czwartek, 05 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Koalicja PiS, LPR i Samoobrona.

justynka: Ale był Taki co powiedział: "Szukajcie a znajdziecie..." a nawet "Proście a będzie Wam dane...".
Tak więc jeśli chodzi o 'takich facetów' to nie trać wiary :)

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Koalicja PiS, LPR i Samoobrona.

Ja polecam:

Mr.Big-Baby, It's wild world
Deep blue something- Breakfast at tifannys
Big mountain- Baby I love your way
Inner circle- Sweat

Jakbyś nie zauważyła to te dwa bliźniacze tematy wsadzają obie płcie do jednych worów. Proponuję założyć jeszcze temat co kręci dzieci a może i i co kręci nasze zwierzęta domowe.

Dostawcy: otrzymuje potem komunikat na www przy prtobie zaladowania strony internetowej, ze przekroczylem godzinny limit wysylania wiadomosci email.

Aha dodam nowa sprawe:
Zenujacym i kompletnie nieprofesjonalnym jest to na przyklad, ze swoje DNSy to oni chyba aktualizuja raz na rok, bo ja ponad tydzien temu dokonalem zmian w konfiguracji jednej z moich domen i u 5 roznych dostawcow (tpsa,orange,aster,plusgsm, szeptel) WSZYSTKO DZIALA JAK TRZEBA tylko oczywiscie... w IST nie.

Dodam ze utrudnia mi to prace.

A sciaganie filmow mnie nie interesuje. Sadzilem, ze IST to profesjonalizm i dbanie o klienta. Wlasnie widac...

@ loosac hehe czytam i sie smieje:D
"Obsluga pozostawia wiele do zyczenia"- mnie nigdy nie olali... jak zadzwonilem , ze nie ma neta w skrzynce w piwnicy...nie cale 5 minut i juz bylo zrobione...

Jakbys dostal 1500 telefonow ze net nie dziala to pewnie ze sie spieszysz :]

Jestem informatykiem zarowno z wyksztalcenia, zamilowania jak i z zawodu i wcale duzo nie wymagam od ISP. W biznesie IST w ogole nie spelniloby zadnych norm. Juz TPSA lepiej traktuje klienta.

ups
Oczywiscie mialo byc SLOOWNIK.PL

Są jaknajbardziej realne :) tyle że fakt jest faktem, że dziś torszeczkę nastąpiło przewartościowanie i czasami łatwo przesadzić...bo chociązby to co kiedyś nazwane by zostało "damą być" dziś jest raczej uznawane za wyniosłość i snobizm...to co niegdyś budziło niesmak dziś ekscytuje (np. doda) etc.

tesco budowac będą:)))

Tak bylo jest i bedzie

teraz mam cynk ze maja w przetarg dzialki jak nic o tym nie bedzie wiadomo to ja zrobbie rozglos ,postaram sie o to jak tylko bede mmogla,bo tak byc to nie moze.

zazdrość? .....

loosac ja mam Twój słownik w ulubionych a jak zrobisz syntezę mowy polskiej (bo po to :P) to będę bardzo częstym gościem

http://www.youtube.com/watch?v=MxDOBLpMvAw

Da rade takie auta zalatwic na 1/4 mili w Lomzy? :> Chcialem sie z nim scigac ale zostalem w tyle ;/

Fiona kręci

Prawda jest taka, że jak ktoś ma alusy - to zimówki ma na stalówkach i potrzebuje kołpaków. To nie jest zbieg okoliczności - w sumie zima się zbliża.... SEZON NA KOŁPAKI. To zamiast kupić gdzieś legalnie to kupuje od złodzieja. Mam nadzieje, że i jemu ukradną.
Teraz wiem przynajmniej na kogo głosować w wyborach. PIS miał 2 lata i nic nie zrobił, złodziejstwo jak było tak jest.

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org