niedziela, 29 czerwca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
fałszywy hrabia

pewnie wracali z jakiegos meczu i sie zatrzymali na male co nieco

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: fałszywy hrabia

elmar o co ci chodzi ? Nie łapię twojego postu .

Zbych

Nie słyszałem o żadnym tam Panu Sefarińskim. Nie umiem robić ani zdjęć ślubnych ani portretowych. Za to robię doskonałe zdjęcia młodym modelkom do portfolio. Nie umiem się reklamować, Ty robisz to doskonale. Daj namiary, zbierz koleżanki to zrobię za jednym razem Wam wszystkim. Kasa z góry bo cyfrówka trochę kosztuje a na razie jeszcze nie mam aparatu.
Pozdrowienia.

Jarek

http://www.tvn24.pl/10519,2068326,0,0,1,0,galeria.html

Zbych

ja tam sobie juz kilka razy sama zdejmowalam akryle,
obcinalam je, a dalej spilowalam, podwazalam pilnikiem
i zrywalam... na poczatku proste to nie bylo, ale teraz
juz mam wprawe :)

Zbych

ja robilam prywatnie u klientki za 40 zl, ale nikomu jej nie polecam. Na drugi raz jak bede miala zamiar sobie zrobic to pojde do salonu i Tobie tez to radze.

ja?? a kiedy ja to klientke chwalilam?? zmienilo.. po tygodniu odpadl mi paznokiec i zaczynaja odpadac wszystkie a z jej strony nie ma odzewu mozna pisac i pisac brak odpowiedzi. nikomu nie polecam.

Zbych

a ile musi byc ofiar kiernek, zeby wedlug ciebie zaslugiwalo to na miano tragedii?? 1, 10, 100, 1000 - masz jakis przelicznik? A moze dlatego ze to nikt z twojej rodziny to jestes taki "twardziel"??

Bo wedlug mnie wystarczy jedna - i dla rodziny i bliskich tej osoby to jest tragedia.
Wiec nawet jesli ciebie to nie dotyczy, to dalbys spokoj z podobnymi komentarzami - bo jest kilka osob ktore obecnie przezywaja koszmar zycia....

nie powinno tak byc, ze rodzice chowaja wlasne dzieci, straszne

madzius, rzeczywiscie, to nie ty chwalilas owa pania. Zwracam honor.

Aceton można kupić w sklepie chemicznym, ale prawdopodobnie sprzedają go w dużych opakowaniach. Jezeli tam nie znajdziesz, to popytaj w zakładach tapicerskich. Aceton słuzy nie tylko do paznokci, ale również do zmywania plam z materiału po mazakach (makerach)

dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/

Będziemy..

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org