Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Koalicja PiS, LPR i Samoobrona. |
justynka: Ale był Taki co powiedział: "Szukajcie a znajdziecie..." a nawet "Proście a będzie Wam dane...". Tak więc jeśli chodzi o 'takich facetów' to nie trać wiary :) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Koalicja PiS, LPR i Samoobrona. |
Ja polecam: Mr.Big-Baby, It's wild world Deep blue something- Breakfast at tifannys Big mountain- Baby I love your way Inner circle- Sweat
|
|
Jakbyś nie zauważyła to te dwa bliźniacze tematy wsadzają obie płcie do jednych worów. Proponuję założyć jeszcze temat co kręci dzieci a może i i co kręci nasze zwierzęta domowe.
|
|
Dostawcy: otrzymuje potem komunikat na www przy prtobie zaladowania strony internetowej, ze przekroczylem godzinny limit wysylania wiadomosci email. Aha dodam nowa sprawe: Zenujacym i kompletnie nieprofesjonalnym jest to na przyklad, ze swoje DNSy to oni chyba aktualizuja raz na rok, bo ja ponad tydzien temu dokonalem zmian w konfiguracji jednej z moich domen i u 5 roznych dostawcow (tpsa,orange,aster,plusgsm, szeptel) WSZYSTKO DZIALA JAK TRZEBA tylko oczywiscie... w IST nie. Dodam ze utrudnia mi to prace. A sciaganie filmow mnie nie interesuje. Sadzilem, ze IST to profesjonalizm i dbanie o klienta. Wlasnie widac... @ loosac hehe czytam i sie smieje:D "Obsluga pozostawia wiele do zyczenia"- mnie nigdy nie olali... jak zadzwonilem , ze nie ma neta w skrzynce w piwnicy...nie cale 5 minut i juz bylo zrobione... Jakbys dostal 1500 telefonow ze net nie dziala to pewnie ze sie spieszysz :] Jestem informatykiem zarowno z wyksztalcenia, zamilowania jak i z zawodu i wcale duzo nie wymagam od ISP. W biznesie IST w ogole nie spelniloby zadnych norm. Juz TPSA lepiej traktuje klienta.
|
|
ups Oczywiscie mialo byc SLOOWNIK.PL Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Są jaknajbardziej realne :) tyle że fakt jest faktem, że dziś torszeczkę nastąpiło przewartościowanie i czasami łatwo przesadzić...bo chociązby to co kiedyś nazwane by zostało "damą być" dziś jest raczej uznawane za wyniosłość i snobizm...to co niegdyś budziło niesmak dziś ekscytuje (np. doda) etc.
|
|
tesco budowac będą:)))
|
|
Tak bylo jest i bedzie
|
|
teraz mam cynk ze maja w przetarg dzialki jak nic o tym nie bedzie wiadomo to ja zrobbie rozglos ,postaram sie o to jak tylko bede mmogla,bo tak byc to nie moze.
|
|
zazdrość? ..... Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
loosac ja mam Twój słownik w ulubionych a jak zrobisz syntezę mowy polskiej (bo po to :P) to będę bardzo częstym gościem
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=MxDOBLpMvAw Da rade takie auta zalatwic na 1/4 mili w Lomzy? :> Chcialem sie z nim scigac ale zostalem w tyle ;/
|
|
Fiona kręci
|
|
Prawda jest taka, że jak ktoś ma alusy - to zimówki ma na stalówkach i potrzebuje kołpaków. To nie jest zbieg okoliczności - w sumie zima się zbliża.... SEZON NA KOŁPAKI. To zamiast kupić gdzieś legalnie to kupuje od złodzieja. Mam nadzieje, że i jemu ukradną. Teraz wiem przynajmniej na kogo głosować w wyborach. PIS miał 2 lata i nic nie zrobił, złodziejstwo jak było tak jest. Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|