Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
A tym czasem w polityce.... |
Wyluzuj, a sama to bez "L"ki dostalas prawko?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: A tym czasem w polityce.... |
Nic na to nie poradzisz. Ludzie muszą się nauczyć jeździć. Zakazu wjazdu "L" nie postawisz na rogatkach miasta :)
|
|
albo polsko-polityczny który by tłumaczył ten kiełbasiany bełkot ;)
|
|
To rejestruj się chłopie i oddawaj głos!:))) I namów jeszcze parę osób:) Piss off !
|
|
mamy wolny rynek i każdy zdaje gdzie mu się podoba
|
|
hehe no ladnie, moze nie macie dziewczyn i nie wiecie co oznacza zajac sie soba, ale nie musicie nadrabiać robiąc z siebie idiotów panowie bo nie o to prosilem w poście. Pozdrawiam :)
|
|
proponuję siebie, wystawiamy faktury vat i do usługi stworzenia strony masz miesiąc darmowego pozycjonowania jej na google, onet, wp zapraszam na gg: 1011104 masz pewność, że obsługuje Ciebie firma z doświadczeniem
|
|
też zauważyłem, że dynamicznie, to są pomysły markaca na jakieś statystyki do Allegro, dobry plan bo na stronach Alla nie można używać nic poza HTML i CSS kocham mój kraj i moją Łomżę, nie zamienię ich na nic innego, chyba, że kosmici zaatakują i zniszczą satelity GPS
|
|
hm,,,,, proponuje zabrać dziewczyne do puszczy augustowskiej,,, tam jest podobno spokojnie.... 2 godz i jesteś na miejscu...pierwzszy raz czytam taką głupote na tym forum ...ale w dobie książek o HARRYM Potter,,,niema co sie dziwić,,a cóż skoro szukaliście go i te kolejne kilka par,po nocy po lesie??/może odleciał na miotle....i ale gratuluje bystrosci twojej dziwczynie widocznie ja niezbyt bawiłeś skoro rozglądała się przez okna...
|
|
buahahaha, spadlem z krzesla :d
|
|
romantyczna historia... "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Boże,widzisz i niegrzmisz ... przecież nie będa na jakiś wiochach jeździć,ogarnijcie sie coniektórzy ... przypomnijcie sobie jak wy sie uczylićie i czy Hołowczyce z was na początku były ;D
|
|
ona jak sie urodzila to juz prawko miala...
|
|
Ciekawe jak rośnie obcieczenie serwera PostgreSQL przy ładowaniu ponad 250 postów... Czy stronicowanie pokaże sie przy magicznej liczbie 1000 postów? Sprawdźmy! ;D
|
|
Sprawa od początku wydawała mi się dziwna. Samochód około 22:00 w lesie i ta wszeogarniająca ciemność. Czyżby jakiś grzybiarz, przypadkowy turysta ?......... nie to nie możliwe. Postanowiłem sprawdzić. Żeby nikt mnie nie rozpoznał a i zimno nieco się zrobiło szybko założyłem czapke nasunęłem głęboko na głowe by mnie jakiś typek nie przyuważył. Podchodzę i niemal zamarłem gość z dziewczyną........ niby nic ale przemknęła mi myśl że może jest ta dziewczyna gwałcona..... pomyślałem precz z nieczulicą ... popatrzę to się przekonam a może uratuję jakąś niewinną duszyczkę. Dziewczyna jednak gdy mnie zauważyła nie krzyczała ratunku a raczej odniosłem wrażenie że się mnie przestraszyła więc zawróciłem i spokojnie odszedłem. Niestety typ z samochodu jak jakiś potłuczony wyruszył za mną w pogoń hehe ale ja jeden szus w krzaki i się schowałem bo nie wiadomo co by taki mi zrobił w przypływie agresji popisując się swoją zwierzęcą siłą przed dziewczyną. Po jakimś czasie zacząłem spotykać więcej takich ludzi w samochodach ale po paru próbach penetrowania wzrokiem w ich samochodach stwierdziłem że zostawię ich samych ze swoimi fantazjami erotyczno-romantycznymi bo mija ingerencja w żadnym przypadku nie była potrzebna. Tak sobie myślę że niektórzy to sobie życie utrudniają bo niezycze żadnej panience randki i seksu w samochodzie - hehe a dziewczynaom maży się tak romantycznie ten 1, 2 , 3......... raz
|
|
poprostu dostaja do testowania
|
|
300C to caly czas jezdzi...nawet nie jeden...c70 to tez raczej nie jedno....crossfire tez juz pare miesiecy. bez golfa...i bmw
|
|
A jest taki pacjent jeździ sobie sam a z tylu ma właczone telewizory. Ciekawe dla kogo???
|
|
Dziś z kumpali zrobillismy foto pienego fiata 125p stał na gosce ha
|
|
Proszę zwrócić uwagę, że pomysł i wprowadzenie podzielników ciepła i liczników ciepłej wody, nie "wyszedł" od "ciepłowników". I mamy "błędne koło" - ludzie oszczędzają, ciepłownia podnosi ceny. A spółdzielnie zarabiają spore pieniądze na pośrednictwie w sprzedaży energii cieplnej. Pozdrawiam MirekO
|
|
lubie sie bac ale nie lubie horrorow w ktorych wystepuje duzo krwi
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |