środa, 09 kwietnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
mistrz kulawego farmazonu.

Niestety tak będzie dopóki pokolenie komuchów nie powymiera.... jeszcze z 20 lat i będzie lepiej.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: mistrz kulawego farmazonu.

z jakim gwintem??

dzieki:)

Rozliczenie za zużycie wody w ŁSM: dodatkowo została doliczona opł. rozliczeniowa bieżąca w kwocie 1,22zł. Doliczona jest opł. rozliczeniowa zaliczka 3x1,22zł ale dlaczego bieżąca. Za co w sumie te kwoty są doliczane? za zaksięgowanie? Spis wody jest raz na trzy miesiące, zaś zostało naliczone aż cztery razy po 1,22zł co w sumie daje 4,88zł. Nadmienię że do spółdzielni już wysłałam zapytanie.

złoty kur jest najlepszy :)

Na Ks. Anny jest dobry Kebab, mięso jest swietne i może pieczywo już sie poprawiło.

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

woda w kiblu lepiej pewnie smakuje od tej lomzy. to nawet do piwa niepodobne w smaku badzmy szczerzy..a nie patriotyczni na siłe

To jak pomoże mi ktos?

Niestety kiernku baw sie sam z panią przedszkolanką

jednak ratownicy na basenie maja skonczoną szkole i kursy w tym zakresie. pozytek z nich jest.

kacperek: co poradzisz :/ ciekawe na jaki kierunek się wybiera. pewnie WF bo z takim rozumem to nie wiem na co można iść

Zbych

kurde no juz sie niemoge doczekac roku 2012 skoro bedzie koneic swiata to super..fajna sprawa MUSZE TO ZOBACZYC

popieram, może nie koniecznie przyrównał bym do wody w kiblu ale Łomża umówa się do Tyskiego, rozumiem że przez większość z was przemawia potriotyzm lokalny, ale bądź my obiektywni, Łomża jest do bani

mi Łomża smakuje i nie myślę o lokalnym patriotyźmie. Są inne popularne, reklamowane piwa po wypiciu których mnie mdli.
Piwa które lubię:
Okocim palone, reds jabłko, łomża, lech, tyskie, dębowe mocne i ukrainskie ICE

Zbych

nie dziala

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

działa ;) masz coś nie tak z przeglądarką. może javascript wyłączony

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Z tym, że rozpoczęcia nie ma to też nie tak do końca.... W tamtym roku było jakieś tam rozpoczęcie i chyba też coś w Katedrze się działo, jakiś chór nawet śpiewał ....

może ktoś wie kiedy będzie plan zajęć???

mówie że wakacje przedłużone o miesiąc

ja rozumiem ze ktos moze byc zmeczony i ze malo zarabia, ale to nie jest powod zeby traktowac klienta jak gowniarza. jako klient zawsze staram sie byc kulturalna, nie rzucam awizami, nie krzycze na nie, nie jestem po prostu chamska i tego samego oczekuje od nich.

Może, ADALLu, wypadło to trochu za bardzo emocjonalnie, ale nadal trudno mi nieraz (czyt: zawsze :D) jakoś się wysłowić.

Co chciałem przez to przekazać, to te takie szeroka 'opi...anie', za przeproszeniem, jakiejś tam miejscowości, kraju, lub tak ogólnie wszystkich mieszkańców, zamiast np. dawać przykłady poszczególnych wydarzeń, osób lub ich zachowań, podając powody dlaczego one nas wnerwiają. Ale to chyba już ewidentne i nie muszę sie tu już powtarzać.

Wcale nie bronie tu tego kraju lub nawet tego Greenpointu, jeśli chodzi o warunki pracy czy nawet stopę życiową, tak dla przyjezdnych jak i stałych ich mieszkańców. Taka ocena, czy lepiej opłaci sie przyjechać tu lub udać sie gdzieś indziej, także należy do każdego z nas indywidualnie i przyznam, ze mało taki wybór mnie grzeje. Tylko powiedz, jeden z drugim, ze lepiej Ci np. w Psiej Wólce, w Anglii, Irlandii, czy nawet na Białorusi, ale czy musisz zaraz przy tym mieszać z błotem wszystkie inne kraje lub miejscowości, które odpadły z tej 'Twej konkurencji'? (ale to tylko tak retorycznie i wcale nie odnosi sie do Ciebie, ADALLu, oczywiście).

O to przede wszystkim mi tu chodzi.

Takze pozdrawiam, wychu

Zbych

Nie zgodzę się z waszymi opiniami. Od lat korzystam z usług tego urzędu i jestem zadowolony.Nigdy nie spotkałem się z sytuacją niekompetencji czy też niemiłego zachowania personelu w stosunku do klientów.Zawsze jestem miło i szybko obsłużony. A postawa niektórych klientów i brak kultury w urzędzie to dopiero jest temat rzeka.Spójrzmy kochani na siebie zanim zaczniemy krytykować i oceniać innych.

dokładnie miałe być wczoraj. przedwczoraj było zebranie które go miało zatwierdzić. widocznie zaszły w nim zmiany

dzięki ADALL :).
Zastanawiam się wobec tego wynosi standardowy kurs? Dziś okazało się, że koszt przewozu pizzy D'Angelo to 10 PLN! Aż się za głowę złapałam! Zadzwoniłam specjanie jeszcze do 4pór i okazało się, że jest to 6 zł.
A gdzie przewóz za darmo? A gdzie jest ten "front do klienta" sie pytam????

Jak juz maja byc te zajecia to trzeba sie przeoblec w gajer czy na luzie mam przyjsc?

Do jotem87:
Witam, z tej strony mama "Radzika 93" jednocześnie właścicielka Studia Kosmetycznego "Perfect".
Komentarz swój zwracam głównie w stronę syna Pani Gosi z Poloneza. O Waszej tzw. dyskusji dowiedziałam się dzisiaj przez przypadek. Dla Twojej wiadomości, aby była kompletna: po pierwsze o wypowiedzi mojego syna nie miałam zielonego pojęcia i jedyne za co mogę przeprosić to za bezmyślne wyrażanie przez niego własnej opinii, którą wyrobił sobie na podstawie zamieszczonych tu wcześniej postów. (http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=82683&t=82683) Niemniej ganię takie zachowanie. Po drugie skończyłam prywatną dwuletnią policealną szkołę kosmetyczną Warszawie na Podwalu, która myślę jest dużo bardziej renomowana od tej kończonej przez Panią Małgosię 25 lat temu. A w tym roku mam nadzieję zrobić tam licencjat. Po trzecie masz rację ale tylko w jednej sprawie. Mogę być jej wdzięczna za tą kilkumiesięczną "współpracę" z nią, bo to pchnęło mnie do otwarcia własnego salonu, który prowadzę już 6 lat, gdyż inaczej pewnie do tej pory wegetowałabym w Polonezie...Za nic więcej nie mogę jej podziękować ponieważ nie nauczyłam się tam kompletnie nic. Ciebie za nieprawdziwe informacje podawane na mój temat nie winię gdyż mogłeś je dostać jedynie od swojej mamy. A swoją drogą to Pani Małgosia "bardzo"przejmowała się kogo zatrudnia nie wiedząc dokładnie po jakiej jest szkole..Dodam tu jeszcze że zatrudnienie to zbyt duże słowo gdyż pracowałam w tym zakładzie na własnej działalności gospodarczej i moje utrzymanie nic jej nie kosztowało.
I to właśnie Pani Małgosia dowiedziawszy sie o tym że otwieram własny gabinet przybiegła do mnie z pretensjami iż"szargam jej dobre imię" co oczywiście bardzo mijało się z prawdą. Do tej pory nie mówiłam głośno nic złego na jej temat ale to co przeczytałam na temat swój i mojej rodziny jest poniżej nawet podstawowego poziomu kultury osobistej. Jeśli ktoś po 20 latach pracy nie wyrobił sobie odpowiedniej marki, która obroniłaby się sama sobą to niech wini za to tylko siebie..To jest wszystko na ten temat i jedyne co skłoniło mnie do wypowiedzi na tym forum to fakt, że ktoś wypowiada się o mojej rodzinie. Na temat usług może wypowiadać się każdy.Więcej nie zamierzam dyskutować. Pozdrawiam wszystkich czytających..mających pewnie niezły ubaw z tej farsy.

dlaczego dyrektor Jaszewski nie znalazł lekarzy od czerwca bo chyba wtedy sie zwolnili czemu nie zatrudnił lekarzy z Białorusi
dlaczego nie poszukał oszczedności w funkcjonwaniu administracji szpitalnej , dlaczego nie renegocjował kontraktu z NFZ prawdobodobnie Białostocki NFZ odda do Warszawy 33 mln zl
dlaczego tak to wygląda

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org