Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Boni o ewentualnej podwyżce podatków |
Jesli ktos jeszcze nie wie to przypominam o obnizonych cenach biletow! Normalny -15zł Ulgowy -10zł Nie planujcie nic innego na sobotnie popołudnie, bo ominie was wielkie widowisko sportowe i kibicowskie! PS. Najlepiej przyjść na mecz conajmniej pół godziny wcześniej, bo przed samym meczem mogą tworzyć się kolejki pod kasami klubowymi i niektórzy mogą nie załapać się na mecz od pierwszej minuty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Boni o ewentualnej podwyżce podatków |
W Afryce bardzo dawno , tak sie dziewczyny oszpecały , aby biali do Ameryki ich nie wywieźli. Teraz też tak chyba chcą- patriotki , kandydatki na Matki Polki. A moze język na 4 podzielić, albo wiecej, za mop by mógł słuzyć. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Re: Boni o ewentualnej podwyżce podatków |
Odnośnie samozatrudnienia mam mieszane uczucia i tak naprawde sprawa mnie nie dotyczy więc nie zajmuje mojej głowy... Płacę swój zus mniejszy o 60 zł i to jest fakt o resztę pytaj księgową! 20 mld jak tam wyraznie pisze to suma za wprowadzane obniżki, więc się myliłeś... Doktorek G. brał łapówki i to jest fakt bo pełno ludzi się do CBA z tym zgłosiło, a że Ziobro chlapnął coś o zabijaniu to gazeta wybiórcza przeprowadziła akcje propagandową i cały ciężar przeniósł się na inną strone, robienia męczennika z tego łapówkarza. Kaczmarek zeznawał nieprawde co zostało pokazane na prezentacji prokuratury, cba zatrzymało ostatnio 7 osób związanych telefonią dialog za łapówki, i wczesniej też kogoś zatrzymywali. Ale sedno sprawy tkwi w tym że ta formacja wywiera presje na system sprawiedliwości aby bardziej intensywnie walczyć z korupcją i teraz urzędnik dwa razy się zastanowi zanim weźmie łapówkę bo pomyśli że to może prowokacja... Jesteś populistą bo przeciwstawiasz kilku kaznodziei i ich pensje do mojego przykładu kilkudziesieciu miliardów ze składki, czytaj uważnie... Piszesz że nie wiesz jak partia się rozlicza, hmmm to już ciebie zupełnie nie rozumiem:) to co w takim razie obchodzi cie ile oni wydają na spoty? a jesli czlonkowie partii oddają swoje ostatnie pieniądze na składki członkowskie żeby tylko ich partia wygrała, to co ci do tego...?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |