Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nie kaczyzmowi-nie zapateryzmowi |
ludzie logujcie sie i głosujcie mało brakuje teraz mamy trzecie miejsce
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nie kaczyzmowi-nie zapateryzmowi |
a ja sie boje nietoperzy ktore lataja pod moim blokiem...... :)
|
|
no właśnie sam się zastanawiam :) pozdrowienia dla GTW :)
|
|
Wytłumaczcie mi pewną kwestię, a mianowicie o co chodzi z tym testowaniem samochodow przez tych gosci i co to ma na celu ? Bo serio nie rozumiem. Cos mi sie wydaje ze ktos bajke puscil, a reszta powtarza. Za odpowiedz, z gory serdeczne dzieki.
|
|
jakbyś czytał uważnie temat, to byś zrozumiał ocb... Zbych
|
|
Witam Bardzo proszę o jakieś ciekawe propozycje książek, moze przeczytaliscie ostatnio coś co szczególnie chcielibyście polecić innym, coś ciekawego, wzruszającego, dającego do myślenia, zabawnego. Wszystkie, które posiadam w domu zostały przeczytane ;( Tematyka dowolna, z wyjątkiem s-f. Pozdrawiam
|
|
a co to ma do lokalnego patriotyzmu? to że ktoś jest z Łomży to oznacza że z urzędu trzeba go popierać. Phi
|
|
"Thinging in C++" - Bruce Eckel "Thinkng in Java" wyd. V - Bruce Eckel "C++ GUI Programming with Qt.4" - Jasmin Blanchette, Mark Summerfield "C++ for Mathematicians" - Edward Scheinerman co kto lubi ;) ja je przeczytałem wszystkie hehe
|
|
czytajcie na stronie http://www.autowizja.pl/page.php?83 pisza o demie nissana Kombi to nie nasz kombi z monitorami ??? Extreme Audio Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
No faktycznie, nie kilka godzin, a kilkadziesiat minut, pomylilem sie, ale to i tak nie zmienia postaci rzeczy. Ganiales go przez prawie godzine, zeby z nim porozmawiac? Czy bym uciekal to z pewnoscia odgadles dzieki niezwyklej umiejetnosci dedukcji... pozostawie Cie w tym przekonaniu, jesli to Cie jakos podbuduje :) Dziwisz sie, ze sie wszyscy skupili na seksie? Bo to sedno calej sytuacji... Jakbys tam tylko siedzial, to tez bys ganial goscia, za to ze zajrzal przez szybe? A moze ktos sie zainteresowal co robi samochod w lesie o tej porze i chcial sprawdzic, czy ktos nie potrzebuje pomocy? A nawet jak gosc jest z lekka niespelna rozumu to co? Zrobil cos komus? Moze jezdzenie noca po lasach z dziewczyna nie jest super bezpiecznym zajeciem? Napisalem Ci co mysle, takie atrakcje w plenerze sa dla osob, ktorym powiedzmy nie przeszkadza swiadomosc, ze moga byc obserwowane. Jak Tobie przeszkadza, to po co prowokujesz takie sytuacje? Tak samo nie wiem czego nie rozumiesz w fakcie, ze las to miejsce publiczne i kazdy ma tam takie samo prawo przebywac jak Ty, niezaleznie od pory. Wiec co mam Ci napisac "madrego"? Ze powinienes zlapac goscia i pobic, za to ze zblizyl sie do samochodu? Napisalem Ci moim zdaniem jedyna sensowna rzecz, jezdzisz na rozrywki do lasu, licz sie z tym ze ktos Cie zobaczy i tyle. A nie afery szukasz i chcesz na sile udowodnic, ze wszyscy sa glupi, a Ty madry. Pifpaf
|
|
Zgłoś ten problem na policję
|
|
naciśnij any klawisz!
|
|
nowe Camaro i Challenger MY'08 to jedne z najpiękniejszych aut amerykańskich w obecnych latach... Mustang ma zmienione zawieszenie na wielowahaczowe tylko w wersji od jakiegoś tunera (Mustang GT z kompresorem, nie pamiętam nazwy)... nawet Shelby ma stare...
|
|
A jakie według was są najładniejsze samochody? nie chodzi mo o najszybsze czy najdrozesz tylko o takie w przystepnej cenie :)
|
|
<Sprawdzam swojego dostawce internetu>
|
|
CLK :)
|
|
anioly i demony - dan brown
|
|
CLK, Infiniti G35 Coupe, Acura RSX Type-S Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Tommeknet, Ty wstałeś, a Ja zaraz idę spać. Praca mnie wykańcza. Powoli zaczynam Ci zazdrościć :P Co robisz nocą? Hehe. Loosac jesteś w Warszawie?
|
|
Wiadomo że Łomża Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
dokladnie. musisz sie przejsc na basen i porozawiac z ratownikiem (wchodzac do budynku basenu prosto i drzwi po lewej )
|
|
walnij sobie te 2 i idz po nastepne
|
|
Zastanawiam się jak do tego fachowo może podchodzić zespół, który gra z dyskietek? :)
|
|
ADALL hehehe masz racje. Jemu nie przetlumaczysz ze czarne jest czarne a biale jest biale :). Swoja droga gfx Twoje "bohaterskie" zachowanie bylo najwieksza glupota jaka mogles zrobic. Widac, ze chyba nigdy nie miales problemow noca w ciemnym miejscu :)... Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
witam mam pytanie czy w Łomży ktoś z was nie widział w jakimś sklepie spożywczym sosu czosnkowego w żółtej plastikowej butelce, nie wiem jakiej jest firmy ale w smaku jest fenomenalny w kilku sklepach już patrzyłem, ale nie mają niestety tego ;(
|
|
Mnie tu oczerniają a to pewnikiem ryskago leży na kanapie i się po..... brzuchu drapie :P Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
Przy dworcu w kebabowni :-)
|
|
"Cień wiatru" Carlos Ruiz Zafón, niestety w naszych biblitekach nie do zdobycia.
|
|
Dzieki za rade :)
|
|
widzialem dzisiaj tych gosci od tych fur. Teraz mają jeszcze najnowszego mercedesa c klase, srebrny, na warszawskich blachah. Chyba tylko jeden taki w Łomży. Golfem V GT też jeżdżą.
|
|
dziewczyno, jeśli zdrapałas niewiele to kup sobie paczkę włoszczyzny i ugotuj krupniczek, wyjdzie Ci to na zdrowie :)))))))))
|
|
jak masz dylemat które piwo wypić kup inne, trzecie podziel to na dwa i wyjdzie że będziesz musiał wypić półtora piwa, więc wypij losowe półtora a następnie pierwsze lepsze piwo i jego pół i dylemat rozwiązany. proszę o zamknięcie tematu ;)
|
|
lol
|
|
to bylo ok 2 m-cy temu...nie chce pisac na forum szczegolow...poza tymjuz wiecej tam nie pojechalismy ani nie pojedziemy...
|
|
jak bym nie przeczytał to nie wiedziałbym czy mi będzie przeszkadzać: tematy: http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=90857&t=90766 http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=56120&t=56120 http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=86803&t=86803
|
|
Pomóżcie nam - apelują do łomżan pracownicy szpitala- Bądźcie z nami 28.09.07 o godz. 8:00 pod budynkiem Szpitala Wojewódzkiego. Pokażcie, że los szpitala nie jest nam obojętny"
|
|
A ja mam inne podejście do problemu. Według mnie za zamknięcie oddziałów odpowiedzialny jest dyrektor szpitala. To on jako organizator pracy miał czas trzy miesiące na szukanie ludzi do pracy. Tymi co złożyli wypowiedzenia nie powinien sie zajmwać, bo jak ktoś tu wcześniej pisał, nikogo na siłę do pracy nie można zmusić. I to, że nie ma teraz pracowników to jego wina i powinien poddać się do dymisji albo organ prowadzący powinien go odwołać. Po co prowadził dyskusje ze swoimi byłymi pracownikami. Sens miała dyskusja gdy byli zatrudnienie. A tak przez nieudolność dyrekcji miasto czyli my stracimy część oddziałów. Pozdrawiam!
|
|
a skad wiesz ze nie szukal? zreszta z wiekszoscia lekarzy sie dogadal. widzialam ogloszenie w telewizji, ze poszukuja lekarzy wiec szukal nowych, no ale na stanowisko lekarza nie zatrudni elektryka co?
|
|
1. "dlaczego dyrektor Jaszewski nie znalazł lekarzy od czerwca bo chyba wtedy sie zwolnili czemu nie zatrudnił lekarzy z Białorusi " a pomyślałeś o tym, że miał nadzieję, że jednak się opamiętają i przystaną na mniejsze sumy (które był w stanie zaoferować)? 2. "dlaczego nie poszukał oszczedności w funkcjonwaniu administracji szpitalnej " konkrety, konkrety... takie pitolenie nie ma znaczenia....
|
|
tym lekarzom co odejda niech gabinety prywatne pozamykaja.niech lekarzami sie nie nazywaja
|
|
Napady na domy o świcie, zakuwanie w kajdany - to karygodne. Minister nagrywa ministra - to orwellowski obraz zdziczałego państwa totalitarnego. Kampania wyborcza na haki - to nieetyczne. W tak miażdżący sposób biskup Tadeusz Pieronek krytykuje rząd i polityków. W rozmowie DZIENNIKIEM biskup apeluje: Niech politycy dadzą nam święty spokój.
|
|
skacze. ale powienien skakac ;) Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |