Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
rewinski czyli jak osmieszono paliglupa |
Zrobi porządek??? podaj przykład co dobrego zrobił w Łomży??? na 1 pozytywny mogę ci podać 10 negatywów. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: rewinski czyli jak osmieszono paliglupa |
chce zrobic super meble i potrzebuje stolarza solidnego .lub zakladu stolarskiego
|
|
Wlasnie takie sa nasze spoldzielnie,zdzieraja za czynsze i remonty budowlane,a nic nie robia!!!
|
|
sprawdz czy wiatrak na karcie graficznej dziala mialem kiedys to samo i nie bylo chlodzenia.
|
|
Takich odpowiedzi można było się spodziewać. Gdyby tematem był festiwal DISCO-POLO to już by tu było 200 odpowiedzi TAAAK; ALE KLAWO; REWELACJA itd. Po raz kolejny dowód na to że Łomża to CIEMNOGRÓD a poklask zbierają imprezy kościelne i wiejskie zabawy. WIOCHA , KOMERCJA , JEDNO PIWO CZTERY SŁOMKI !!!!!
|
|
a dla kogo w Łomży jest miejsce? _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
a dlaczego nie? pytanie gdzie byłoby miejsce na to , wydaje mi się że pozostaje Czerwony Bór, a to nie jest Łomża. Chyba nawet to powiat zambrowski. I to chyba dobre miejsce.
|
|
To bedzie ten koncert czy nie bedzie????????????????? Czy ktos tu może odpowiedzieć na to pytanie?
|
|
Czy ktoś może mi podać orientacyjną cenę mieszkania (za metr^2), wykończonego, gotowego do zamieszkania?
|
|
znowu się wspotykamy? trzeba znowu wpowspominać wsrane tematy :) - Czesiu a co ty tam znow namodziles? Jezusie nazareński a co to ma byc ?? - To jest slonko. - Dziecko cz ty widziales jak wyglada slonko ?? - Niee bo mnie razi... a potem sa takie krechy na oczach
|
|
Zakup mieszkania, dość sporego... myślę, że ponad 60m^2, zależy mi na dobrym stanie, może jakaś zabudowa kuchni w cenie... takie tam. Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
bo wszystkie tematy są i tak wsrane ;) o nadciągających meteorkach: http://wiadomosci.wp.pl/kat,18032,wid,9130939,wiadomosc.html?ticaid=1452b ale czesio i tak jest the wbest :D
|
|
nie nie nie! 7 krasnoludkow uciekalo przed szarikiem, ktory uciekl czterem pancernym.
|
|
Dzwoniłem do Niej dziś 3 razy. Albo nie ma zasięgu albo znowu jest na jakiejś rozbieranej sesji. Jak się dodzwonię to napiszę co z tym koncertem. Chyba jakaś lipa bo ostatnio nic mi na ten temat nie wspominała.
|
|
na forum równiez przestała się odzywać :) ADALL: nagraj się na sekretarkę. może później oddzwoni Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
fLoorek jakby i ciebie wgłodzili to też byś wzajadał krasnoludki :D
|
|
szarik to wypchany w szczytnie
|
|
Ktoś może sprzedawał ostatnio mieszkanie... proszę o pomoc, nie chcę przepłacić!
|
|
zero ? Obejrzeli relacje w tv trwam :D
|
|
Zeby nie przepłacić trzeba podzwonić po ogłoszeniach, ponegocjować ceny a przede wszystkim obejrzeć. Czasem stan bardzo dobry okazuje się całkowitym remontem, więc sądzę że należy poszperać podzwonić, choć cena 3000 zł za metr to jest przyzwoita cena
|
|
a moim zdaniem ma ona talent Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Tommek nie specjalnie, tylko policz ile jeszcze do takiego nowego doplacisz, zeby tam mieszkac. Dwa, ze na nowe musisz sie zapisac i poczekac sobie z rok albo dluzej, a kase wplacic juz wczesniej. I stad sie biora takie ceny, a nie dlatego ze ktos winduje. A ze ceny ogolnie zrobily sie kosmiczne, to inna sprawa.
|
|
witam, właśnie zostałem zrobiony na zaliczkę przez firmę odzieżową Brajan, okazało się, że wycieruchowa kamizela (moim skromnym zdaniem tandetna i droga), wybrana przez "większość" rodziców "szyje się" i nie będzie do odebrania w tym tygodniu zgodnie z umową, będzie podobno w drugiej połowie września... ta cała firma to w ogóle coś poważnego jest, gdzie oni działają, nie jest to firemka widmo? pozdrawiam
|
|
a czmu nie kupisz na allegro?
|
|
wszystko będzie potrójnie wsrane jak strony internetowe (www - wsrane wstrony winternetowe) ta kropka jest symbolem końca . a ten wprzecinek jest niepotrzebny ,
|
|
dużo ludzi się psuje pod względem duchowym na przystanku, rozrywka może i jakaś jest ale to nie dla mnie a i innych bym ratował
|
|
A poco to komu ? Wydawanie pieniędzy w błoto.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |