poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Boni o ewentualnej podwyżce podatków

Jesli ktos jeszcze nie wie to przypominam o obnizonych cenach biletow!

Normalny -15zł
Ulgowy -10zł

Nie planujcie nic innego na sobotnie popołudnie, bo ominie was wielkie widowisko sportowe i kibicowskie!

PS. Najlepiej przyjść na mecz conajmniej pół godziny wcześniej, bo przed samym meczem mogą tworzyć się kolejki pod kasami klubowymi i niektórzy mogą nie załapać się na mecz od pierwszej minuty.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Boni o ewentualnej podwyżce podatków

W Afryce bardzo dawno , tak sie dziewczyny oszpecały , aby biali do Ameryki ich nie wywieźli. Teraz też tak chyba chcą- patriotki , kandydatki na Matki Polki. A moze język na 4 podzielić, albo wiecej, za mop by mógł słuzyć.

< wieczne im odpoczywanie >

Re: Boni o ewentualnej podwyżce podatków

Odnośnie samozatrudnienia mam mieszane uczucia i tak naprawde sprawa mnie nie dotyczy więc nie zajmuje mojej głowy... Płacę swój zus mniejszy o 60 zł i to jest fakt o resztę pytaj księgową! 20 mld jak tam wyraznie pisze to suma za wprowadzane obniżki, więc się myliłeś... Doktorek G. brał łapówki i to jest fakt bo pełno ludzi się do CBA z tym zgłosiło, a że Ziobro chlapnął coś o zabijaniu to gazeta wybiórcza przeprowadziła akcje propagandową i cały ciężar przeniósł się na inną strone, robienia męczennika z tego łapówkarza. Kaczmarek zeznawał nieprawde co zostało pokazane na prezentacji prokuratury, cba zatrzymało ostatnio 7 osób związanych telefonią dialog za łapówki, i wczesniej też kogoś zatrzymywali. Ale sedno sprawy tkwi w tym że ta formacja wywiera presje na system sprawiedliwości aby bardziej intensywnie walczyć z korupcją i teraz urzędnik dwa razy się zastanowi zanim weźmie łapówkę bo pomyśli że to może prowokacja... Jesteś populistą bo przeciwstawiasz kilku kaznodziei i ich pensje do mojego przykładu kilkudziesieciu miliardów ze składki, czytaj uważnie... Piszesz że nie wiesz jak partia się rozlicza, hmmm to już ciebie zupełnie nie rozumiem:) to co w takim razie obchodzi cie ile oni wydają na spoty? a jesli czlonkowie partii oddają swoje ostatnie pieniądze na składki członkowskie żeby tylko ich partia wygrała, to co ci do tego...?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org