Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
A może by tak skończyć propagandę polityczną na forum 4Lomza? |
czas zakończyć ten temat bo oczywistym jest i będzie ,że najlepiej wykłądajacym matematykę był śp. Eugeniusz Lange. Wspaniały człowiek świetny matematyk .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: A może by tak skończyć propagandę polityczną na forum 4Lomza? |
Ja jestem za legalizacja. Kto jest madry i tak po to gowno nie siegnie. A jak ktos jest pustakiem i potrzebuje wspomagaczy do dobrej zabawy - niech ma.Potem zalegalizujemy skuna,here. Damy dzieci z adopcji dla malzenstw pedalow - bedzie fajnie:) Debili nam potrzeba w spoleczenstwie - i nie jest to kpina, tylko tak jest.
|
|
Nosze stanik bo lubie;) Pasuje mi do ponczoch:) A kiedys w szpitalu lekarz kazal sanitariuszowi, zeby zdjal mi gips- ale PERWA... ______________ Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej (Nie mylić z Wielką Polską :-) WWW.WIELKA.NET ______________
|
|
Dr Paweł Marciniak, róg Piłsudskiego i Zawadzkiej przy sklepie białostockim. Leczę zęby u Pana Pawła od ponad 10 lat. Jest najlepszy! Polecam wszystkim.
|
|
...oj... ...móisz pawełku, miecz mieczem...?
|
|
Zakupy przez Internet są opłacalne i wygodne. Kto raz coś kupił wie jak to jest.
|
|
Co czytałem , wskazane jest by lekarz przy każdej wizycie badał piersi pacjentek. Dobrze by było by to czynił i młodej dziewczynie jak i staruszce , te drugie w większym stopniu są narażone na chorobę nowotworową.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |