Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Prezes" tępi lepszych od siebie |
Panda Titanium Antiwirus
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Prezes" tępi lepszych od siebie |
"popros go starannie"
|
|
do Dran: Jak wynika z twoich wcześniejszych postów to powątpiewałeś w wysokość obniżek składki rentowej... Na funduszu rentowym były nadwyżki i przeniosą tylko te środki? hmmmm widze że nie masz zielonego pojęcia o tej materii i piszesz jakieś farmazony w stylu Leppera z którymi nawet trudno polemizować:) wzrost dochodu pkb sfinansuje obniżkę składki co w jednym z podanych przeze mnie linków pisze jak wół:) Doktor G brał łapówki jak bierze wielu jemu podobnych, sam dawałem, nie bądź naiwny... a ze go bronią? jak by mi uratował życie też bym go bronił... To ze Ziobro oskarżył go o zabijanie? Sąd to rozstrzygnie... G. złożył ponoć pozew przeciw Ziobrze i miał do tego prawo bo żyjemy w demokracji, więc w czym problem... Kaczmarek mąci i kłamie a co PiS? Pis pokazuje że powstanie CBA to słuszna decyzja, bo gdyby nie to nikt nie był by wstanie udowodnić takich powiązań jak widzieliśmy, że minister leci jak piesek do biznesmena, i dalej by były tylko przypuszczenia ze cos jest nie tak, że układ działa, ale dowodów brak... a tak mamy to na taśmach, ja złudzeń nie mam... Co do łamania prawa, to gdzie ty je widzisz? jesli takie było to są sądy od tego... Pis rządził tylko 2 lata a na przykład cba działa jeszcze krócej wiec nie wymagajmy nie wiadomo czego i tak sporo pokazali, ale tu chodzi jak dla mnie o cały system wymiaru sprawiedliwości... Jesteś populistą, bo tylko tak można nazwać kogoś kto zbija argument wielo miliardowych obniżek parapodatków kilkoma duchownymi:) Nie jestem za rozdawnictwem, nic takiego nie napisałem, chciałem tylko podkreślić żeby nie zamydlać tematu paroma księżmi... Podwyższenie składki zdrowotnej to błąd, do którego mam nadzieje jednak nie dojdzie, a już na pewno nie w zapowiadanej skali, Zyta Gilowska się temu sprzeciwia...
|
|
linux "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
w łomży jest ich kilkaset ;)
|
|
Chopiniak, to centrum edukacyjne jest w tym ciągu, co intercosmetic, wejdź jeszcze sobie na www.zdammature.pl, to ich strona, tam powinny być ceny. Zbych
|
|
Przebijam HekTora i stawiam dwa piwa z biedronki... MOCARZE.. Jak widać nikt sie nie kwapi ;) Buziaczki ;D
|
|
Gdzie w Łomży można kupić psa rasy beagl ?
|
|
sprzedaja takie wykryacze sieci wifi w postaci np. pendrive'a. Niektore telefone maja juz nawet wbudowane taka opcje. Wiec nie trzeba z laptopem latac. poza tym juz tutaj na forum kots juz zalozyl kiedys taki temat, wiec czegos wiecej moze sie dowiesz jeszcze (jeden z ciekawszych tematów na forum brzmiał : wardriving lub vardriving ...) . pzdr
|
|
"Sąd pomylił się w jednej kwestii, więc mógł się pomylić i w innych - powiedziała na konferencji prasowej w czwartek p.o. rzecznik Prokuratury Okręgowej w Warszawie Marzanna Mucha-Podlewska. (...) W oświadczeniu prokuratury zaznaczono, że decyzja sądu jest pełna mankamentów wynikających z niewystarczającego zapoznania z materiałem dowodowym. Jak dodała Mucha-Podlewska, orzeczenie sądu zawiera niczym nieuzasadnione twierdzenia sądu świadczące o jego braku bezstronności. (...)" Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |