? Chociaż troszeczkę. A co Ty byś robił bez Naszej kochanej Policji. A może poprosimy o wypowiedż na ten temat kogoś policjantów.
Czy faktycznie Was nie należy lubić?

wszyscy chcą kupować zagraniczne produkty. :(

jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org