sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
a pan Antoni po raz kolejny trendy

Mam pytanie o pewna piosenke gdyz mi sie ona podoba a nie znam jej tytulu leci ona czesto w ALIBI jest to raczej disco polo polaczone z techno znam tylko jej pare slow "lecz to nie wiosna...... to nie ona .... " no to tylko tyle. Prosze o pomoc xd

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: a pan Antoni po raz kolejny trendy

a mi sie zdaje ze tego nie pisal polak, a jezeli tak to wspolczuje tej kobiecie ktora go urodzila

Zbych

To nie jest przegrana to kompromitacja.

Nie wiem czy wiecie, ale za awans do następnej rundy PZPN płaci całkiem niezły grosik. No tak, ale w naszym klubie kasy do oporu. A w następnej rundzie z pierwszoligowcem gralibyśmy u siebie. No, ale popij wodą.
Oby w sobotę też wygrał gospodarz!!!!!!!!!!

Nie ma wyjścia , w sobotę trzeba wygrać. Jak nie ze Stalówką , to z kim? Na pucharze podobno Kudrycki dał kichę.

a znacie to: Czy wygrywasz, czy nie...

chu(J) z wynikami, ŁKS jesteśmy z Wami!

jak kasa za darmo to brać i brać

Jeden z nielicznych, którzy poprawnie potrafią wypełnić unijne dokumenty. Krytykanci mieli albo zły pomysł, amatorsko sporządzony biznes plan, albo jedno i drugie.

Zgadzam sie z ADALL'em w całej rozciągłości...

Treść jest ukryta

???

chyba jest to pole bitwy pod grunwaldem zgadlem???

jeden już stoi za stacją benzynową na Kupiski, fajnie wygląda

...tako rzecze google:

...PROFIL S.C....
...Żabia 6...
... +48 86 216 03 26...

...nie sprawdzałem ich możliwości, więc nie wiem czy będą potrafili fachowo pospawać taką ramę...ale zadzwonić i sprawdzić zawsze można...

Jeden chlopaczek u Kaminiaka zajebiscie spawa aluminium. Ma ogromna wprawe, zespawal mi pekniecie na bardzo cienkiej rurce od klimy. Polecam go.

SPOKO :)

Ja mam tylko nadzieję, że te mundurki bądą nalezycie wykonane. Jak wiadomo dzieci (przynajmniej moje) potrafią doskonale przetestowac wytrzymałość każdego ciucha.

Wczoraj przed 22 wracałem z Łomży i widziałem ten wypadek.Opel doszczętnie rozbity,a kierowcy nic się nie stało.dlaczego?Bo był pijany.Ludzie opamietajcie się,siadając po kieliszku za kółko,miej na uwadze to że mozesz kogos zabić!!Pół biedy w tym jezeli sam siebie rozbijesz................

http://www.lomza.pl/index.php?wiad=365

Pobierz sobie załączniki ;]

Temat dno !

http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=103385&t=103385

na przyszlosc polecam zakladac nadajniki GPS - napewno sie znajdzie :))

aj ludzi ludzie :)) wsrane to wszystko i jeszcze to tego wkulcowane

i znalazły się czy nie??

No mnie ciekawi, co to za firma z Poznania, od 18 lat (czyli od 89) sprzedaje komputery przez internet i zapewnia serwis door to door ;) Ja to pamietam, ze w tamtych latach, to mozna bylo sobie kupic Atari albo ZX Spectrum, gdzies w Warszawie i kosztowalo tak z roczne pobory mniej wiecej. A tu prosze niektorzy juz pecety skladali i sprzedawali w internecie ;)

A bezawaryjne dzialanie sprzetu, oczywiscie zalezy w pierwszej kolejnosci od jakosci komponentow, ale w drugiej od sposobu uzytkowania i od szczescia. Chyba nikt nie jest w stanie zagwarantowac, ze jakikolwiek sprzet sie nie zepsuje...

Zbych

Dran, masz rację mam na tym forum około 15 nicków, i cały dzień piszę sam ze sobą :))

Zaskoczę cię, ale zgodzę się częściowo z tym, co napisałeś. Jeśli sprzęt jest dokładnie taki sam, ma te same podzespoły, co większego producenta, jest podobnie solidnie złożony, to oba zestwy będą działały tak samo.

Tylko ilu sklepikowych składaków, by mieć niższą cenę, a parametry na papierze te same, co duży producent, składa z najlepszych podzespołów? Oczywiście zaraz napiszą, że my tak robimy. Ale,wiadomo, że większy producent ma przy zakupach hurtowych części duże upusty od dostawców, o których nie mogą śnić drobni składacze. Inna sprawa, to nie małe marże jakie sobie zamawiają za sprzedawane zestawy.

Co, do znajomości firm, podobno zachwytów(?), możesz użyć google, nie boli :) wszystkie mają swoje strony, poczytaj, a dowiesz się więcej.

Co, do certyfikatów, że elektronik powiedziałby wiecej, pewnie przy projektowaniu zestawu, nie zatrudniają stolarzy :), ale informatyków, nie wspominam o elektronikach, a jak trzeba to i znajdzie się elektrotechnik. Chłopie rusz się z Łomży, czasami takie firmy mają dni otwarte zobaczysz, spytasz, dowiesz się. Nie będę odstawiał łopatologii. To dziś norma, a nie pusty "zachwyt", bo nad czym (?), skoro to standard.

Naturalnie, że jeśli sam ustalasz sobie jaki ma być gotowy zestaw, to nikt nie weźmie odpowiedzialności jak on będzie działał. To, przecież oczywiste.

Kończę, mam, jeszcze napisać kilka wątków, pod innymi nickami :))

to jakas masakra jest

nie słyszałem ;) a pod jakim językiem jest ona wdostępna?
Może czas by ja trochę lepiej wimplementować :)

A co to niby wjest za post z 06-09-07 01:55 ?

No co się tak polewasz normalne pytanie zadała a ty jakieś polewy walisz LoL

Zbych

ah nasz ulubiony temat gps,
ogłaszam konkurs, go wklei zdjęcie (I/lub zaznaczy na nim) z nadajnikiem GPS wygrywa nagrodę niespodziankę. Uwaga! Zdjęcia "jaja" nie wchodza w grę.

ja zacznę od pażdziernika

A co powiecie na Hotel Baranowski w Piątnicy???Pokój 1-osobowy 180 zł, 2-osobowy 240 zł, apartament 360 zł.
Jak się ładnie uśmiechniecie do recepcjonistki, macie szansę na 10 % rabatu :)

A jaki masz telefon ? Nowy czy używany? Podam Tobie zbliżoną cene w komisach. Doradze Tobie o obracam sie w tych kręgach.

to sie buli do 20zeta i masz do 2mb niema zadarmo dlugo na darmowym nie pojedziesz kumpel tak ma i teraz buli 20 zeta.

Ares

w konarzycach można sie przespać za 30-40zł

kurcze ja chcialem dostac miecz swietlny... ;/

fLoorek: może przy następnym konkursie będziesz miał trochę więcej szczęścia...

denaturat to zguba ludzkości !!

Chodzi o to aby wzmóc doznania i spotęgować rozkosz u partnera przy seksie oralnym. Asia19: ja to bym wogóle nie pytał na Twoim miejscu o cenę. Gostek chce abyś mu "obciągała" to niech płaci !!

hahahah wymienic typowi wszystkie nuty jakie od 2 lat leciały w alibi może którąś trafi i mu sie spodoba hahha niektórzy ludzie na tym forum to kompletni idioci
podaj wykonawce dostaniesz i tytuł a tak to strzelaj co ci sie podoba...
a średnia wieku w tym klubie to pewnie do 16 lat dobije...
ostatnio poszedłem z kumplami do tego klubu i byliśmy chyba najstarsi ( a mamy po 20 lat)
"stali" bywalcy aż sie dziwili co to sie dzieje hahah :D
klub zszedł na psy
bar wygląda jak za komuny....
podchodzisz patrzysz na "wystawę" a tam stoi 2 rodzaje piwa i 2 rodzaje napoju...
Kiedyś jak było tam jeszcze metro był fajny klimat nieźli ludzie ale ciekawe ilu bywalców alibi pamięta jeszcze czasy metra pewnie nie wielu bo jak było metro to oni byli w podstawówce hahah

Moze ktos sie orietuje gdzie mozna zamowic poduszke ze zdjeciem?

Łukasz1984 a skąd wiesz, że to gówno skoro nie czytałeś ?? Po czym wnioskujesz ?? Ty wogóle coś w życiu czytałeś ??

Witam wszystkich uczestnikOw tego forum Jezeli ktoS byl w clubie Babylon w miejscowosci Kozioł to chcialbym aby sie wypowiedzial na jego temat
Zapraszam do dyskusji na ten temat

Podczep się do jakiegoś Litwina. Kiedyś bujałem się z takimi od granicy do Łomży. Parzą, że aż miło i idą na pierwszy ogień w kontrolach drogowych.
Autostrada 33 złote, jak na tak krótki odcinek trochę dużo.

http://www.fotojoker.pl/

Ja tam zamawialem i wszyystko jest OK. Polecam

fLoorek: nie lubię ubuntu bleh ;)

nieno kacperek, jak to Twoje zdjęcie to nieźle wygladasz :P tylko jakoś niepodobnie :|

cioty niemytej to sobie koleszko poszukaj w domu przed lustrem
patrze ze twardziel sie z ciebie zrobił przez internet a pewnie w klubie tak byś mi nie powiedział w oczy wiec zważaj sobie co piszesz...
do tego klubu raczej nie przyjdę ale na forum będę zaglądał a że jest to forum publiczne moge zabierać na nim swoje zdanie i nie jest to zabronione ale chyba cie nie wyzywam i nie zycze sobie bys to robil wobec mnie
ale właśnie przez takich ludzi jak ty to forum schodzi na psy tematy sa denne i wogle tragedia a jak ktoś chce tobie uswiadaomic to sie ciskasz
jak chodzisz do klubu to zapytaj dj co puszcza pewnei ci powie no chyba ze masz tak mala sile przebicia ale ja juz na to ci nic nie pomoge....

Zastanawiam się nad kupnem Quada, nie wiem tylko czy kupować nowy, co wiąże się ze sporymi kosztami, czy też kupiś markową maszynke ale używaną...? Są w miare tanie quady produkcji Chińskiej w granicach 6-7tyś ale opinie o ich żywotności są różne, jak ktoś ma doświadczenie i wiedzę na ten temat to z chęcią poczytam.

patrze ze na lomzynskim forum jest duzo zyczliwych ludzi

OJ

Zbych

Jan_Serce piszesz: Praca na czarno? "Godzą się na to obie strony, bo z jednej pracownik dostaje więcej a z drugiej pracodawca oszczędza na wysokich opłatach za pracownika" a może byś tak pomyślał dlaczego się godzą??? A ja uważam że mają rodziny i muszą z czegoś żyć. Jednocześnie boją sie myśleć jaka będzie ich wysokość emerytury.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org