Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gorąco przepraszamy Pana Prezesa L. |
Poseł Krutul nie jest członkiem parti LPR,a tylko jest członkiem klubu parlamentarnego LPR.Poseł Krutul się skompromitował w Białymstoku i w Łomży gdyż poszedł na koalicję z PO (europejczykami,zwolennikami UE). ChPP to komitet zgranych ludzi z PO,PiS i byłego AWS. Mój tata kandyduje nie dlatego,że W-Wa tak chciała ,ale bo tak chcieli łomżyńscy działacze LPR.Więc nie jest prawd±,że czę¶ć kandydatów LPR popiera Brzezińskiego (który jest człowiekiem PO ,a członkowie LPR s± bardzo żle nastawieni do tej formacji politycznej).A LPR w Łomży i jej listy popieraj± władze krajowe LPR i poseł LPR Andrzej Fedorowicz.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Te chłopaki mi się podobają! |
Na kogo z byłych radnych należy niezagłosować, aby wyeliminować na posiedzeniach nowej rady "kabaret" - "bicie piany" pod kamery tV kablowych i do mikrofonów tworz±cych sensację redaktorków? _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Re: Gorąco przepraszamy Pana Prezesa L. |
Wbrew pozorom, piana i kabaret w wykonaniu radnych jest odwrotnie proporcjonalna do stopnia otwarto¶ci gremiów wykonawczych na ich pomysły i propozycje. Równie wiele atrakcji bierze się z chęci wyręczania Zarz±du przez tychże radnych.
|
|
Mile zaskoczenie;)). Dopiero w ten weekend miałam w sumie po raz pierwszy okazje przejechac po "nowo zrobionej" drodze (Jeżewo -->Łomża) Jak teraz ladnie i szeroko:))) Ciekawe jak długo...bo niestety - im szersza droga, tym większe prawdopodobieństwo, iż tirowcy upodobaj± sobie i ten "skrót" jako¶ szczególnie;)
|
|
I przydałoby się, żeby mandat otrzymywała osoba która otrzyma najwięcej głosów, a nie która otrzyma najwięcej głosów z listy która otrzyma najwięcej głosów. .....ot kabaret.....! Krzysztof Lendzioszek
|
|
Panie Piotrze K ! ten temat już przerabiali¶my podczas nieformalnych spotkań przy ... juz dobrze pamiętasz gdzie. Piffko było dobre.
|
|
o to nawet sporo spodziewalem sie mniej, a czy mozna spytac na jakim stanowisko lub specjalizaji? kefas
|
|
Wyjaśnienie |
niedawno napisałem, że duch Pana jest jak jak duch wodza rewolucji, wiedcznie żywy. Uderz w stól, a nożyce się odezw±. Pozdrowienia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |