Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
apolityczny kościół katolicki, a Rydzyki sobie |
SaneOne - nie chodze na imprezy tego typu, spiewanie pijanych gosci razi moj zmysl sluchu:-) Do klubow studenckich tez nie chodze. A z muzyka - ci rozsadniejsi powinni zrozumiec o co mi chodzi:-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: apolityczny kościół katolicki, a Rydzyki sobie |
Nie wiem o co tam chodzi w tej twojej skrzyni i wogóle bo nie znam się na tyle na tym , ale skrzynie od japońców napewno tam widzieli i nie tylko to bo widzie nie raz jakie tam wózki przyjeżdżają i co tam się robi ,może po prostu ta twoja robota to nie była świeczki warta nie wiem... To dorze ze znalazłeś kogos kto ci to zrbi. Pozdro.
|
|
popieram ciebie YAMA to spęd małolatek które chcą wyrwać kolesia z kasą oczywiście nie wszystkie one takie są ale by najmiej połowa
|
|
co prawda to prawda wyjazdy gdzies dalej do baru są uciążliwe.... :/ Ale jak dobry klub to i warto sie pomęczyć.
|
|
Na grzyby można sie wybrać do lasu w okolicach Motyki. Są tam niezłe
|
|
Zamknijcie ten glupi temat
|
|
Dran ma racje, postaw sie na miejscu osoby ktora dolozyla do interesu jakies 200tpln, twoim zdaniem, przy takich klientach ile czasu bedzie odrabial zainwestowane pieniadze a po jakim czasie zacznie zarabiac?? Mnie moze stac, innych nie i nie diziwie sie bo to jest raczej normalne. Ja srednio w lokalu wydaje od 70 do 300-400 pln, nie jade przed klubbingiem do sklepu czy na stacje po piwo, nie pije w domu akloholu zeby bylo taniej, jade z nastawieniem ze bede sie dobrze bawil i mam swiadomosc tego ze ktos zainwestowal moze gotowki nie po to bym zostawil u niego 10pln a przy tym 20 razy sposcil wode w kiblu bo mnie bedzie ganialo po piwie wypitym przed lokalem :/
|
|
Amen
|
|
najlepsze grzyby to wygrzybki, bardzo smaczne
|
|
hm, no tak, zagadnienie godne teoretyków etyki, moralności? mamy, jako ludzie tendencje do sądzenia innych. "Niech rzuci kamienie sam, który jest bez winy". "Osądzamy policjantów, którzy mają ponad 20 - 30 lat służby, czyli do tej pory pracowali - nie pili. Ochlajtusy by nie pracowali (no są wyjątki, które potwierdzją regułę).
|
|
Co wy gadacie za głupoty, że to nowy klub tem w Yedwabnem? he Pamiętam otwarty o on był już bodajże pod koniec kwietnia :) Raczej mało osób z Łomży wiedziało bo i chyba reklamy takiej nie było ... rudy błazen z druhem
|
|
alw szczekanie normalnie jak japonce wsrywacie sie w kazdy temat, nie lepiej wskoczyc na piwo i coś wpić sobie dobrego?
|
|
nie ma jak to wpatrzeć się w gwiazdy w dobrze wdobranym towarzystwie. Można się wtedy nieźle wśmiać tak że aż brzuch wboli jak człowiek coś wsrał :)
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=8AVbarzgZlQ&mode=related&search= Aż się łezka w oku zakręciła... Czekało się na te wszystkie seriale z zapartym tchem. Osobiście, w tym zestawieniu brakuje mi jeszcze MIAMI-VICE. Pamiętacie jeszcze inne fajne seriale z lat 80-tych ? Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
Beverly Hills 80210 z tego co pamiętam to już lata 90-te. :)
|
|
Newbie- ja mam takie pytanko niezwiazane z tematem. Czy Ty grasz w CSa?? Bardzo czesto na jakims serwerze widuje goscia ktory nazywa sie Newbie i nie wiem czy przypadkiem nie ma adma :P Bedziesz mial czas to odpisz :P
|
|
Hehe, widze ze zacieta dyskusja sie toczy :P Marchewus, jak przeraza Cie to co jest w Łomży to jedz np do Wawy haha. Tam to dopiero jest jazda, np koles w sandalach, garniturze i czapce z daszkiem :P Mi sie wydaje ze kazdy ma swoj styl-niektorzy nieco dziwny ale zawsze swoj :P Najgorzsa rzecza jest tapeta na twarzy ladne dziewczyny!!! FUJ!!
|
|
Zawsze się czekało na serial Cudowne lata, i perypetie Kevina Arnolda. :))
|
|
lilaaa nie zrozumialas mnie dobrze, 400pln w Łomży, chociaż też sie zdarzalo to wydaje zadko. Bawiac sie w stolicy np., kupujac najtansza wodke- 2 x wyborowa 0,5 za 90pln, do tego 7-10 malych napoi 0,25 po 10pln sztuka, płacąc za wjazd 50pln, kupujac paapierosy- 20pln, wydając na taksówki 100pln-wydaje sam na siebie od 400 do 500pln i jak mi nie wierzysz to chetnie ci to udowodnie. Byle jakie wyjście w Łomży kosztuje mnie minimum 70pln bo za tyle to ja mam 4 sprite z wodka, papierosy i taksowke. Nie mow mi prosze i nie licz moich pieniedzy, nie wiem skad ci sie wzielo te 20 drinkow czy 8 butelek wodki, przelicznik tez jakis z kosmosu bo 20 drinkow w Łomży to jakieś od 160 do 200pln, zaś 8 butelek najtanszej wodki to 400pln, skad ta rozbierzność?? Z regóły pije absoluta, bo pozniej sie nie mecze, chyba ze nie ma, bo tak czesto tez sie zdarza, pisalas jaka ty swiatowa wiec pewnie wiesz ile kosztuje butelka w klubie, nie musze ci chyba tego pisać?? Ci co mnie znaja wiedza tez o tym ze jak mam ochote sie napic to nie pytam kogos czy sie dolozy, poprostu kupuje i ta osoba czy ma pieniazki czy nie pije ze mna. Cenie sobie mile towarzystwo ale jakims waflem od stawiania tez nie jestem bo chyba to probowalas mi wmowic.
|
|
W zeszłym roku grzyby były wszędzie. A w tym trzeba poszukać niestety:) Jarek
|
|
Ja jak ja Nikt tobie nie liczy kasy, to juz wczesniej napisalam, wystarczy dokladnie czytac czyjes posty. Piszemy o lokalach w Lomzy, to po drugie Po trzecie-o wydatkach w klubie, a nie taksowki itp. Po czwarte, "drink" w yamie nie kosztuje 8 zl, przynajmniej ja place prawie 20 zł, co mnie smieszy:-) Ale ok. Stad kalkulacja 20 drinkow x 20 zł = 400 zl 8 butelek wodki po 50 zl = 400 zl Nie ma zadnej rozbieznosci:-) Wiem rowniez ile wydaje sie w stolicy, nie musisz nic mi nie udowadniac:-) Dokladnie wiem ile place ja i moj chlopak ( ktorego rzekomo widziales w jakims klubie, w ktorym nigdy nie bylismy). I pokaz mi gdzie probowalam tobie cos wmowic - ja tylko zadawalam pytania:-) Nie zauwazasz tej dyskretnej roznicy? Swoja droga... Polacy majac najlepsza wodke na swiecie ( doceniana przez znawcow i koneserow - Wyborowa jest prezentem na rozdaniu Oscarow dla mezczyzn zaproszonych na ta gale) katuja sie Absolutem:-)
|
|
I czy znacie kogoś z kropkami w oczach?
|
|
Newbie - slangowy termin oznaczający osobę początkującą i niedoświadczoną. Najczęściej jest używane w żargonie informatycznym, np. w grach komputerowych. Oznacza tam gracza dopiero zaczynającego rozgrywkę i zdającego sobie sprawę z tego, że jeszcze nie do końca opanował reguły gry. Gracz taki stara się stopniowo rozwijać swoje umiejętności. Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
a co ten jegomosc z poludnia takiego robi, ze wedlug Ciebie moglby pretendowac do miana "kozaka"?
|
|
Moja Ewa ma kropki w oczach
|
|
karolka, nie pier...ol :PPP przez Ciebie znów pale :PPP a tak wracajac do tematu, to szkoda słów... pobawcie sie w Klubokawiarni, Organzie, Pieksie, Cinku, Underze... to pogadamy... suck my beat baby ;) Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
ale belkot. praktycznie mozna powiedziec, ze to wsrany belkot.
|
|
gdzie ma sie to zacząć ?
|
|
U mnie najpierw Pegazus itp. potem, Atari, co się z kaset oddtarzały gry. Potem Play Station 1, PC... a potem to juz te nowsze zabawki:P Najlepsze gierki, na Pegazusie Mario, Contra. Na Playu Colin MCRealy 2 :D
|
|
SaneOne Kup parę nalepek z allegro i Twoje też da rade :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |