Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ważny... |
Bp Ważny po rezygnacji abp. Dzięgi: brak mi słów \"Brak mi słów... Pomieszane ze sobą gniew, złość, wstyd... Brak zgody. Modlę się… Solidaryzuję się z osobami skrzywdzonymi w Kościele. Znów niewidzianymi…\" — napisał bp Artur Ważny. rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ważny... |
paplik napisał(a): > Bp Ważny po rezygnacji abp. Dzięgi: brak mi słów > > \\\"Brak mi słów... Pomieszane ze sobą gniew, złość, > wstyd... Brak zgody. Modlę się… Solidaryzuję się z > osobami skrzywdzonymi w Kościele. Znów niewidzianymi…\\\" — > napisał bp Artur Ważny. > Boję się, że Tusk wymorduje rolników w Polin
|
|
Zagadka dnia: ================================ żydzi właśnie dokonują ludobójstwa w Gazie w ciągu kilku miesięcy wymordowali bestialsko ponad 30.000 kobiet w ciąży i dzieci... to więcej niż x10 tego co Pan Putin zrobił w krainie-U przez 2 lata... a nie wyklucza się, że celem jest wybicie Palestyńczyków \"co do jednego\" O ludobójstwie mówi się nawet w ONZ czy trybunale w Hadze Jak myślicie, do kogo muszę należeć wszystkie media na całej planecie Ziemia, a szczególnie w Polin skoro przeciętny konsument / poliński goj o tym nie wie?
|
|
Do czego zdolny jest Tusk? 😀😀 Jeśli idziesz przez piekło, nie zatrzymuj się.
|
|
\"Jak myślicie, do kogo muszę należeć wszystkie media\" Odpowiedź na to znajdziesz w książce prof. Umberto Eco - Cmentarz w Pradze.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |