czwartek, 10 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Powstaje "Projekt świeckiego państwa"

ADALL a ty z sąsiadką daleko macie do biedronki?
Chciał bym cię zobaczyć jak w wielkim tesco jedziesz z wózkiem przez cały market po 2 plastry szynki czy tam mortadeli. Widzisz wypowiadasz się nie wiedząc że w zwykłych mięsnych sklepach, za parę plastrów czegoś tam zapłacisz tyle samo co w wielkim mega sklepie:) i bliżej...:)))
Z łomżynskimi kramarzami:))) jak na razie to łoją na tobie kaske i cie olewają:))) chociaż dwa plastry wędliny faktycznie robi wrażenie, po roku taki kupiec jedzie dzięki tobie na karaiby...:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Powstaje "Projekt świeckiego państwa"

też byłam w spółdzielni i powiedziano mi to samo. Ponoć w nocy nie płacimy za podgrzewanie.. to może niech zamkną dopływ ciepłej wody na amen nocą...
Wcześniej mieszkałam w zasobach ŁSM, ciepła woda była non stop (wręcz gorąca) i płaciłam mniej niż teraz, dziwne prawda? A tak na marginesie, ciepła woda w kranie powinna mieć podobno 60 - 65C, ale u mnie z pewnością tyle nie ma... następna kwestia do dopilnowania.
Nie dajmy się!!!

ja się piszę (już nie pierwszy raz:))

:) heh No lans przede wszystkim.
No dobra, w sumie to mają czym... no ale mniejsza o to.

Czy to faktycznie sa jakies testówki? Przecież normalne testówki są pooklejane reklamą salonów itd itd.

Wie ktoś o co z tym chodzi? :]

CHŁOPAKU....POMYŚL ŻE INWESTUJESZ 30TYS DOLARÓW A MASZ ZAROBKU PRAWIE DRUGIE TYLE W POSLCE.

TA ŁOMŻA JEST TAKA POPIERDZIELONA ŻE KAŻDY WNIKA KTO SKĄD CO MA I ILE MA LAT I JAK SIE DOROBIŁ.

PROPONUJĘ CI NAPAD NA BANK

a Mercedes CLS 320 Srebrny? Tez nie zla fura.

Zbych

w mamo to ja?

ja już przestałem na to zwracać uwagę... czasem tylko denerwuje, jak się człowiek gdzieś spieszy, a kursant nie może ruszyć na światłach i trzeba dwa razy czekać...

no i parę razy się zdarzyły jakieś wymuszenia pierwszeństwa czy coś, ale to nie tylko kierowcy eLek takie rzeczy robią...

WERY GUT KAR :)

apostata

Tak to ta ulica :)

Niemieszkalem w piwnicy na greenpoincie. Mieszkalem 1.5 w stamfort w CT i troche na tym polskim gabeciowie w NY . I troche hameryki widzialem i na dzien dzisiejszy niema poco tam jechac no chyba ze na max 2 tygodnie na zakupy i to tylko poto.

z tego co udało mi sie zauważyć co drugi dzieciak na skuterze nie zna przepisów :/ zajezdzają drogę wymuszają pierszeństwo na tych kosiarkach niewiem czy to dla nich lans czy co? powinni zdawac na prawko tak jak na motor i conajmniej żeby 18 lat mieli... a nie tatuś kupi a pózniej płacze... mam tylo nadzieję że nic powaznego mu się niestało bo troszke zmasakrowana ta kosiarka była :/

Ares

o żesz kur.. i co Łomżaaaa postałes 5 minut dłużej na ulicy i co twój swiat legł w gruzach? zastanawia mnie jak ty byś parkował jak pojedziesz na miasto... elki parkowały i odrazu wyjezdzały bo na 100% wiedziały że jak cie puszczą i reszte to bedą tam stały do usranej śmierci hehee a ii niemyśl że zdaje na prawko mam od 7 lat śmigam se czesto w południe motorkiem po 4 godziny i jakoś mnie nie denerwują L-ki bardziej denerwuje mnie zachowanie reszty kretynów w swoich shrootah co myśla że sa panami drogi :D i jak zawsze wiecznie sie śpieszą......

O jakże to romantyczny temat. Ciąganie jakiejś wywłoki po krzakach i wodorostach. Super. Widocznie, jak to pisze Bemol - dziewczynom tak się maży. Jeżeli towarzyszka tej tułaczki umie czytać to powinna dać takiemu amantowi w mordę i niech się zabawia razem z tym gościem w futrzanej czapce.

Zbych

kuzwa czlowieku po co robisz taki szum i szelest na forum ? ludzie pisza do ciebie z z zartem a ty ich wprost to chamsku obrazasz! opanuj sie, wyluzuj, policz do 10 (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10) nie lepiej ? a teraz przestan jechac innych gdy reszta forum traktuje ten temat jak jeden wielki zart. nie widzisz?

loosac nie przejmuj sie :)) takich jest wiele :))

ADALL Szmata nie jestes :)) co najwyzej gfx to MOP :))

Bemol niezła opowiastka :))

gfx nie bierz tego do siebie i nie jedz innych bo sam przeciw reszcie - hmmm bedzie ciezko ...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

auto-moto
Klimatyzacja samochodowa, naprawa, serwis, odgrzybianie. Szybko, tanio i solidnie. Polmo Piątnica (były Polmozbyt w Piątnicy) ul. Stawiskowska 34.
tel. 606250600
nieruchomości
Do sprzedania działki budowlane w Konarzycach, gmina Łomża.
tel. 698506416
nieruchomości
Bezpośrednio sprzedam siedlisko w Czarnocinie nr 21 z dostępem do rzeki. Dom piętrowy, budynki gospodarcze, działka pół hektara. Cena 850 tys. zł do negocjacji.
tel. 571383195, 600440727
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org