Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zadłużenie Polski przekracza 220% - mówi Janusz Jabłoński z NBP |
TSA 777 zapamietaj sobie , bo nie będę powtarzał: jakość zdjęć jest funkcją kasy jaką wydasz. Nie masz pojęcia o sprzęcie i jakości,( tak jak większość). Z fotografią jest tak, że jakości nie wszyscy widza, bo to jak z dobrym winem złapiesz smak i pozostaje na całe życie. Po to aby zarejestrować Staśka i Zdziśka wystarczy byle jaki sprzęt. Aby napić się wina wystarczy wino sophia, też wino i po co droższe jak i po sophii będzie szumiało w głowie.:)))))))) Dla pewnej grupy ludzi takie czarowanie i zaklinanie tematu, jak Ty to robisz jest śmieszne. Ponieważ, widoczną przewagę techniczną, jak i wieloletnie doświadczenie zastępujesz subiektywnym swoim odczuciem. Masz do tego prawo. Sąsiad czy znajomy , może podobac Ci się z wielu powodów. Mozesz sie też upierać, ze sąsiadka z naprzeciwka jest najlepsza laską na świecie. :)))))))) Uwierz mi nie mam grama tłuszczu z tego, że bronię Gabsów, ale znajomość tej branży mam rozległą i wieloletnią. I ta znajomość nie pozwala mi przejść obojetnie obok takich dyrdymał. cyt.:"A co do sprzętu to co ci z aparatu za 20tyś złotych jak nie masz oka i wyczucia ..." ;)))))))))) A co z tego, że masz oko i wyczucie jak nie masz sprzętu, albo jest podłej jakości. To uważasz , ze braki techniczne sprzętu nadrobisz pracą nóg?? Uważasz , ze Gabsy nie maja wyczucia lub oka?? Zwracasz uwagę na aparat, a innego równie potrzebnego sprzętu nie znasz?? Jak będziesz robił fotki słabym sprzętem , to nigdy nie zrozumiesz o co chodzi w fotografi. Słaby sprzęt uśrednia nastawy, a dobry pozwala na precyzyjną regulację i im wyższej jakości sprzęt, tym te regulacje bardziej precyzyjne. Kolego nie wystarczy kupić aparat, trzy lata popstrykać i tworzyć takie legendy i bajki. Naprawdę nie ma o czym dyskutować VW Golf to nie bolid z Formuły 1, nawet jakby kierowca się tak starał, że aż w portki narobi. Przy czym "gólf" jak i jego kierowca może się wielu osobom podobać. :)))))) Kończę dyskusję w tym temacie i nie chcę abyś na podstawie mojej wypowiedzi zmieniał zdanie, niech sąsiad Ci się podoba.:)))))) Ja swoje wiem, ty swoje wiesz. Ja wiem , ze im więcej sie wie w jakimś temacie tym wiecej człowiek ma pokory. I niestety pewnych zagadnień nie przeskoczy się tak łatwo. Signature will be available soon. Please wait ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zadłużenie Polski przekracza 220% - mówi Janusz Jabłoński z NBP |
podają codziennie rano w wiadomościach
|
|
Dwa pytania: 1. ten radarek rozstawiany przez Straż Miejską też błyska mocno? 2. czy wieczorem w ogóle stają z tym rozstawianym radarem?
|
|
Nicram myslisz się. przenieśli się znowu
|
|
Więc w takim wypadku w papierach dalej bedzie wpisany Makowiecki.
|
|
A czy to, że zagramy 2 zkładem oznacza, że odpaniemy z pucharu ? NIE. Więc niema co rozkminiać, zobaczymy o godzienie 19.
|
|
Wiem, że moja pytanie może wydać się dziwne, ale poszukuję... keczupu Krzepki Radek. Pewnie część z osób w ogóle go nie pamięta, ale nadal jest w sprzedaży. Może orientuje się ktoś, czy można go dostać w Łomży lub okolicach??
|
|
Stacjonarne błyskają bez względu na porę dnia. Nie da się tego niezuważyć.
|
|
Tutaj możesz se kupić http://www.hipernet24.pl/prodinfo.php?item_id=23547&pkt_id=&pro_id=&char_id=
|
|
moze i blyska mocno, ale jak dostalem fotke pare lat temu z foto na pilsudskiego przy reymonta, to zadnego blysku nie pamietam.
|
|
znowu post po poscie, ale niestety, edytowac sie nie da ;) SaneOne, z tego co widzialem, to przenosne nie maja lampy blyskowej, wiec tylko w dzien daja rade. Raz jak jechalem w Wyszkowie gdy zaczynalo sie sciemniac, zauwazylem lampe (zwykla, z zarowka ;) ) na poboczu walaca ostro po galach, wiec zwolnilem, zeby na cos nie wpasc. Okazalo sie, ze to straznicy z radarem stali, bez sensu wg mnie.
|
|
twistermax chce namiary i orientacyjna cene
|
|
Te radio to z łomży jest
|
|
Słuchajcie,czy słyszeliście coś o tym że w łomży mają ruszyć lekcje tańca nowoczesnego/współczesnego??jak tak to gdzie?bo ja bym chętnie poszła.
|
|
jak nie maja lampy przenosne jak maja!! sam wracalem bo cos mi po oczach walnelo w nocy i stan pan w niebieskim garniaku i przenosny fr z bardzo mocna lampa!!
|
|
Biedronka ma być, a dalej dwa bloki...
|
|
Ps jedyny minus to taki ze za kazdym razem jak moja Sunia ma kontakt z panem Markiem to sika ze szczescia hehe juz nie jedno ubranie mi zalała hehe Pifpaf
|
|
Ćwirek jest najlepszy :)
|
|
u mnie w monopolu jest mazo0wiecka wisienka
|
|
Czy wie ktoś kiedy będzie/(była?!) giełda książek w ekonomie? zupełnie zapomniałem zajśc i zapytać, a troszke zależy na wcześniejszej wiadomosci
|
|
Każdy orze jak może...
|
|
wystarczy podjechać pod foto radar stacjonarny i spojrzeć w szkiełko.Gołym okiem można zobaczyć czy jest obiektyw czy nie ma....to takie proste :)
|
|
lunatyk: a jak z Twoim polskim ? cyt: "dziwie sie,że ten człowiek porafi posługiwać sie komputerem zdziwienie pisze się jakoby inaczej, słowa porafi oraz sie - nie znam. Czy czasami to nie Ty zamieściłeś to ogłoszenie o aucie ??
|
|
kunatyk robi reklame aukcji
|
|
ale pytanie brzmi czy warto, czy wogóle jest sens głębszego wyjaśniania skrótu GPS, może tak lepiej by się zastanowić czy wogóle jest sens się wzastanawiać
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |