Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Będzie pozew. |
NO PRZEGIECIE smieszna gra a ty piszesz pomoz dziecku ??? chyba tobie z glowa ale to raczej nic nie pomoze
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Będzie pozew. |
Mi przeszkadza fakt odbycia stosunku w miejscu publicznym, a pozycja była bardzo cywilizacyjna mi np. sie podobała. pieżpa Rajskie życie stanowi ideał nawet dla ateistów.
|
|
Jak nie chce ci sie latac po necie to kup gdziekolwiek, gdzie cena bedzie satysfakcjonujaca. Serwisem i tak nie oni sie zajmuja (w wiekszosci przypadko), tylko firma ktora wyprodukowala laptopa. Osobiscie posiadam ASUSy. Serwis rozbijal sie o to, ze zarejestrowalem sie online, zadzwonilem po kuriera i na koszt ASUSA kurier zawiozl, a potem przywiozl. Kupujac zwracaj uwage na czas gwarancji (zwlaszcza BATERII i matrycy). "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
a ja nie polecam optimi pc...wlasnie o to chodzi, ze nie polecam... pieżpa Rajskie życie stanowi ideał nawet dla ateistów.
|
|
Jak czytam, że ktoś zachwyca się idiotyzmem wymyślonym wiele lat temu na Zachodzie, a przed tą kampanią wyborczą powtarzanym w Polsce, to tylko współczuć poziomowi rozumu. Ten podły pomysł o ukrywaniu dokumentów rodzicom, dziadkom, powstał wiele lat temu w środowiskach anarchistycznych, a potem przejęły go niektóre środowiska lewackie, gejowski i libertyńskie, nie mające poparcia społecznego. Wiadomo, że osoby mające doświadczenie życiowe nie dadzą się nabrać na brednie głoszone przez różne dziwne ugrupowania. Ale młodzi „łykną” takie teksty, a jeśli jeszcze odpowiednio długo będzie się to powtarzać, to uwierzą, prawie we wszystko. Ale jak pozbyć się starszych przy urnach wyborczych? Wymyślono hasło z chowaniem dokumentów. Nie poprzestano, na tym. Te same środowiska głoszą pomysł życia „lekkiego, łatwego i przyjemnego”, a z nim hasło, by osoby starsze, chore, umieszczać w domach opieki, starców itp. Ostatnim, hasłem jest głosowanie za legalizacją eutanazji. Po co babcia, czy dziadek ma „męczyć się”? W efekcie od idiotyzmu z chowaniem dokumentów, dziś np. w Holandii osiągnięto legalną eutanazję. Nie chcę pisać jak powoduje się, że chory, nawet jeśli nawet bardzo chce żyć, podpisze zgodę na swoją śmierć. Wszystkim, tak zachwyconym pomysłem z chowaniem dokumentów rodzicom, dziadkom, powiem, że za pewien czas ty, będziesz osobą starszą, a wówczas twoje dziecko, nie będzie miło skrupułów, wzorując się na tobie, by wyrzucić cię z mieszkania, czy oddać do Domu Starców, gdzie pomogą ci pożegnać się ze światem na „własną prośbę”. Wtedy będzie za późno na powiedzenie, że słuchałem głupot za młodu , a teraz na starość sam za to płacę!
|
|
Gdzie na internecie obejrzeć transmisję live ? Wiem że na nsport, ale niestety nie mam ntv. Ma ktoś jakiś link ? Będę wdzięczny. Pozdro
|
|
proste że IST to jest lepsze, to najlepszy NET jaki może być. W Łomży na bank najlepszy. Jak jesteś po LANie to filmy albo gry ściagasz z transferem po 10 mb/s :) zalezy moze i więcej. A jesli chodzi o szybkość NETa to do 8000 kbps. Nie pozdrawiam, bo po co ...
|
|
zobacz co mają w Komputroniku, odbierasz na Mazowieckiej w dawnej Finie sam osobiście tam kupowałem i zaoszczędziłem w porównaniu z Expertem 430pln plus dodatkowo dostałem gratis myszkie i pena 1mb, zawsze jeszcze zostaje ceneo lub allegro.
|
|
nikumaty: FIZYCZNIE jest maksymalnie 8mb/s.
|
|
takie rzeczy to tylko w ERZE
|
|
buhehe platforma obywatelska to jedne wielkie dno jest oni tylko mowic potrafia
|