Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
fałszywy hrabia |
pewnie wracali z jakiegos meczu i sie zatrzymali na male co nieco
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: fałszywy hrabia |
elmar o co ci chodzi ? Nie łapię twojego postu . Zbych
|
|
Nie słyszałem o żadnym tam Panu Sefarińskim. Nie umiem robić ani zdjęć ślubnych ani portretowych. Za to robię doskonałe zdjęcia młodym modelkom do portfolio. Nie umiem się reklamować, Ty robisz to doskonale. Daj namiary, zbierz koleżanki to zrobię za jednym razem Wam wszystkim. Kasa z góry bo cyfrówka trochę kosztuje a na razie jeszcze nie mam aparatu. Pozdrowienia. Jarek
|
|
|
ja tam sobie juz kilka razy sama zdejmowalam akryle, obcinalam je, a dalej spilowalam, podwazalam pilnikiem i zrywalam... na poczatku proste to nie bylo, ale teraz juz mam wprawe :) Zbych
|
|
ja robilam prywatnie u klientki za 40 zl, ale nikomu jej nie polecam. Na drugi raz jak bede miala zamiar sobie zrobic to pojde do salonu i Tobie tez to radze.
|
|
ja?? a kiedy ja to klientke chwalilam?? zmienilo.. po tygodniu odpadl mi paznokiec i zaczynaja odpadac wszystkie a z jej strony nie ma odzewu mozna pisac i pisac brak odpowiedzi. nikomu nie polecam. Zbych
|
|
a ile musi byc ofiar kiernek, zeby wedlug ciebie zaslugiwalo to na miano tragedii?? 1, 10, 100, 1000 - masz jakis przelicznik? A moze dlatego ze to nikt z twojej rodziny to jestes taki "twardziel"?? Bo wedlug mnie wystarczy jedna - i dla rodziny i bliskich tej osoby to jest tragedia. Wiec nawet jesli ciebie to nie dotyczy, to dalbys spokoj z podobnymi komentarzami - bo jest kilka osob ktore obecnie przezywaja koszmar zycia.... nie powinno tak byc, ze rodzice chowaja wlasne dzieci, straszne
|
|
madzius, rzeczywiscie, to nie ty chwalilas owa pania. Zwracam honor.
|
|
Aceton można kupić w sklepie chemicznym, ale prawdopodobnie sprzedają go w dużych opakowaniach. Jezeli tam nie znajdziesz, to popytaj w zakładach tapicerskich. Aceton słuzy nie tylko do paznokci, ale również do zmywania plam z materiału po mazakach (makerach) dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
Będziemy..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |