czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
JAKIE KONSEKWENCJE POWINNI PONIEC POLICJANCI ZA SMIERC W ŁODZI

Chlopie wez idz do jakiegos baru sie upij i wogole zapomniej przez kilka godzin ze tu mieszkasz bo tu niema nic ciekawego i nigdy niebylo.no chyba ze czolg w nowogrodzie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: JAKIE KONSEKWENCJE POWINNI PONIEC POLICJANCI ZA SMIERC W ŁODZI

Niech spełnią się wszystkie Wasze sny i marzenia. Ten jeden raz na 365 dni tego Wam życzę

raz, a dobrze..

... & vice versa!

brakuje 10 tys. stadionu piłkarskiego, oraz ludzi, którzy zamiast narzekać na tą Łomżę przeszliby się w w sobotę , czy niedzielę na niego i rozerwali troszkę :)))

Poczynając od reformy administracyjnej wkładanie do jednego worka Łomży i Białegostoku było błędem. Łomza ma tyle wspólnego z Białymstokiem co SLD z uczciwością. Łomża zawsze leżała na Mazwoszu. Sposób myślenia białostoskich prominentów jakoby dłuższa trasa jest lepsza byle przez Białystok. Przypomina to polska rzeczywistość z filmów Stanisława Barei. Kierowcy TIR'ów i tak wybiora krótsza trasę przez Łomżę i z daleka będą omijać podziurawiony asfalt Białegostoku. W dalszym ciągu Łomża i Ostrołęka będzie najeżdżana przez "turystów" w wielkich ciężarówkach. Takie decyzje zbliżaja Białystok do Białorusi niż do IIRP. Powodem pewnie jest to że 70% społeczeństwa naszej stolicy Disco Polo to w dalszej lub blizsżej przeszłości import ze wschodu. Może prezydent Łukaszenka zafunduje krewnym z BIAŁEGOstoku autostradę? Co można powiedzieć na koniec: "O! Jest! Widzę! Droga... Chyba na Ostrołękę" tylko do Białegostoku. ;)

...a ja wiem kim (czym) są feministki...

Wszystkiego Najlepszego wszystkim kobietom!

Zbych

I dalej "....Dziś warto tu zobaczyć Skansen Kurpiowski założył przez Adama Chętnika już w 1927 roku....."

".......Cechą charakterystyczna regiony są stare przydrożne kapliczki, których w gminie Zbójna jest najwięcej na całych Kurpiach. "

Nie chciałbym się czepiać, bo to co robicie jest ok - ale sam fakt, że reprezentujecie już jakiś poziom powinien mobilizować Was do profesjonalizmu pod każdym względem

Pozdrawiam twórców 4lomza

Tiger - łowca byków

Podobno w Białymstoku wszystkie nazwiska bonzów kończą sie na -uk tylko jedno jest na -ski: Skiryluk! Czy "tam" to rzeczywiście jeszcze Polska?
A co z dwiema wersjami tzw "makroregionów? Czy ktoś wie jak to ma być?

Pozdrawiam

Najlepsza to Monica Belluci...a tak naprawdę to:
Maria Magdalena -zgodnie z dokumentami historycznymi- była prawdziwą żoną Jezusa (nawet mieli dzieci)! I nie była żadną jawnogrzesznicą tylko taką zrobił z niej Kościół walcząc o rząd dusz z potomkami Jezusa! (Inkwizycja do dzisiaj nie została rozwiązana- Ratzinger jest szefem)
Szukujące, ale prawdziwe- wystarczy poszperać w opracowaniach (co grozi wyzwiskami od fantyków koscielnych).

Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej
(Nie mylić z Wielką Polską :-)
WWW.WIELKA.NET

najciekawsze miejsce w Łomży to stadion ŁKS, szczegódlnie w sobotnie popołudnie gdy gra na nim mecze ligowe nasz ŁKS! nie wierzycie??? przyjdźcie 27 marca o 15.00!!!

dabz

Obwodnica Łomży? Ciekawe...

witam

Pasja chyba mi się podobała. mam mieszane uczucia, ale ogólnie przeważają pozytywne. absolutnie nie zgadzam się z kornikiem: w Pasji jest mnówstwo wartości artystycznych, może tylko warto się temu bliżej przyjrzeć, a nie marudzić. bardzo podobała mi się reżyseria Gibsona, moim zdaniem odwalił kawał dobrej roboty.

co do Żydów, to rzeczywiście przedstawieni są jako bardzo okrutni ludzie. Nie wiem dlaczego dzisiejsi Zydzi tak się za to oburzają. wydaje mi się że tak właśnie było, a przecież w filmie nie chodziło o ubarwianie rzeczywistości

jestem zachwycona taką prostą symboliką tego filmu, bo to co proste najbardziej do nas dociera. nawet nie przeszkadzały mi za bardzo te wszystkie Hollywoodzkie zagrywki, spodziewałam się tego. no, może kilku bym się pozbyła, ale nie będę się czepiać. za to bardzo podobała mi się postać szatana, był tak cholernie ludzki i przez to przerażający

jeśli chodzi o krwawą stronę filmu uważam że było tego tyle i powinno było być. i nie ma się co oburzać ze Gibson zrobił z tego profanację. tyle

ogólnie polecam, ale zastanowiłabym się nad pójściem do kina z młodzieżą. przy buziach pełnych popcornu mogą wielu rzeczy nie zrozumieć

pozdrawiam
k.

Moje ulubione:
- najbliższe okolice Narwi od schodków (Krzywe Koło) do Siemienia... włączam tu w najbliższe otoczenie Górę Królowej Bony i 1000letnie Wzgórze Świętego Wawrzyńca
- Koteria
- kościółek przy placu Jana Pawła II, klasztor ojców Kapucynów, Katedra
- Las Giełczyński (czerwony bór), Jednaczewski

to tak na poczatek

... & vice versa!

I LO obok zawodówek ????
Kolega z zawodówki i nie odróżnia ???

Rozumiem i ubolewam...

P.S. Każdemu radzę - trzeba próbować swych sił - może nie jest to szkoła dla całkiem normalnych i szarych ludzi - ale tacy normalni i szarzy ludzie obecnie już nikogo nie interesują - dlatego warto. I nauczyć się czegoś też można przy okazji uczęszczania (vel terapii psychiatrycznej dla kandydatów na pensjonariuszy tworkopodobnych sanatoriów lub dla wrednych szefów, kierowników i personelu HT).

Może inaczej: gdyby do Was ktoś z daleka przyjechał i chciałby się sfotografować w najbardziej charakterystycznym miejscu dla Łomży- to gdzie byście go zaprowadzili?.... Byłby problem, czy nie?

Zbychu masz rację.

Powinniście mi pomnik postawić... Hehe...

o i pod tym mogę sie podpisać! ;))

a może Pułaski, janusz, bona, j. waga, anna, brunon i jeleń razem na jednym pomniku? ;)

Nie śmiejcie się z niego bo wiosna tuż, tuż i chłopak chce wyjść na ulicę "napakowany", a czasu niewiele, a słyszał o dopalaczach więc mu się śpieszy ( i pewnie nie wie, co się za ty kryje).
Ciapku, lepiej poćwicz zdrowy, wiosenny uśmiech - to lepiej działa na płeć przeciwną. Pozdrawiam wczesnowiosennie.:-).

Ciapku faszerowanie sterydami nic nie pomoże tylko zaszkodzi. Jeśli chcesz być ładnie przypakowany to musi za tym być odpowiednia, systematyczna praca przez kilka lat przynajmniej. Choćbyś przyjął ich bardzo dużo to w krótkim czasie bez pracy nic nie będzie widać. Rozwalisz sobie żołądek, wątrąbę itd. Na dobry początek proponuję poszukaj gdzieś w encyklopedii hasła: kalokagathia. Powinno ono być pomocne w planowaniu treningu w dłuższej i krótszej perspektywie. Powodzenia

SKlep F......x jest sklepem eleganckim, z duży asortymentem i przystępnymi cenami, ale co z tego skoro żeby cokolwiek kupić trzeba czekać po 15 min. aby nas ktoś obsłużył. Zauważyłem że w tym sklepie jest cała masa pracowników tylko że żadnej nie chce się ruszyć ty......ka dlatego proszę Szefa sklepu F.....x żeby się jak najszybciej tym zajął.

Raczej ten post i tak pozostanie bez odezwu, ale zgadzam się z Twoją opinią kibic. Chodze regularnie na mecze Łomżyczki, i musze przyznać że poziom meczy jest nie zły, dużo popisowych akcji, ciekawe i wyrównane mecze. Pozatym to jest bardzo młoda drużyna i może w przyszłości ma szanse pograć o coś, jeśli będą fundusze.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org