niedziela, 06 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Największy sukces PO w Łomży

w pewnym sensie rozumiem Cie kiernek bo sama nie chcialabym zeby ktos mieszal sie w moje sprawy i rozglasnial w mediach moja tragedie...jednak rzecza wiadoma jest ze inaczej traktuje sie sprawe wypadku gdy biora w nim udzial anonimowi nieznani nam ludzie a inaczej gdy chodzi o znajome osoby.Niemniej jednak w kazdym przypadku nalezy okazac zmarlym i ich bliskim szacunek...Jacek spoczywaj w pokoju[*]

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Największy sukces PO w Łomży

Najkorzystniejsza oferta dostepu do internetu zalezy od miejsca, w ktorym chcesz ten dostep miec. Zazwyczaj bezprzewodowy internet nigdy ni jest tak niezawodny jak przykladowa neostrada. Zastanawiales sie nad promocja tele2?

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie

"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

router ma sens jeśli masz laptopa, przy kompie stacjonarnym nie widze żadnego sensu robienia sieci bezprzewodowej w domu

Kurcze aż sobie przejrzałem dokładnie obie galerie czyli uwielbianych Gabsów i pana Serafińskiego. Przejrzałem sobie również forum ślubne i zobaczyłem że ktoś kto tu musi gonić lata świetlne to właśnie zakłady typu Gabs.Zresztą zobaczcie galerię plenerową studia Gabs... to rzeczywiście mój sąsiad takie foteczki trzaska jak ma dobrą wenę ;)
Jak będę brał ślub to na pewno wiem do kogo się zgłoszę ...
Ps.: Aha pan Serafiński nie ma córki więc domysły autoreklamy są bardzo chybione. Widząc poziom zdjęć tego fotografa nie trzeba robić sobie reklamy na forum łomżyńskim.Panie Camel i kulig litości ...

z VECTRY bezprzewodowy na ich modemie smiga bez zastrzeżeń. w całym mieszkaniu mam dobry sygnał

Czy znajdę w Łomży dostawcę netu który założy mi internet w Siemieniu Nadrzecznym ( pierwsze zabudowania za Boną). kontakt: mariu32@wp.pl

Magdalena22 polecam lekturę: www.britishschool.4lomza.pl lub www.4lomza.pl (zakładka: edukacja - British School)

tommeknet o co chodzi Ci z piatkiem hehe??

kto pilnuje...temu nie kradna... zazwyczaj...

monisia przeciez kazdy sie pytal gdzie meiszkasz :/ zeby sie dowiedziec jaka firme ci wybrac. . .

Monisia wpadnij do salonu orange na al. legionów 16. Jeśli masz dobry zasięg orange to weś od nich neta, jest bdb :)

"Aktualnie nie doradzam przewalutowywać na na franka, przy jego obecnym kursie to samobójstwo kredytowe
pozdrawiam

elmar1973"

czyli uwazasz, ze CHF/PLN bedzie rosl. Dlaczego? Bo jest calkiem slaby w stosunku do EURO?

Adall jaja se robisz? :))))

Maarcin: oczywiście nadajnik GPS!

Nasze miasto z dnia na dzień staje się coraz piękniejsze. Niedawno rozpoczął się remont kolejnej już łomżyńskiej kamienicy. Tym razem wzięto się za "ruderę" przy ul. Rządowej. Okoliczni mieszkańcy osiedla jak i pozostała społeczność łomżyńska przyjęła tą wiadomość z nieukrywaną radością i dużą aprobatą. Czekamy na efekty !

Ech, wspomnienia...

Nie jestem pierwszym, który tu tak wzdycha.
Zauważyłem jednak pewien drobny, ale przeszkadzający w pełnej komunikacji, szczegół: jesteście (jesteśmy) z bardzo różnych roczników. Przypuszczam, na podstawie wypowiedzi, że różnica wieku w przypadku niektórych interlokutorów to nawet ponad 20 lat czyli właściwie całe pokolenie. A rodzice nie mogą mieć takich samych wspomnień z dzieciństwa jak ich dzieci. Dlatego też to co dla jednych jest "krajem lat dziecinnych" to dla drugich już wchodzenie w dorosłość, a ci drudzy wspominają sprawy i miejsca, które dla pierwszych są taką samą bajką jak opowieści o smokach.

Ale prawdą jest, że i tak pomaga to pamięci. Ja np. po którymś poście przypomniałem sobie, że był w Łomży bar mleczny bar mleczny (w dole obecnej Dwornej, która wtedy nosiła zupełnie inną nazwę, schodząc w kierunku poczty- w budynku po lewej stronie, tuż przed skrzyżowaniem z obecną Aleją legionów, która też się zupełnie inaczej nazywała :))).

Nie czepiam się, Boże broń, bo te wspomnienia są wartością same w sobie, ale dla pełnego porozumienia powinno tu być kilka podrozdziałów/podtematów typu: "pierwsza połowa lat 70-tych", "schyłkowe lata 80-te" itp...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

nieruchomości
Działka budowlana 7,5 ara Wygoda ok. Łomży. Drewno opał, suche, porąbane, 5m3 dąb.
tel. 667246306
różne
Sprzedam tanio kosiarkę spalinową. Sprzedam rower damkę.
tel. 793191250
usługi
Kompleksowe wykończenia mieszkań. Łazienki, szpachlowanie, malowanie, sufity, zabudowy płytą k-g, elektryka, układanie paneli.
tel. 508448180
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org