Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
aby się to tylko wizytą prokuratora nie zakonczyło. |
Frick ehehhehe dobre. marcin dziecko niepodniecaj sie az tak mocno bo nie masz czym dzieciaku. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: aby się to tylko wizytą prokuratora nie zakonczyło. |
Stefan: napisalem N-razy, nie że sie nazywał N. . Nie interesuje mnie jak sie nazywał i nie interesuje mnie ile razy zrobił ów czyn, to już niewazne w tej chwili - było mineło. A jeśli pracowal w innej placówce to przepraszam, zostałem wprowadzony w błąd. Ja rozumiem ze jestes moze pracownikiem poczty iten temat moze ciebie denerwować, ale teraz właśnie pomyśl co czują ludzie w okienku po takiej wymianie zdań z pracownikiem poczty (o czym napisalem tutaj ja i wiele innych osób wyzej). Nie mowie oczywiście że wszyscy pracownicy są źli, ale akurat pewne "czarne owce" daja się ludziom we znaki akurat na Ks. Janusza. Z wyrazami szacunku
|
|
Re: aby się to tylko wizytą prokuratora nie zakonczyło. |
Od wychowania to WARA. Czasy się zmieniły. Na wychowaniu trzeba mieć o wiele więcej w głowie aniżeli w mięśniach !!! (do postu hen hen wyżej) ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |