niedziela, 03 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kiedy rozpocznie się proces panów Prezydentów ?

Tylko OPERA, nic wiecej mi nie potrzeba :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kiedy rozpocznie się proces panów Prezydentów ?

OPERA !! :D

Bimbo

przecież normalne że OPERA

o sorry juz niemusisz:P

Zbych

Mieczkos pojada, beda dopingowac i wroca taka jest kolejnosc. A jesli Ty zachowujesz sie w tym momencie, jak typowy kraweznik patrolowy - podkrecmy klimacik to sobie popalujemy.

jaki wynik

myśle że to bedzie trudne i skomplikowane :] nie lepiej sprzedać wózek i zakupić tam na miejscu , chyba że jesteś bardzo niego przywiazy to juz inna sprawa ;]

dobrze by było jakbys wynajął kontener z kimś na spółe , bedzie taniej . Nie wiem jak w USA ale w PL jezeli sprowadzasz auto z USA na mienie przesiedlencze nie placisz zadnych podatkow VAT, CLO czy AKCYZE.. Jezeli masz placic wszystkie podatki <sprowadzajac auto jako turysta-czyli chyba tam działa to na podobnej zasadzie bo nie wiem jaki masz status obwywatela> nie oplaca do Polski sciagac auta z USA, wiec sądze ze tam moze byc podobnie . Tyle fajnych bryczek tam jeździ , warto sie nad tym zastanowić :D

jak juz to polecam firme
I.C.E.TRANSPORT Polend-Spedycja Miedzynarodowa 81-342 Gdynia ul. Waszyngtona 34/36 tel.0*58-627-62-33 paru kumpli ściagneło sobie samochody dzieki ich pomocy

Policz wszystkie wydaki - kontenr, opłaty celne , pierdoły typu tłumaczenie dokumnetów i sprawdż czy ci to bokiem nie wyjdzie

postram sie jeszcze popytac kumpli i dac odp na forum bo pierwszy raz sie z czymś takim jak sprowadzenie z PL do USA ;] pozdro

zaraz puszczę pawia

P.S. A pamietacie slynne powiedzenie jak p. J.Kocon zlapal kogos na paleniu?

Założyć własny biznes :D

p.s. z tego co sie orientuje duzo osób odpada na teorii w policji , głupków nie biorą :]

Z tego co wiem, to na razie policja w Grajewie nie chce się zgodzić na rozgrywanie przez ŁKS w tym mieście drugoligowych spotkań, dlatego domowe mecze grane są na boiskach rywali. Pierwszy mecz ŁKS-u w drugiej lidze na stadionie w Łomży powinniśmy zobaczyć 4 listopada podczas pojedynku z warszawską Polonią prowadzoną przez byłego trenera naszego klubu J. Engela jr.

w tej cenie jest wiele innych fajnych telefonów... motorolki wg mnie są do bani. lepiej poszukaj w tej cenie jakiegos SE

Alfa to włoskie g... z plastiku. Włosi wszystko robią z plastiku od pralek po samochody... Wszystko w nim ładnie wygląda, ale napewno się zepsuje. A widzieliście takie jaja?? Nie wiem czy to przypadek (taki model) ale W punto nowym są nawet rygle od zamków z plastyku..

po filologii masz uprawnienia nauczyciela akademickiego i na studiach uczysz sie jakichs pierdół typu: język staroangielski, kultura krajów anglosaskich i inne ...

po lingwistyce od razu masz papiery tłumacza przysięgłego i masz więcej umiejętności technicznych...

jak lubisz czytać poezję, debilne książki z dawnych wieków i nowożytne to idz na filologię...

a jak chcesz byc ekspertem od języka wybieraj lingwistykę...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org