Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PAETZ wraca do łask... |
Jak jest lepsza karta graficzna zintegrowana czy normalna ??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PAETZ wraca do łask... |
[*]
|
|
sam Jestes durny zjeban y łbie. chyba bedziesz najblizsza osoba ktorej spuszcze porzadne manto bo juz mnie od jakiegos czasu ostro wqrwiasz
|
|
Tak to jest na stare lata, bujają się po świętych miejscach i dochodzi do tragedii ! Już im Częstochowa nie odpowiada? Wszystko to wina księży po kiego wała ciągać staruszków autobusem po Alpach? Nasi artyści z Łomży, też patrzą jak parafian przewieźć po Europie!
|
|
Ptysiek ma niskie mniemanie o osobach, ktore posiadaja takie strony. Facebook.com - jedna z najwiekszych obok myspace stron na swiecie o przeznaczeniu takim jak fotka.pl Harvard College Network - 41,156 people. Czy lekko ponad 40 tysiecy ludzi, ktorzy uczyli sie lub wciaz ucza na Harvardzie to tez polglowki? :) ------------------------------------------------ myonlyhope.fotka.pl - zdjecie juz usuniete :) www.kolezankaaa17.fotka.pl - uczylem sie z nia w zeszlym roku w jednej szkole :) hihi
|
|
Skecz,jesteś bardzo miły.tylko pamietaj ze Ty też będziesz kiedyś w podeszłym wieku
|
|
(*) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
makmarc - bo stara powiedziała że mi wideł nie da bo nie bedzie czym w chlewku robic.
|
|
ooo !!! ale chalaaaaaaa!!!!!! a oni cos tam robia ze zaspypali czy jak ?
|
|
chodzi o bilbord browaru lomza. jak ma pani po prawej na nazwisko i imie? ;-)
|
|
taa blondyna.., czy ta druga bo juz dobrze nie pamietam??:D:D no fajna jest fajna..:P
|
|
a moze kanikuly:)
|
|
Kanikuły :D Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
jak sie nie myle to spiewa zespół "Feel" "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Kry 12 a grdybys ty mialbyc tym dzieckiem ktore nie ma za co zyc i sie uczyc?>? patrze w temacie sie wogule nie orietujesz bo mozliwe jest ze za dluznika alimentacyjnego moga placic jego rodzice, rodzenstwo lub dorosle dzieci tylko nie wiem czy zona tez!!
|
|
Chyba mam. Rzeczywiscie podpada troche pod Danzela i jest te baby. Czyzby to bylo Tom Pulse Vs Sydney Youngblood - If only I could ??? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
kurde ale znajdzcie moja;( :P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |