piątek, 18 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wyborcy PO

Nie bardzo rozumiem ten apel pracowników szpitala, którzy oskarżają lekarzy o likwidację szpitala, czy chcecie zatrzyma lekarzy siłą w szpitalu?
Jeśli chce się mie lekarzy, to trzeba im odpowiednio zapłaci, a nie obraża
W innych szpitalach np. w Ostrołęce czy Ciechanowie porozumienia były możliwe, a w Łomży nie- czy to napewno wina lekarzy? Ludzie trzeba trochę myśle

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wyborcy PO

nie wiem... poszukaj tu:

napisy.info
napisy24.pl
hatak.pl

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie

"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

A lekarzom chodzi wlaśnie o zmianę systemu. Także po to by i pielęgniarka więcej zarabiała. Od czegoś trzeba zacząć.
Co za zakłamanie. Oskarżacie nas o chciwość? Jestem na 100% pewien, że gdybyśmy wywalczyli jakiekolwiek podwyżki dla siebie od razu bedziecie domagać się podwyżek, wiec nie pie** o trudnej sytuacji szpitala.
A tą manifestację to pod urzędem marszałkowskim trzeba zrobić a nie pod szpitalem bo to nic nie da. W końcu to um jest włascicielem szpitala i tylko on może coś zrobić.
A jesli ktoś uważa, że pensja dla lekarza 1200-1600zł jest ok to trudno. Niech kończy medycyne i ratuje polskie szpitale, które będą stopniowo padać. A jak mu malo to niech zasuwa na dyzurkach. Naprawde łatwiutka kasiorka i bezstresowa. Polecam!!

Jeżeli w innych szpitalach lekarze mogą zarabia więcej, to dlaczego w Łomży jest to niemożliwe?
Uważam że pensja lekarza specjalisty grubo poniżej średniej krajowej, a taka jest obecnie w szpitalu w Łomży jest żenująca i czas na zmianę.

jest zabronione używanie jakichkolwiek zewnętrznych LEDów... chyba, że na parkingu sobie włączysz...

kolo basi<taniej prasy>

psilocyber ty nie powiesz ze zarabiasz 1200-1600 zl chyba ze jestes poczatkujacym lekarzem? kazdy lekarz ma dodatkowe dyzury, a jak nie to przewaznie prywatny gabinet. ja uwazam ze calemu personelowi nalezy sie wyzsza placa. a jak pielegniarki strajkowaly, to zaden lekarz nie pogardzil "marnym" 203, wiec dlaczego lekarze walcza tylko o swoje i to odrazu az tyle? Polska jest taka jaka jest i normalne, ze nie odrazu lekarze dostana przyzwoita podwyzke, a 800 zl (podobno i wiecej) to jest juz duzy krok. a dyrektor szpitala co mial zrobic? obiecac po 5000 zl podwyzek i nie dotrzymac slowa???? i w ten sposob doprowadzilby do upadku szpital wiec zastanowcie sie co piszecie. gdzie przysiega hipokratesa????

w tej szkole czy masz egzamin czy normalne zajęcia to i tak większość przychodzi normalnie ubrana więc nie będziesz się czuł inny...

ja tam do tego grona nie należę... :PP

skad wzioles takie informacje???????? ja sie w niej edukuje juz 3 rok i na egzamin przychodzi sie na galowo no na zerowke normalnie i na kolosa normalnie . Jak nie gajer itp to przynajmniej ma byc elegancko i na poziomie i bez dekoldow.

buehehe, smieszni jestescie, po pierwsze pizza w wawie nie kosztuje 12pln a jezlei juz kosztuje to nikt jej za darmo nie dowiezie, a po drugie nikt was nie zmusza by ja wam dowozona, zawsze mozecie po nia jechac sami, nie wyobrazam sobie by ktos kto zarabia na tej pizzy powiedzmy 7pln doplacal wam za dowoz i w sumie dokladal do interesu, ale taka juz mentalnosc, 10 to za drogo, za darmo to pizza chujowa, wstyd :/

Cytat:

NonNews:Rosjanie znów lecą na Słońce
Z Nonsensopedii, polskiej encyklopedii humoru
Skocz do: nawigacji, szukaj

31 sierpnia 2007

Rosjanie znów zamierzają polecieć na Słońce! W 2025 roku chcą założyć bazę na Księżycu, która ma być odskocznią do podboju Słońca.

Rosyjscy naukowcy twierdzą, że wyprawa na Księżyc już teraz leży w zakresie ich możliwości. Dyrektor Rosyjskiej Agencji Kosmicznej Anatolij Perminow opowiedział nam o koncepcji nowej, taniej rakiety kosmicznej: Jak wiadomo cały czas borykamy się z problemami finansowymi, w związku z tym postanowiliśmy wykorzystać nasz największy potencjał, zasoby ludzkie. Obecnie w naszym kosmodromie budujemy gigantyczną procę, która zostanie naciągnięta przez 2 do 3 milionów rodaków. W ten sposób zamierzamy osiągnąć 2, a po zagonieniu do roboty dodatkowych 2 milionów, 3 i 4 prędkość kosmiczną.

Na pytania o to w jaki sposób chcą przeżyć na tym niegościnnym globie Perminow odpowiada, że skoro dzięki reformie rolnej Stalina żyzna Ukraina rodziła tyle plonów co pustynia Gobi, to teraz postaramy się ten manewr przeprowadzić w odwrotną stronę. Co do dalszej części wyprawy, czyli podróży na Słońce, to oczywiście aby uniknąć spalenia, polecimy nocą, proste!.
[edytuj]
Źródło

* Wirtualna Polska, 31 sierpnia 2007.

Apophis czlowieku przestań takie brednie pisać ,ale twoje prawo.Widać od razu ,że masz dobrych sponsorów i na kasie ci nie zależy.Nie dziwię się ,że taki ktoś ja ty nie ma pojęcia co stanie się zludżmi ,którzy stracą pracę w szpitalu ,za co utrzymają swoje rodziny ,gdzie dostaną pracę,którą nie gardzą .Osobiście wolałbyś leczyć się w swoim mieście i nic ci do tego .Wiesz co jesteś żałosny,tylko jak ci bieda do tyłka zajrzy to może zrozumiesz innych.

No i nigdy, floorek, tego rodzaju spostrzeżenia by mnie nie poniosły.

Pozdrawiam, wychu

< wieczne im odpoczywanie >

SaneOne...domyśl się -.-

jak byś nie wiedział...]
"zapaszek do samochodu"

Ty Ci........ On może jakąs dupe na pachnacego pluszaka chce wyrwać:P

temid. MAsz racje surowa kara dla nie odpowiedzialnych ludzi. Tak dziura powinna być zabezpieczona porządnie Mógł wpaść tam każdy z nas , nasze dzieci itp. !!!!!!

(Kobieta po operacji na intensywnej terapii pod respiratorem) :(

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org