wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
apolityczny kościół katolicki, a Rydzyki sobie

SaneOne - nie chodze na imprezy tego typu, spiewanie pijanych gosci razi moj zmysl sluchu:-)
Do klubow studenckich tez nie chodze.

A z muzyka - ci rozsadniejsi powinni zrozumiec o co mi chodzi:-)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: apolityczny kościół katolicki, a Rydzyki sobie

Nie wiem o co tam chodzi w tej twojej skrzyni i wogóle bo nie znam się na tyle na tym , ale skrzynie od japońców napewno tam widzieli i nie tylko to bo widzie nie raz jakie tam wózki przyjeżdżają i co tam się robi ,może po prostu ta twoja robota to nie była świeczki warta nie wiem... To dorze ze znalazłeś kogos kto ci to zrbi.
Pozdro.

popieram ciebie YAMA to spęd małolatek które chcą wyrwać kolesia z kasą oczywiście nie wszystkie one takie są ale by najmiej połowa

co prawda to prawda wyjazdy gdzies dalej do baru są uciążliwe.... :/ Ale jak dobry klub to i warto sie pomęczyć.

Na grzyby można sie wybrać do lasu w okolicach Motyki. Są tam niezłe

Zamknijcie ten glupi temat

Dran ma racje, postaw sie na miejscu osoby ktora dolozyla do interesu jakies 200tpln, twoim zdaniem, przy takich klientach ile czasu bedzie odrabial zainwestowane pieniadze a po jakim czasie zacznie zarabiac?? Mnie moze stac, innych nie i nie diziwie sie bo to jest raczej normalne. Ja srednio w lokalu wydaje od 70 do 300-400 pln, nie jade przed klubbingiem do sklepu czy na stacje po piwo, nie pije w domu akloholu zeby bylo taniej, jade z nastawieniem ze bede sie dobrze bawil i mam swiadomosc tego ze ktos zainwestowal moze gotowki nie po to bym zostawil u niego 10pln a przy tym 20 razy sposcil wode w kiblu bo mnie bedzie ganialo po piwie wypitym przed lokalem :/

Amen

najlepsze grzyby to wygrzybki, bardzo smaczne

hm, no tak, zagadnienie godne teoretyków etyki, moralności? mamy, jako ludzie tendencje do sądzenia innych. "Niech rzuci kamienie sam, który jest bez winy". "Osądzamy policjantów, którzy mają ponad 20 - 30 lat służby, czyli do tej pory pracowali - nie pili. Ochlajtusy by nie pracowali (no są wyjątki, które potwierdzją regułę).

Co wy gadacie za głupoty, że to nowy klub tem w Yedwabnem? he
Pamiętam otwarty o on był już bodajże pod koniec kwietnia :)
Raczej mało osób z Łomży wiedziało bo i chyba reklamy takiej nie było ...

rudy błazen z druhem

alw szczekanie normalnie jak japonce wsrywacie sie w kazdy temat, nie lepiej wskoczyc na piwo i coś wpić sobie dobrego?

nie ma jak to wpatrzeć się w gwiazdy w dobrze wdobranym towarzystwie. Można się wtedy nieźle wśmiać tak że aż brzuch wboli jak człowiek coś wsrał :)

http://www.youtube.com/watch?v=8AVbarzgZlQ&mode=related&search=

Aż się łezka w oku zakręciła... Czekało się na te wszystkie seriale z zapartym tchem. Osobiście, w tym zestawieniu brakuje mi jeszcze MIAMI-VICE. Pamiętacie jeszcze inne fajne seriale z lat 80-tych ?

Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!

Beverly Hills 80210 z tego co pamiętam to już lata 90-te. :)

Newbie- ja mam takie pytanko niezwiazane z tematem. Czy Ty grasz w CSa?? Bardzo czesto na jakims serwerze widuje goscia ktory nazywa sie Newbie i nie wiem czy przypadkiem nie ma adma :P Bedziesz mial czas to odpisz :P

Hehe, widze ze zacieta dyskusja sie toczy :P Marchewus, jak przeraza Cie to co jest w Łomży to jedz np do Wawy haha. Tam to dopiero jest jazda, np koles w sandalach, garniturze i czapce z daszkiem :P Mi sie wydaje ze kazdy ma swoj styl-niektorzy nieco dziwny ale zawsze swoj :P Najgorzsa rzecza jest tapeta na twarzy ladne dziewczyny!!! FUJ!!

Zawsze się czekało na serial Cudowne lata, i perypetie Kevina Arnolda. :))

lilaaa nie zrozumialas mnie dobrze, 400pln w Łomży, chociaż też sie zdarzalo to wydaje zadko. Bawiac sie w stolicy np., kupujac najtansza wodke- 2 x wyborowa 0,5 za 90pln, do tego 7-10 malych napoi 0,25 po 10pln sztuka, płacąc za wjazd 50pln, kupujac paapierosy- 20pln, wydając na taksówki 100pln-wydaje sam na siebie od 400 do 500pln i jak mi nie wierzysz to chetnie ci to udowodnie. Byle jakie wyjście w Łomży kosztuje mnie minimum 70pln bo za tyle to ja mam 4 sprite z wodka, papierosy i taksowke. Nie mow mi prosze i nie licz moich pieniedzy, nie wiem skad ci sie wzielo te 20 drinkow czy 8 butelek wodki, przelicznik tez jakis z kosmosu bo 20 drinkow w Łomży to jakieś od 160 do 200pln, zaś 8 butelek najtanszej wodki to 400pln, skad ta rozbierzność?? Z regóły pije absoluta, bo pozniej sie nie mecze, chyba ze nie ma, bo tak czesto tez sie zdarza, pisalas jaka ty swiatowa wiec pewnie wiesz ile kosztuje butelka w klubie, nie musze ci chyba tego pisać?? Ci co mnie znaja wiedza tez o tym ze jak mam ochote sie napic to nie pytam kogos czy sie dolozy, poprostu kupuje i ta osoba czy ma pieniazki czy nie pije ze mna. Cenie sobie mile towarzystwo ale jakims waflem od stawiania tez nie jestem bo chyba to probowalas mi wmowic.

W zeszłym roku grzyby były wszędzie. A w tym trzeba poszukać niestety:)

Jarek

Ja jak ja
Nikt tobie nie liczy kasy, to juz wczesniej napisalam, wystarczy dokladnie czytac czyjes posty.
Piszemy o lokalach w Lomzy, to po drugie
Po trzecie-o wydatkach w klubie, a nie taksowki itp.
Po czwarte, "drink" w yamie nie kosztuje 8 zl, przynajmniej ja place prawie 20 zł, co mnie smieszy:-) Ale ok. Stad kalkulacja 20 drinkow x 20 zł = 400 zl 8 butelek wodki po 50 zl = 400 zl Nie ma zadnej rozbieznosci:-)
Wiem rowniez ile wydaje sie w stolicy, nie musisz nic mi nie udowadniac:-) Dokladnie wiem ile place ja i moj chlopak ( ktorego rzekomo widziales w jakims klubie, w ktorym nigdy nie bylismy).
I pokaz mi gdzie probowalam tobie cos wmowic - ja tylko zadawalam pytania:-) Nie zauwazasz tej dyskretnej roznicy?

Swoja droga... Polacy majac najlepsza wodke na swiecie ( doceniana przez znawcow i koneserow - Wyborowa jest prezentem na rozdaniu Oscarow dla mezczyzn zaproszonych na ta gale) katuja sie Absolutem:-)

I czy znacie kogoś z kropkami w oczach?

Newbie - slangowy termin oznaczający osobę początkującą i niedoświadczoną. Najczęściej jest używane w żargonie informatycznym, np. w grach komputerowych. Oznacza tam gracza dopiero zaczynającego rozgrywkę i zdającego sobie sprawę z tego, że jeszcze nie do końca opanował reguły gry. Gracz taki stara się stopniowo rozwijać swoje umiejętności.

a co ten jegomosc z poludnia takiego robi, ze wedlug Ciebie moglby pretendowac do miana "kozaka"?

Moja Ewa ma kropki w oczach

karolka, nie pier...ol :PPP przez Ciebie znów pale :PPP

a tak wracajac do tematu, to szkoda słów... pobawcie sie w Klubokawiarni, Organzie, Pieksie, Cinku, Underze... to pogadamy... suck my beat baby ;)

ale belkot. praktycznie mozna powiedziec, ze to wsrany belkot.

gdzie ma sie to zacząć ?

U mnie najpierw Pegazus itp. potem, Atari, co się z kaset oddtarzały gry. Potem Play Station 1, PC... a potem to juz te nowsze zabawki:P Najlepsze gierki, na Pegazusie Mario, Contra. Na Playu Colin MCRealy 2 :D

SaneOne Kup parę nalepek z allegro i Twoje też da rade :D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org