Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
POstulaty PO dla POwodzian |
zainstaluj Linuksa...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: POstulaty PO dla POwodzian |
Cos ogolnie namieszalo, ale mysle ze to co napisalem pomoze.
|
|
Ostatnio nie mogłem się oderwać od książki Waldemara Łysiaka ,,Kielich". Z moich najlepszych lektur to np ,,Zły" Tyrmanda, albo z innej trochę beczki ,,Idiota" Dostojewskiego. Z rzeczy lżejszych np ,,Mikael", albo ,,Trzech panów w łódce". Z pół roku temu czytywałem swojemu synkowi do poduszki ,,Wesołe przygody Robin Hooda". Nawet gdy dzieciak już spał to i tak ciągnąłem rozdział do końca. :-) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
no wlasnie. babcia mi mowila ze w czasie wojny spadaly meteoryty z sera - co prawda wygladaly jak serci topione ale zjesc sie dalo xD loosac - czyli bedziesz na ognisku ?? ;>
|
|
wyjątkowo zgadzam się z janem_serce
|
|
ja tez
|
|
Doskonale rozumiem tych ludzi. Jestem z oświaty, a oświata i służba zdrowia to najgorzej opłacane sektory gospodarki. I lekarze, i nauczyciele muszą się cały czas kształcić, na bieżąco poznawać najnowsze metody pracy. A kiedy lekarz ma znaleźć czas na naukę, skoro szuka zarobku w trzech miejscach na raz, pracuje non stop? Dlatego rozumiem desperację lekarzy i popieram ich protest. Praca w tym zawodzie powinna być doceniana, lekarze powinni mieć pensje równe poborom posłów, bo posłem może zostać nawet prosty człowiek, a w szpitalu musi pracować fachowiec z górnej półki, który przez wiele lat ciężką pracą zdobywał doświadczenie, bez przerwy uczy się nowych rzeczy. W naszym szpitalu są świetni fachowcy, mamy ich do dyspozycji 24 godziny na dobę, a przecież to też ludzie, powinni mieć życie rodzinne. Są dla nas świetni, mili, z uśmiechem odpowiadają na każde, nawet naiwne pytanie. pajentka dziękuję i trzymam za was kciuki nie rozumiem że pielęgniarki dają się tak manipulowac te protesty sa tez w ich sprawie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |