niedziela, 06 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
POstulaty PO dla POwodzian

zainstaluj Linuksa...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: POstulaty PO dla POwodzian

Cos ogolnie namieszalo, ale mysle ze to co napisalem pomoze.

Ostatnio nie mogłem się oderwać od książki Waldemara Łysiaka ,,Kielich".
Z moich najlepszych lektur to np ,,Zły" Tyrmanda, albo z innej trochę beczki ,,Idiota" Dostojewskiego. Z rzeczy lżejszych np ,,Mikael", albo ,,Trzech panów w łódce". Z pół roku temu czytywałem swojemu synkowi do poduszki ,,Wesołe przygody Robin Hooda". Nawet gdy dzieciak już spał to i tak ciągnąłem rozdział do końca. :-)

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

no wlasnie. babcia mi mowila ze w czasie wojny spadaly meteoryty z sera - co prawda wygladaly jak serci topione ale zjesc sie dalo xD

loosac - czyli bedziesz na ognisku ?? ;>

wyjątkowo zgadzam się z janem_serce

ja tez

Doskonale rozumiem tych ludzi. Jestem z oświaty, a oświata i służba zdrowia to najgorzej opłacane sektory gospodarki. I lekarze, i nauczyciele muszą się cały czas kształcić, na bieżąco poznawać najnowsze metody pracy. A kiedy lekarz ma znaleźć czas na naukę, skoro szuka zarobku w trzech miejscach na raz, pracuje non stop? Dlatego rozumiem desperację lekarzy i popieram ich protest. Praca w tym zawodzie powinna być doceniana, lekarze powinni mieć pensje równe poborom posłów, bo posłem może zostać nawet prosty człowiek, a w szpitalu musi pracować fachowiec z górnej półki, który przez wiele lat ciężką pracą zdobywał doświadczenie, bez przerwy uczy się nowych rzeczy. W naszym szpitalu są świetni fachowcy, mamy ich do dyspozycji 24 godziny na dobę, a przecież to też ludzie, powinni mieć życie rodzinne. Są dla nas świetni, mili, z uśmiechem odpowiadają na każde, nawet naiwne pytanie.

pajentka dziękuję i trzymam za was kciuki
nie rozumiem że pielęgniarki dają się tak manipulowac te protesty sa tez w ich sprawie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

praca
Przyjmę do pracy tynkarza i pomocnika. Tynki maszynowe. Umowa o pracę.
tel. 517020792
auto-moto
Skup Aut Plus. Najlepsze ceny w regionie, wszystkie marki, odbiór lawetą. Kupimy Twoje Auto także auta bez OC, przeglądu, uszkodzone.
tel. 791824326
usługi
Wykopy ziemne koparkami. Piasek, pospółka, ziemia przesiana na ogródki (rabaty) + tłuczeń betonowy. Usługi naczepą niskopodwoziową i firanką. Rozbiórki koparkami.
tel. 604446462
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org