Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dlaczego oddam głos Jarosławowi! |
Ale gozej jak by trafiło komuś w stodołę czy jakiś stary dom... i co wtedy... Wielka tragedia. Niema co gadać czy niebespieczniej jest w ziemie czy w budynek bo wszędzie jest niebezpiecznie i wszędzie może niestety zabić.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dlaczego oddam głos Jarosławowi! |
A ja widziałem, jak kilkanaście minut po 20 piorun uderzył w wieżę kościoła przy ul. Wyszyńskiego. Akurat patrzyłemw tym kierunku.
|
|
Jeśli chodzi o korozje to nie ma co się obawiać, auto jest dobrze zabezpieczone, no chyba, że jakaś wada fabryczna. Przed zakupem możesz się mniej więcej zorientować ile kosztują części do focusa i będziesz wiedział czy podołasz:) ogółem auto bardzo fajne i udane :) Zainteresuj się cenami rzeczy które trzeba wymieniać systematycznie, czyli: rozrząd,olej,klocki, tarcze,zawieszenie itp
|
|
mi tez nigdy nie spalilo kompa ani zadnych sprzetow domu nawet jak piorun walnol w moj blok hmmmm moze ja wtedy wyjelam wtyczki z gniazdek nie wiem. Ale dzis i nigdy wczesniej kompa nie wylaczalam i dziala :P
|
|
Walnęło koło bloku na Niemcewicza 2 tuż pod moim oknem. Powłączały się wszystkie alarmy w samochodach.
|
|
Papkarol i wszyscy inni "znaFcy" ;) : Standard GPS polega na ODBIERANIU sygnalow z satelitow a nie NADAWANIU. Przecietny GPS to ODBIORNIK a nie NADAJNIK. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
hahahah ludzie ale wy macie problemy! Kochane dzieci neostrady: pragne was poinformowac, iz w ninternecie istnieje niemal nieograniczone zrodlo informacj. Nazywa sie GOOGLE. Potem macie jeszcze drugie zrodlo: Wikipedia.
|
|
... http://www.tvn24.pl/-1,1517768,wiadomosc.html
|
|
przecież to z Piątnicy i Jedwabnego, a nie z Łomży... na forum 4piatnica czy 4jedwabne idź porusz ten temat, bo tutaj to pewnie większość ludzi ma ********...
|
|
lilaa: to gdzie ty mieszkasz? bo w Wawie w lokalach studenckich (i nie tylko) też jest karaoke i tez nie ma czym oddychać... ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
to u mnie walnęło w blok ale na szczęście mam Windows Vista i włączoną zaporę ogniową i żaden piorun mi nie groźny ;p
|
|
Jeżeli Saneone byś był mądry to byś wiedział że ludzie z tych posterunków podlegają pod Łomżę i pod łomżyńskiego komendanta, więc jest to sprawa typowa którą należy poruszać na forum 4lomza.pl (a tak na marginesie zobacz sobie jaka wiadomość jest w aktualnosciach na głównej stronie lol) dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
No i co z tego skoro to komendant miejski z Łomzy wywalił ich na zbity pysk a nie komendant wojewódzki z białegostoku:)
|
|
lokale stunedckie to inna bajka... w ogole widze, ze niektory osoby maja strasznie dziwne wyobrazenie klubu... no ale coz: tak bylo, jest i bedzie... dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
ahhahahaha ladnie pojechane :DDD anonimowiec buahahaha dobre :d pokemon z wirtualnej krainy :]] a pozatym saneone to nie raper tylko nyggazzz yo madafaker !!!
|
|
Rbh - no to życzę Ci aby na oczach tłumów "ktoś" zawalił Twój rower, czy samochód - nie wiem czym jeździsz - i by nikt nie widział kto - by nie być konfidentem.
|
|
tommeknet, ROTFL
|
|
Dzieci zawsze łatwo przegnać :)
|
|
Dla kobiety macierzynstwo to największy życiowy egzamin. Każda samodzielnie wybiera czas w którym chce się go podjąć. Ares
|
|
Ok- kierują m.in. łapaniem pijaczków - lepiej? ;) Ares
|
|
Po pierwsze żeby było chociaż raz w tyg. karaoke. Po drugie żeby nie było za dużo disco polo,chociaż wiem że ludzie z Jedwabnego napewno by tego nie chcieli. Po trzecie muzyczka była różna typu: techno, pop, dance, klubowa. Oczywiście samych przystojniaków na bramkę.:P Ale nie agresywnych oczywiście. A tak poza tym potrzeba dobrego dj-a, żeby zachęcał ludzi do zabawy. To podstawa!!! Ares
|
|
takie rzeczy to tylko w erze
|
|
Ja jak Ja: ja bym na to sie nie pisał jak na razie. może kiedyś... raz można by zapłacić by zobaczyć jak tam jest. ale na pewno nie regularnie co tydzień Bimbo !
|
|
Witam Czy może ktoś potwierdzic informację o pojawieniu sie grzybów. Gdzie najlepiej sie na nie wybrać. W zeszłym roku jeżdziłem na grzby w okolice Nowogrodu i Dobregolasu. Czy byliscie tam ostatnio? Warto tam pojechać?
|
|
Ja jak Ja: a co z osobami które po prostu nie chcą pić. Ja nigdy nie piję więcej jak jedno piwo :/ Bimbo !
|
|
Dran: ... gdzie indziej za ta cene beda mieli wjazd + 5-7 piw i to sie dla nich liczy a nie zabawa. a czy to nie to samo. za te 30 zł też bedziesz miale te 7 piw. a po 7 piwach wszedzie te samo chamstwo. za wejscie placi gora 10zl i wypija max 1 piwo, to nie wiem czy wlascicielowi wogole oplacaloby sie otwierac lokal. są inne "atrakcje" niż tylko piwo. wygląda na to, że według Ciebie kluby są tylko dla pijących
|
|
klubu siatkówki kobiet :D Pozdrawiam.
|
|
oj. ostro, a właśnie, co dalej?
|