Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Obietnice PO ku przypomieniu |
Pewnie , że ściema . Niech ci panowie oprócz wyroku sądowego, pokażą co do tej pory zrobili. I niech to bedzie chociaż na 1/10 tego rozmachu. Spekulacja działkami i nic wiecej. Dobrze , ze nie bedzie wyrzutni rakiet kosmicznych. Bo tłum by sie zleciał z całej Polski, a może i Europy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Obietnice PO ku przypomieniu |
1.jezeli wam jazda do lasku kojarzy sie tylko z 'migdaleniem' to jak sobie radzicie jadąc z rodziną na grzyby?... 2.MasaViV...sensownie..gratz 3.czy to, ze pisalem "zajac sie sobą NIE OZNACZA odrazu ..migdalenia" dotarło chociaz do czesci z was? 4.nie pisze na forum zeby mi przyklaskiwano - szczerze to mam to głęboooko...w lesie 5. ZABRANIAM w jakikolwiek sposob wyrazac sie o mojej dziewczynie! To osoba na ktorej mi zalezy (a nie musimy miec takiego sztywniackiego podejscia jak część z was) wiec ani słowa o niej - o ile macie za grosz kultury. (Macie?) hehe i wypraszam sobie obrazac moja romantycznosc! Prosze o zakonczenie jakichkolwiek komentarzy nie zwiazanych z tym o co prosilem w 1 poście ! Przesyt 'dobrych porad' i 'umoralniania'... Pozdrawiam i bez odbioru
|
|
Bemol Łomżyniacy jednak mają klasę bo nie przyklasnęli Tobie za Twoje postępowanie wobec kobiety i przypadkowo napotkanego człowieka. Każdy z nas może byc tym przypadkowym człowiekiem więc ludzie uważajcie w lesie na niektórych samochodziaży. Największym wrogiem człowieka pozostał człowiek bo zwierzęta uciekły bojąc się zdziczeć re: Łomżyniacy mają klase? Startujesz w wyborach ze tak wazeliną rzucasz na lewo i prawo? Postępowanie wobec kobiety - to była nasz wspólna decyzja - jeżeli wasze kobiety robią to na co wy macie ochote...życzcie im ode mnie przyjemnego życia... A ten text ze zwierzetami brzmi niezle ale nie kiedy pochodzi od hipokryty...Bemol mój Ty ideale... :)
|
|
No jak nie przecież to BMW <hahaha> lol
|
|
Tak się składa, że jestem w liceum i wiem, że przygotowanie do matury na ogół jest z poziomu podstawowego - chyba, że jest się w klasie profilowanej, to wtedy uda się nawet przygotować do rozszerzenia. Tak się składa, że mi chodzi o samą podstawę, na którą dyrekcja nie chcę wyrazić zgody twierdząc, że nie ma na to funduszy i narzuciła obowiązkowy fakultet z innych (mi tu zbędnych przedmiotów). A fakultet powinnien mieć każdy maturzysta - niestety tak nie jest w Mechaniaku :-/
|
|
Nie chce czytac wszystkich postów , strata czasu, dlatego pytam sie ludzi dobrej woli :) o to zeby mnie oswiecili. Wiec?
|
|
Bardzo dziwi mnie, ze schronisko, ktore zajmuje I miejsce znajduje się w jakiejs małej miejscowości i potrafilo bez problemow zebrac 300 glosow, a w Łomży ledwie 200 glosow... hmmm... gdzie nasz lokalny patriotyzm?
|
|
Jeśli jeszcze nie przeczytałaś to polecam Samotność w sieci J. L. Wiśniewskiego.
|
|
Zakazane po lagalu. POLECAM. http://www.allegro.pl/item246389487_zakazane_po_legalu_dorota_szczepanska_nowa.html Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
witam...chcialbym sie dowiedziec...jaka jest oplata za clo np samochodu sprowadzonego z usa? w google szukalem, ale sa tylko ogloszenia wyjazdow po samochod i kazda firma ma swoj cennik
|
|
Witam.Wlasnie wrocilam od lekarza ze swoim synkiem-polskiej P.doktor i jestem silnie w szoku.Nie tym oczywiscie ile placi sie za wizytę jesli nie posiada sie Medical Card,tylko iloscią pacjentow bez właśnie takiej karty.Kazda wizyta to na Dzień dobry 50 euro(u polskiej lekarki),a wyrobienie odnośnika naszej książeczki rumowskiej :) to zaledwie 5 minut papierkowej roboty.W Cork,bo tu wlasnie mieszkam,jest tylko jedna polska doktor do ktorej walą drzwiami i oknami.Krotki przelicznik - 50 euro jeden pacjent,10 pacjentow dziennie(bez ubezpieczenia),daje nam prosty rachunek-500 euro dziennie+pacjenci ubezpieczeni.Nie wiem tylko jak tu jest z podatkami tzn ile oddaje sie do panstwa,ale wiem napewno ze nie zjadaja nas jak w Polsce.
|
|
Che, che a od kiedy to ratownik jest kształcony w zakresie gimnastyki korekcyjnej - rehabiltacji i ma jakiekolwiek o tym pojęcie. Rozumiałbym gdyby to był rehabilitant ze szpitala. Bzdury opwiadacie, bałbym się na taką gimnastykę wysyłać dziecko bo mogłoby po pewnym czasie tylko do operacji sie nadawać. Był komunikat, że dyrektorzy źle wypełnili kwity na te zajęcia, ale też słyszałem, że dyrektorzy zadnego wniosku nie wypełniali tylko urząd wszystko tak mądrze pospinał. I na wniosku pieczęcie tylko urzedu były.
|
|
hehe ale pytam gdzie w lomzy..... na mowie ze na kebaba wygralam w zdrapki bo tak to nie mam a skad mam wziac na paliwo do wawy:( .... ludzie wogole niemysla.... nie kazdy ma takie rarytasy
|
|
xxAAGUSKAxx proponuję zaglądać w spis tematów przed założeniem tematu ;)
|
|
lomza
|
|
Treść jest ukryta
|